mechpanos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Αν είναι δυνατόν!!! Με πήραν τηλέφωνο σήμερα, ότι έχει δοθεί από μαρτυρά η πινακίδα μου, ότι χτύπησα κάποιο αυτοκίνητο κι έφυγα. Καλά αυτό δεν παίζει, πιστεύω επειδή περνώ από τον δρόμο που έγινε το συμβάν συνέχεια, κάποιος είπε την πινακίδα μου έτσι μπας και τσιμπήσει καμία δήλωση. Εγώ αν με ρωτήσουν φυσικά θα αρνηθώ ούτε δηλώσεις θα κάνω ούτε τίποτα, αλλά μπορεί να μου κάνουν κάτι; Ρε τι τραβάμε...
Nabuko Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Υπάρχει η περίπτωση να έχει υπάρξει κάποια επαφή, έστω και μικρή, με άλλο όχημα και να μην το κατάλαβες?
mechpanos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Nabuko είπε Υπάρχει η περίπτωση να έχει υπάρξει κάποια επαφή, έστω και μικρή, με άλλο όχημα και να μην το κατάλαβες? Όχι. Γιατί την ώρα που μου είπαν ότι έγινε το υποτιθέμενο συμβάν, ήμουν σπίτι μου. Επίσης επειδή μπορεί να τύχει στον καθένα, αν ακουμπούσα κάποιον χωρίς να το καταλάβω, θα άκουγα κανένα κορνάρισμα κάτι, και θα σταματούσα.
xp-user Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Αν εχεις χτυπησει αυτοκινητο ακομα και αν πηγες επιτοπου να επισκευασεις το αυτοκινητο σου το βρισκουν με συνοπτικες διαδικασιες σε καποιον που εχει γνωσεις το βλεπει με γυμνο ματι 1
mechpanos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δεν έχω χτυπήσει κανέναν ρε ξεκολλάμε από αυτό. Μπορεί επειδή είπε ένας μια πινακίδα, να μου κάνουν τίποτα; Εγώ δεν έχω πρόβλημα το πάω και δικαστικά αν είναι. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Ποιος σε πήρε τηλέφωνο; Πάντως να ενημερώσεις την ασφαλιστική σου όπως και να έχει.
Joshua21 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mechpanos είπε Αν είναι δυνατόν!!! Με πήραν τηλέφωνο σήμερα, ότι έχει δοθεί από μαρτυρά η πινακίδα μου, ότι χτύπησα κάποιο αυτοκίνητο κι έφυγα. Καλά αυτό δεν παίζει, πιστεύω επειδή περνώ από τον δρόμο που έγινε το συμβάν συνέχεια, κάποιος είπε την πινακίδα μου έτσι μπας και τσιμπήσει καμία δήλωση. Εγώ αν με ρωτήσουν φυσικά θα αρνηθώ ούτε δηλώσεις θα κάνω ούτε τίποτα, αλλά μπορεί να μου κάνουν κάτι; Ρε τι τραβάμε... Πέρα από το να σε ταλαιπωρήσουν όχι, και ταλαιπωρία με την έννοια να ελέγξουν το αμάξι σου. Αλήθεια, ποιοι σε πήραν τηλ? Από αστυνομία, από ασφαλιστική, ή κάποιος παθών? Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2021 από Joshua21
mechpanos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ποιος σε πήρε τηλέφωνο; Πάντως να ενημερώσεις την ασφαλιστική σου όπως και να έχει. Το αμάξι είναι στο όνομα της γυναίκας μου. Έδωσε λοιπόν ο "παθών" την πινακίδα που του είπε κάποιος μάρτυρας στη τροχαία, και του έδωσαν το όνομα. Τυχαίνει και ξέρει τον αδελφό της γυναίκας μου, τον πήρε τηλέφωνο και αυτός πήρε εμάς. Φυσικά του είπα ότι πρόκειται για λάθος να το πει στον γνωστό του. Υπόψιν μιλάμε για επαρχία που όλοι γνωριζομαστε μεταξύ ο γνωστος του γνωστού μας μην σας παραξενεύει το θέμα γνωριμίας. Άσε που είναι φάουλ της τροχαίας να δίνει ονόματα! 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, mechpanos είπε Το αμάξι είναι στο όνομα της γυναίκας μου. Έδωσε λοιπόν ο "παθών" την πινακίδα που του είπε κάποιος μάρτυρας στη τροχαία, και του έδωσαν το όνομα. Τυχαίνει και ξέρει τον αδελφό της γυναίκας μου, τον πήρε τηλέφωνο και αυτός πήρε εμάς. Φυσικά του είπα ότι πρόκειται για λάθος να το πει στον γνωστό του. Υπόψιν μιλάμε για επαρχία που όλοι γνωριζομαστε μεταξύ ο γνωστος του γνωστού μας μην σας παραξενεύει το θέμα γνωριμίας. Άσε που είναι φάουλ της τροχαίας να δίνει ονόματα! Ονόματα δίνουν και οι ασφαλιστικές Μου έχουν δώσει
visualizer Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Το ίδιο είχε γίνει και σε μένα πριν κάτι χρόνια . Με είχε πάρει πάρει ένας από ασφαλιστική εταιρεία και μου είπε ότι χτύπησα ένα όχημα ,έφυγα και μου ζητούσε να κάνω δήλωση επειδή υπαρχουν παρτυρες κτλπ . Ενημέρωσα την ασφάλεια μου ότι δεν έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο οπότε δεν αποδέχτηκα καμιά ζημιά . Εννοείται η υπόθεση τελείωσε εκεί γιατί δεν είχε συμβεί ποτέ !
terry308 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Ποιος πήρε τηλέφωνο ; Αστυνομία ; Ασφαλιστική ; Έκανες εξακρίβωση των στοιχείων του ; Μπορεί να είναι κομπίνα και να σου ζητήσουν €€ αν δεν το έκαναν ήδη 4
Ntinaras Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Μη σκας, αυτοι πρεπει να αποδειξουν οτι οντως εχει συμβει αυτο. 2
d_gkal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 2 hours ago, visualizer said: Το ίδιο είχε γίνει και σε μένα πριν κάτι χρόνια . Με είχε πάρει πάρει ένας από ασφαλιστική εταιρεία και μου είπε ότι χτύπησα ένα όχημα ,έφυγα και μου ζητούσε να κάνω δήλωση επειδή υπαρχουν παρτυρες κτλπ . Ενημέρωσα την ασφάλεια μου ότι δεν έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο οπότε δεν αποδέχτηκα καμιά ζημιά . Εννοείται η υπόθεση τελείωσε εκεί γιατί δεν είχε συμβεί ποτέ ! Ακριβως το ίδιο συνέβη σε μένα ΑΝ, λεμε ΑΝ το συνέχιζαν θα τρώγαν τα μούτρα τους! Υπήρχε υλικό(βίντεο) οτι την ώρα του συμβάντος ήμουν στη δουλειά με το όχημα φυσικά. Υποτιθέμενο σημείο συμβάντος 10χλμ μακρυά απ τη δουλειά.
agnostos13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Αν έχει μάρτυρες, όρεξη και χρήμα σαφώς και μπορεί να το κυνηγήσει. Το αν θα δικαιωθεί, είναι ένα θέμα που δεν μπορεί να στο απαντήσει κανείς εδώ. ΥΓ. Θεωρούμε πάντα οτι έχεις μπλέξει χωρίς να φταίς και δεν είσαι hit&runner που ψάχνει πως θα τις σκαπουλάρει...
AristidisZ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, agnostos13 είπε Αν έχει μάρτυρες, όρεξη και χρήμα σαφώς και μπορεί να το κυνηγήσει. Το αν θα δικαιωθεί, είναι ένα θέμα που δεν μπορεί να στο απαντήσει κανείς εδώ. ΥΓ. Θεωρούμε πάντα οτι έχεις μπλέξει χωρίς να φταίς και δεν είσαι hit&runner που ψάχνει πως θα τις σκαπουλάρει... Αν το αμάξι του "θύτη" δεν έχει κάποιο σημάδι από το αμάξι του θύματος (και vice versa), πως ακριβώς να το κυνηγήσει κάποιος ; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα