Προς το περιεχόμενο

[Gaming / Keyboard] Corsair K60 Pro RGB (Cherry MX Silver Low Profile) Ελληνικό @bestprice.gr,skroutz.gr 59.90€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, paan71 είπε

προσοχή οι πληροφορίες στο mediamarkt είναι πιθανόν λάθος, βγαίνει μόνο με cherry mx speed switches και όχι red που γράφουν

Δημοσ.

Το πηρα και το επιστρεφω. Ειναι σιγουρα ποιοτηκο αλλα δεν με βολεψε καθολου η υπερ-ευαισθησια του. Πρακτικα τα speed switches κανουν register στο 1 χιλιοστο πατημα, πατουσα ακουσια κουμπια και κυριως το space στο οποιο εχω σχεδον μονιμως το αντιχειρα να αραζει οταν παιζω games. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, harbinger είπε

Το πηρα και το επιστρεφω. Ειναι σιγουρα ποιοτηκο αλλα δεν με βολεψε καθολου η υπερ-ευαισθησια του. Πρακτικα τα speed switches κανουν register στο 1 χιλιοστο πατημα, πατουσα ακουσια κουμπια και κυριως το space στο οποιο εχω σχεδον μονιμως το αντιχειρα να αραζει οταν παιζω games. 

Τόσο χάλια; το σκεφτόμουν για γενικό typing περισσότερο. Κουμπί για τόνο είχε; 😅

Δημοσ.
30 minutes ago, ChrisN.S. said:

Τόσο χάλια; το σκεφτόμουν για γενικό typing περισσότερο. Κουμπί για τόνο είχε; 😅

Για γράψιμο θες tactile. Linear εκτός από κάποιος περίεργους διακόπτες δεν θα σε βολέψουν. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mp44christos είπε

Για γράψιμο θες tactile. Linear εκτός από κάποιος περίεργους διακόπτες δεν θα σε βολέψουν. 

Μα και τώρα με ένα membrane keyboard της Microsoft είμαι, ίδια φάση δεν είναι με τους linear;

Δημοσ.
17 minutes ago, ChrisN.S. said:

Μα και τώρα με ένα membrane keyboard της Microsoft είμαι, ίδια φάση δεν είναι με τους linear;

Ε καλά ναι αν είσαι σε κάτι που είναι πολύ χάλια ναι θα εινια καλύτερο. 

Δημοσ.
Στις 16/12/2021 στις 2:17 ΜΜ, harbinger είπε

Τοσο χάλια; Δλδ μόνο και μόνο να ακουμπάει το δάχτυλο ένα πλήκτρο κάνει register; Πάλι καλά που δεν το πρόλαβα γιατί παίζω moba και θα "καίγονταν" οι ulti τσάμπα!😅

Δημοσ.

Σαν κάποιος που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με μηχανικά πληκτρολόγια, αυτός δεν είναι όμως ο σκοπός τους; Να αναγνωρίζουν όσο γίνεται πιο γρήγορα πατήματα;

• Moderators
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, KyuJutsu είπε

Σαν κάποιος που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με μηχανικά πληκτρολόγια, αυτός δεν είναι όμως ο σκοπός τους; Να αναγνωρίζουν όσο γίνεται πιο γρήγορα πατήματα;

Οχι, αυτο που λες το δινουν οι οθονες των κινητων, 1mm πριν την ακουμπησεις παιρνει το πατημα. 

Τα μηχανικα ειναι για την αισθηση των πληκτρων, το feedback που σου δινουν, μαλιστα δεν "κανουν" για ολους. Για παραδειγμα εχουν περασει απο τα χερια μου 2-3 μηχανικα κυριως logitech του κατοσταρικου και πιο κατω, αλλα τα δουλεψα μονο μια βδομαδα και ξαναγυρισα σε αυτο:  https://www.skroutz.gr/s/67047/Microsoft-Natural-Ergonomic-Keyboard-4000.html

• Thanks 1
Δημοσ.

το εχω δυο μερες ειναι μια χαρα δεν ξερω αν λενε ασχημα λογια σε βαθος χρονου,αλλα προς το παρων ολα good

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, dalan2007 είπε

το εχω δυο μερες ειναι μια χαρα δεν ξερω αν λενε ασχημα λογια σε βαθος χρονου,αλλα προς το παρων ολα good

Ισχύει ότι με την παραμικρή άσκηση πίεσης κάνουν register οι διακόπτες; Σε έχει βολέψει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...