Pwpwpw Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολη την παρεα. Εκανα σημερα το πρωι στις 9 την δευτερη δοση εμβολιασμου, μπαινω μεσα την καρτελα του gov με τα στοιχεια μου εκει που παμε να κλεισουμε ραντεβου, φαινεται οτι εχουν ολοκληρωθει και οι 2 δοσεις εμβολιασμου και μου λεει για να εκδοσετε πιστοποιητικο πατηστε εδω. Παταω εκει που λεει, με οδηγει στην σελιδα εκδοσης πιστοποιητικου, δινω τα στοιχεια μου αλλα στο πιστοποιητικο που εκδιδεται φαινεται οτι εχω κανει μονο την μια δοση η οποια εγινε στις 22/11. Πως γινετε αυτο? Επειδη πηγα παρεα με τον πατερα μου (αυτος εκανε 3η δοση σημερα) σε αυτον φαινεται κανονικα ηδη η τριτη δοση στο πιστοποιητικο, ενω σε μενα η δευτερη οχι. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2021 από Pwpwpw
DownUNDERground Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Για αρχή δώσε ένα περιθώριο 24 ωρών και βλέπεις. 1
Pwpwpw Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Για αρχή δώσε ένα περιθώριο 24 ωρών και βλέπεις. Καλα ναι οκ απλα μου κανει εντυπωση, μαλιστα εμβολιαστηκα εγω πρωτα και μετα καπακι ο πατερας μου, πως γινετε σε αυτον να φαινεται ηδη στο πιστοποιητικο του ενω σε μενα οχι αυτο ειναι που δεν καταλαβαινω. Επισης στην σελιδα που κλεινουμε τα ραντεβου μου δειχνει κανονικα οτι εγινε η δευτερη δοση και ολοκληρωθηκε ο εμβολιασμος επιτυχως, στην εκδοση πιστοποιητικου φαινεται μονο η μια δοση, περιεργα πραγματα. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2021 από Pwpwpw
1comment Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Το πρόβλημα είναι ότι και να βγάλεις το πιστοποιητικό θα είναι άκυρο για 14 μέρες!
Pwpwpw Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, 1comment είπε Το πρόβλημα είναι ότι και να βγάλεις το πιστοποιητικό θα είναι άκυρο για 14 μέρες! Αυτο το γνωριζω φιλε μου δεν ειναι προβλημα. Το προβλημα ειναι γιατι δεν φαινεται η δευτερη δοση στο πιστοποιητικο ενω κανονικα θα επρπε ηδη να φαινεται, Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2021 από Pwpwpw
1comment Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγώ που έκανα την περασμένη Δευτέρα πρωί, θυμάμαι ότι το βράδυ μπήκα και ήταν οκ. Στη χειρότερη θα πας σε κεπ. Κι από εκεί δεν γίνεται να πάρεις βεβαίωση; 8 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Αυτο το γνωριζω φιλε μου δεν ειναι προβλημα. Το προβλημα ειναι γιατι δεν φαινεται η δευτερη δοση στο πιστοποιητικο ενω κανονικα θα επρπε ηδη να φαινεται, Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2021 από 1comment 1
Nabuko Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 44 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Επειδη πηγα παρεα με τον πατερα μου (αυτος εκανε 3η δοση σημερα) σε αυτον φαινεται κανονικα ηδη η τριτη δοση στο πιστοποιητικο, ενω σε μενα η δευτερη οχι. Επειδή με την 3η δόση ισχύει κατευθείαν η βεβαίωση εμβολιασμού ενώ για σένα θα ισχύει μετά από 14 μέρες. 2
Pwpwpw Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Nabuko είπε Επειδή με την 3η δόση ισχύει κατευθείαν η βεβαίωση εμβολιασμού ενώ για σένα θα ισχύει μετά από 14 μέρες. Μολις φανηκε και η δευτερη δοση στο πιστοποιητικο.
Nabuko Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Μολις φανηκε και η δευτερη δοση στο πιστοποιητικο. Αν περίμενες 55 λεπτά δε θα άνοιγες τζάμπα θέμα 😅
bkran Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 27 λεπτά πριν, Nabuko είπε Επειδή με την 3η δόση ισχύει κατευθείαν η βεβαίωση εμβολιασμού ενώ για σένα θα ισχύει μετά από 14 μέρες. Αυτο το έχουμε σίγουρο, άσχετα με την ηλικία? Σοβαρά ρωτάω, μην κάνω αν είναι την τρίτη δόση και δεν μπορώ να μπω πουθενά χριστουγεννιάτικα
Pwpwpw Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Nabuko είπε Αν περίμενες 55 λεπτά δε θα άνοιγες τζάμπα θέμα 😅 από το μεσημέρι περίμενα, γιατί του πατέρα μου φαινόταν ήδη εδώ και πόσες ώρες. Τεσπα αφου φανηκε όλα οκ! Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2021 από Pwpwpw
Nabuko Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, bkran είπε Αυτο το έχουμε σίγουρο, άσχετα με την ηλικία? Σοβαρά ρωτάω, μην κάνω αν είναι την τρίτη δόση και δεν μπορώ να μπω πουθενά χριστουγεννιάτικα Με την 3η δόση ισχύει άμεσα από την επόμενη κιόλας μέρα που το εκδίδεις. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2021 από Nabuko 1
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Όταν κανείς την 2η/3η δόση σου λένε ότι «από αύριο θα μπορείτε να εκδώσετε το πιστοποιητικό σας». 1
Nabuko Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 45 λεπτά πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε Όταν κανείς την 2η/3η δόση σου λένε ότι «από αύριο θα μπορείτε να εκδώσετε το πιστοποιητικό σας». Μετά τη 2η δόση και να το εκδώσει την επόμενη μέρα δεν έχει ισχύ παρά μόνο μετά την 14η μέρα. Με την 3η ισχύει από την επόμενη
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Nabuko είπε Μετά τη 2η δόση και να το εκδώσει την επόμενη μέρα δεν έχει ισχύ παρά μόνο μετά την 14η μέρα. Με την 3η ισχύει από την επόμενη Δεν μίλησα για την ισχύ αλλά για το ποτέ μπορείς να εκδόσεις το πιστοποιητικό. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα