nikoscheng Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Σε καρτοκινητά Frog ισχύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-bros Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 H Vodafone Νομιζω έδωσε το αντίστοιχο δώρο για 10 μέρες. Η WIND δίνει δέκα μέρες μόνο σε συνδρομητές συμβολαίου. Δλδ για Καρτοκινητά, F2Go, Q.. απλά τίποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 εξαιρετικο crash test για τα δυκτια της κοσμοτε! στην περιοχη μου το 5G απο τα 500Μb --> 100Mb το 4G απτα 300 --> 4 οχι δεν κανω πλακα. το 4G σε καθε προσφορα ειναι χειροτερο απτο χειροτερο ADSL θελω να δω οταν ολοι παρουν κινητα 5G ποσο θα μπουκωσει κι αυτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Στις 13/12/2021 στις 10:55 ΜΜ, Ravager είπε Οταν η Vodiafone με το fake 5G η Wind χωρις 5G καταφέρουν έστω και τα μισά από το speedtest μου ελα να τα πούμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PAOK1926GCP Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Παιδιά μια ερώτηση. Σε κοσμοκαρτα μου τελείωσαν τα λεπτά προς όλους κ είχα μόνο λεπτά προς κοσμοτε. Προσπαθούσα να πάρω πεις όλους αλλά δεν τραβούσε από τα λεπτά προς κοσμοτε. Μόνο άμα τελειώσουν τα λεπτά από κοσμοτε τραβάει μετά απο τα λεπτά προς όλους για να πάρεις σε κοσμοτε? Κ η κοσμοτε μου απάντησε το εξης:Dimitris καλημέρα και καλή εβδομάδα. Εάν τα λεπτά προς όλους καταναλωθούν τότε τα λεπτά που είναι διαθέσιμα προς COSMOTE δεν καταναλώνονται αν πχ καλέσεις αριθμό άλλου δικτύου. Στην περίπτωση αυτή αν καλέσεις αριθμό άλλου δικτύου χωρίς να έχεις ενεργό πακέτο προς όλους η χρέωση είναι 0,7440€/λεπτό. Βοηθήστε λίγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα