Προς το περιεχόμενο

Cosmote: Προσφορά με απεριόριστα δεδομένα στο κινητό και απεριόριστη ομιλία στο σταθερό για 15 ημέρες

insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε

Αυτό ναι. Για αυτό πρέπει να γκρινιάζεις.

Ε μα γιαυτό έγραψα "φατε μάτια ψάρια" στο αρχικό ποστ. 

Σκέψου πχ να πλήρωνες 100 ευρώ για VDSL 50  (όχι πως οι σημερινές τιμές ειναι καλές αλλά τέσπα) και να σου λέγανε τώρα στις γιορτές θα σου δώσουμε 1 μήνα τζάμπα...

Χέστηκα απο την στιγμή που τους υπόλοιπους 11 πληρώνω 100 ευρώ για μια 50άρα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τώρα, Dr_Pepper είπε

Ε μα γιαυτό έγραψα "φατε μάτια ψάρια" στο αρχικό ποστ. 

Σκέψου πχ να πλήρωνες 100 ευρώ για VDSL 50  (όχι πως οι σημερινές τιμές ειναι καλές αλλά τέσπα) και να σου λέγανε τώρα στις γιορτές θα σου δώσουμε 1 μήνα τζάμπα...

Ναι βρε παιδί μου εντάξει έχεις ένα δίκιο και εσύ αλλά γιορτές είναι ας χαρούμε τα δωρεάν gb τώρα και τους τα ψελνουμε μετά :) 😛

23 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Πιές Dr. Pepper και θα εισαι οκ. 🤣🤣🤣🤣

4 ώρες πριν, Thanoslam είπε

Και που δίνει τι να λέει; αφού ούτε σήμα έχει ούτε δεδομένα τις προκοπής. 

Οταν η Vodiafone με το fake 5G η Wind χωρις 5G καταφέρουν έστω και τα μισά από το speedtest μου ελα να τα πούμε.

264031700_588294905619783_760109087943353574_n.jpg

• Like 1
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

Τι σχέση έχουν οι διαφημίσεις στα android παιχνίδια (άλλο παρατράγουδο το pay to win και το fremium ) με το ότι στις περισσότερες αν όχι όλες τις ευρωπαϊκές χώρες οι πολίτες έχουν παροχές τύπου "15ήμερων προσφορών" του πΟΤΕ αλλά επι μονίμου βάσεως ακόμη και σε καρτοκινητή/pay as you go ;

λύνεται πολύ εύκολα βάλτο για την περίοδο των γιορτών για όλους χωρίς ενεργοποίηση. 

Φιλε μου, σου δινει το δικαιωμα της επιλογης χρονου εναρξης. Δεν σου τα δινει οποτε θελει η εταιρεια.

Μαθε να εκτιμας...

58 minutes ago, Ravager said:

Οταν η Vodiafone με το fake 5G η Wind χωρις 5G καταφέρουν έστω και τα μισά από το speedtest μου ελα να τα πούμε.

264031700_588294905619783_760109087943353574_n.jpg

Δεν θα καταλάβω ποτέ γιατί κάνουν τόσο throttle το upload...

Ο οτε έχει ΜΑΚΡΑΝ του 2ου το καλύτερο δίκτυο πάντως.. Οι τιμές είναι αλλο θέμα. Σπίτι έχω adsl και πιάνω 6.. Είμαι μακριά απ τον οτε. Κάποιος μου έδωσε το λογαριασμό του, του xbox με ολα τα παιχνίδια και είπα να τα κατεβάσω.. Αλλά τι να κατεβάσω, ηταν 8 Tera.. Υπολόγισα ότι με τη γραμμή μου, ακομα και αν δεν τη χρησιμοποιώ μονο γι αυτό ήρθα κανα χρόνο μερα νύχτα για να τα κατεβάσω. Άσε που την θέλω τη γραμμή για αλλα πράγματα.. 

Η λύση : με 10€ εβαλα για 1 μηνα απεριόριστα στην κόσμοτε. Τη μερα έπαιζε η γραμμή 10-20, αλλά βράδυ έπιανε 150 και βαράγε και κατι peek 200. Κατεβασα λοιπόν 8 tera απο το κινητο οπότε ειμουν σπίτι και ολο το βράδυ, καθε βράδυ. Σε καμία 20ρια μερες. Επειδή τεσταρα και τους υπόλοιπους, η wind εντελώς για τα πανηγύρια. Αν δεις πανω απο 5 κάνεις πάρτυ. Vodafone κάπως καλύτερα πχ καμια 20ρια. 

Οποτε οποίος κοροϊδεύει τις ταχύτητες του οτε απλά δεν ξέρει τι του γίνεται. 

• Thanks 1

6 ώρες πριν, topaz είπε

Δυστυχώς τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα με το δίκτυο της κοσμοτε, δεν πάει πάνω από 2g...

Μόνο που ήδη από τον Σεπτέμβριο 2021 η Cosmote έχει αρχίσει και απενεργοποιεί εντελώς τα δίκτυα 2G & 3G..!

• Super Moderators
Just now, alexioannou said:

Παρατηρώ το 3g-2g ίντερνετ στο κινητό να μην δουλεύει τελευταία,και να πρέπει να βάζω 4g για να έχω ίντερνετ οπουδήποτε στην Αθήνα........

Το 3G το κλείνουν όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, το 2G δεν παλεύεται ετσι κι αλλιώς.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...