Προς το περιεχόμενο

Cosmote: Προσφορά με απεριόριστα δεδομένα στο κινητό και απεριόριστη ομιλία στο σταθερό για 15 ημέρες

insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• News Editors

Δυνατή εορταστική προσφορά για τους συνδρομητές της ανακοίνωσε η Cosmote.

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα τελευταία χρόνια διάφορες προωθητικές ενέργειες από τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους την περίοδο των εορτών και των διακοπών, με τη Cosmote να κάνει την αρχή αυτή την εορταστική περίοδο. Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας απεριόριστα δεδομένα, για διάστημα 15 ημερών, ενώ όσοι διαθέτουν σταθερή σύνδεση, θα έχουν τη δυνατότητα απεριόριστων κλήσεων σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα των εθνικών δικτύων για το ίδιο διάστημα.

Η ενεργοποίηση της προσφοράς μπορεί να γίνει από σήμερα έως τις 2 Ιανουαρίου μέσα από τις εφαρμογές My Cosmote και What's UP, ενώ σε ότι αφορά τα δεδομένα η ανακοίνωση διευκρινίζει ότι δεν υπάρχει περιορισμός στην ταχύτητα. Η προσφορά αφορά όσους διαθέτουν συμβόλαιο κινητής, COSMOTE Neo, καρτοσυμβόλαιο, καρτοκινητή COSMOΚΑΡΤΑ & WHAT’S UP ενώ για τις απεριόριστες κλήσεις θα απαιτείται οικιακή ή εταιρική σύνδεση τηλεφωνίας.

Σύντομα αναμένονται παρόμοιες κινήσεις και από τους δύο άλλους παρόχους της χώρας.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, josuts είπε

καλα ειναι για γιορτες.τα ενεργοποιησα για το κινητο κ το σταθερο μου.

Θα σε βάλει μέχρι 28... Εγώ θα το ενεργοποιήσω 23.

• Like 1

Έχω 24αρα γραμμή και πιάνω 17 οπότε η προσφορά της cosmote με βοήθησε να κάνω hotspot τα δεδομένα [4G] στο ps5 έτσι ώστε να μην περιμένω να κατεβάσω το game που κανονικά θα με έπερνε 18 ώρες ενώ τώρα γλυτώνω τουλάχιστον 9ωρες και. 

• Like 4

Μόλις τώρα, Retromaniac είπε

Τωρα που το λες βασικα το προσεξα.Ενταξει ετσι κ αλλιως εχω πακετο ιντερνετ αρεκτο ακομα στο κινητο κ το σταθερο εχει τα απεριοριστα αστικα κ υπεραστικα για τους γονεις οποτε πιστευω ολα καλα:)

Η Nova δίνει "τη δυνατότητα απεριόριστων κλήσεων σε σταθερά και κινητά" και χωρίς προσφορά.

Αναφορά σε κείμενο

Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας απεριόριστα δεδομένα [...] Η ενεργοποίηση της προσφοράς μπορεί να γίνει από σήμερα έως τις 2 Ιανουαρίου μέσα από τις εφαρμογές My Cosmote και What's UP, ενώ σε ότι αφορά τα δεδομένα η ανακοίνωση διευκρινίζει ότι δεν υπάρχει περιορισμός στην ταχύτητα.

Αφού είναι για όλους ας το ενεργοποιήσουν από ΜΟΝΟΙ τους να τελειώνουμε. Άντε στο ^$&^(&* πια με τις αηδίες των γύφτων.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1

14 λεπτά πριν, Thanoslam είπε

Και που δίνει τι να λέει; αφού ούτε σήμα έχει ούτε δεδομένα τις προκοπής. 

Έχεις απόλυτο δίκιο. Δίνει η Cosmote απεριόριστα δεδομένα με το ανύπαρκτο δίκτυο της. Μα είναι δυνατόν; που είναι η Wind και η Voda με τα super duper δίκτυα να δώσουν απεριόριστα να έχετε 1mbps ταχύτητα.... 

• Like 5
  • Thanks 3

22 λεπτά πριν, Thanoslam είπε

λογο δουλειας εχω γυρισει την μιση ελλαδα και εχω ζησει απο πρωτο χερι το δικτυο της cosmote. για να μην μακρηγορω..οχι 1 οχι 2 οχι 3..αλλα κυριολεκτικα καλυτερο μεχρι και 5 φορες απο τους υπολοιπους και σε καλυψη και σε ταχυτητες.

και δεν εννοω την καλυψη και την ταχυτητα εντος πολεων , αλλα ακατοικητες περιοχες , βουνα και λαγκαδια

• Like 8
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Thanoslam είπε

Που να δεις και η Wind... Έχω δύο κάρτες 4G σε ένα κινητό (Cosmote και Wind) που τις φορτίζω εναλλάξ ανά μήνα. Κάθε φορά που έρχεται ο μήνας της Wind, σκέφτομαι τι έχω να τραβήξω από τις 2G ταχύτητες στο ακριτικό Μαρούσι.

Κατά τ' άλλα η Cosmote "χαρίζει" αυτό που ούτως ή άλλως θα έπρεπε να παρέχεται σε πολύ χαμηλή τιμή σε όλους.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 5
  • Thanks 1

51 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Μέχρι τέλος της εβδομάδας μπορείς να το ενεργοποιήσεις.

Την επόμενη εβδομάδα θα έχει άλλα δώρα.

51 λεπτά πριν, Mike_The_Greek_1994 είπε

Έχω 24αρα γραμμή και πιάνω 17 οπότε η προσφορά της cosmote με βοήθησε να κάνω hotspot τα δεδομένα [4G] στο ps5 έτσι ώστε να μην περιμένω να κατεβάσω το game που κανονικά θα με έπερνε 18 ώρες ενώ τώρα γλυτώνω τουλάχιστον 9ωρες και. 

Λογικά θα γλυτώσεις πολυ περισσότερο. Το καλοκαίρι που ειχε το απεριόριστο με 9,90€ και το είχα βάλει στο PS5 επιανα 120-145

• Like 1

1 ώρα πριν, insomnia.gr είπε

Η ενεργοποίηση της προσφοράς μπορεί να γίνει από σήμερα έως τις 2 Ιανουαρίου μέσα από τις εφαρμογές My Cosmote και What's UP, ενώ σε ότι αφορά τα δεδομένα η ανακοίνωση διευκρινίζει ότι δεν υπάρχει περιορισμός στην ταχύτητα. Η προσφορά αφορά όσους διαθέτουν συμβόλαιο κινητής, COSMOTE Neo, καρτοσυμβόλαιο, καρτοκινητή COSMOΚΑΡΤΑ & WHAT’S UP ενώ για τις απεριόριστες κλήσεις θα απαιτείται οικιακή ή εταιρική σύνδεση τηλεφωνίας.

4 λεπτά πριν, AntonisKo είπε

• Like 1

8 λεπτά πριν, AntonisKo είπε

Όχι.

Μέχρι 2/1 η ενεργοποίηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...