valantis40 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 13/12/2021 στις 4:46 ΜΜ, easyridergiorgos είπε Αυτη την στιγμη υπαρχει εναι pc αρχαιολογια με 775 socket και μια 1050 ti οποτε οπως καταλαβαινεται εχω χασει πολλα επισοδια στο θεμα pc.Αυτο που βλεπω ειναι οτι οι καρτες εχουν ξεφυγει οποτε θα μεινω με αυτην που εχω.Τα παιχνιδια που παιζω ειναι λολ μια φορα το 3 μηνο pubg και red alert 2 (μην γελατε).Δεν με ενδιαφερει αν θα ειναι intel η amd.Αυτο που θα ηθελα να μπορω να κανω overclock γαιτι μου αρεσει σαν ασχολία(πιο ευκολα θα ανοιξω το pc για αυτο το λογο παρα να παιξω). Ποσό που διαθέτουμε :700 Χρήση υπολογιστή :Light gaming (lol Pubg) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:κανενα Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? οχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε Αθηνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?Απο ενα για να κοπει τιμολογιο Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα. Στο καταστημα αλλα δεν γινεται μπορω και μονος μου Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα .οχι ολα απο COSMODATA αμεσα διαθεσιμα συνολο 714 EURO.Eπεξεργαστής AMD Ryzen 5 5600G Μνήμη Ram G.Skill TridentZ RGB - 16GB(2x8) - DDR4 - 3200MHz (F4-3200C16D-16GTZR) Μητρική κάρτα Asus Prime B450-Plus Gaming PC Case Cougar MX410 Mesh-G RGB - Tempered Glass - Middle - ATX - Black Δίσκος SSD Samsung 980 (MZ-V8V500BW) - PCIe 3.0 V-nand M.2 NVMe - 500GB Τροφοδοτικό Corsair TX550M - 550W - 80+ Gold Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2021 από valantis40
easyridergiorgos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, triplex1 είπε Φιλε μου αν ανοιξεις την πρωτη φορα , τον πρωτο μηνα το pc με τετοιο hardware θα τ'ανοιγεις μετα καθε μερα μονο απ'αυτο που θα δεις σε σχεση σε συγκριση με αυτο που εχεις , απο κει και περα αν εισαι τοσο συγκρατημενος δεν χρειαζεται να ξοδεψεις τοσα , πας απλα σε κατι πιο απλο και φθηνο που και παλι θα ειναι καλυτερο απο αυτο που εχεις. Φίλε μου λόγο δουλειάς παιδιών δεν προλαβαίνω ούτε να τον δω με βλέπω για 5600 11 λεπτά πριν, valantis40 είπε ολα απο COSMODATA αμεσα διαθεσιμα συνολο 714 EURO.Eπεξεργαστής AMD Ryzen 5 5600G Μνήμη Ram G.Skill TridentZ RGB - 16GB(2x8) - DDR4 - 3200MHz (F4-3200C16D-16GTZR) Μητρική κάρτα Asus Prime B450-Plus Gaming PC Case Cougar MX410 Mesh-G RGB - Tempered Glass - Middle - ATX - Black Δίσκος SSD Samsung 980 (MZ-V8V500BW) - PCIe 3.0 V-nand M.2 NVMe - 500GB Τροφοδοτικό Corsair TX550M - 550W - 80+ Gold Πολύ μου αρέσει αυτό
valantis40 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, easyridergiorgos είπε Φίλε μου λόγο δουλειάς παιδιών δεν προλαβαίνω ούτε να τον δω με βλέπω για 5600 Πολύ μου αρέσει αυτό πιστευω ειναι μια καλη προταση για τα λεφτα που διαθετεις.ελπιζω να βοηθησα.
JDROGAS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 37 λεπτά πριν, triplex1 είπε για καινουρια αφορετη μιλαω , υπ'οψιν αν και παλια μια χαρα αντεχει και σημερα , ψηνεις και τοστ με τα 270watt Eιχα R9 280X ξερω.......😉 18 λεπτά πριν, easyridergiorgos είπε Πολύ μου αρέσει αυτό H πρωτη συνθεση που σου εφτιαξα εχει amd 5600x απο kavatza. Εαν αλλαξεις τον επεξεργαστη και βαλεις 5600g που ειναι μειον -40 ευρω (που δεν ζητησες αυτο αρχικα,αλλιως θα τον ειχα βαλει) εχουμε συνθεση με συναρμολογηση στα 685 ευρω με καλυτερη μητρικη,μεγαλυτερο τροφοδοτικο,καλυτερες μνημες,καλυτερο δισκο. 1
easyridergiorgos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 30 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Eιχα R9 280X ξερω.......😉 H πρωτη συνθεση που σου εφτιαξα εχει amd 5600x απο kavatza. Εαν αλλαξεις τον επεξεργαστη και βαλεις 5600g που ειναι μειον -40 ευρω (που δεν ζητησες αυτο αρχικα,αλλιως θα τον ειχα βαλει) εχουμε συνθεση με συναρμολογηση στα 685 ευρω με καλυτερη μητρικη,μεγαλυτερο τροφοδοτικο,καλυτερες μνημες,καλυτερο δισκο. Απλά έχουμε μεγαλύτερο σκληρό διαφορετικό κουτί και επεξεργαστή με ενσωματωμένα γραφικά. Και όλα τα αλλα υποδεέστερα αν καταλαβαίνω καλά. Οπότε καλύτερα καβατζα με έναν σκληρό μεγαλύτερο και είμαστε οκ
JDROGAS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, easyridergiorgos είπε Απλά έχουμε μεγαλύτερο σκληρό διαφορετικό κουτί και επεξεργαστή με ενσωματωμένα γραφικά. Και όλα τα αλλα υποδεέστερα αν καταλαβαίνω καλά. Οπότε καλύτερα καβατζα με έναν σκληρό μεγαλύτερο και είμαστε οκ Πρεπει να αποφασισεις τι χρειαζεσαι σε βλεπω και αμφιταλαντευεσαι...... Εαν θελεις επεξεργαστη με γραφικα (και μαλιστα ικανα για games) τοτε θα βαλουμε 5600g. Εχοντας την 1050 ti δεν υπεθεσα αρχικα οτι θελεις και γραφικα δυνατα για games. Φυσικα ο 5600x που σου εβαλα ειναι πιο δυνατος απο τον 5600g,δεν μπορεις να τα εχεις ολα. Το ιδιο και ο 11600k ειναι και αυτος πιο δυνατος,βεβαια ναι μεν εχει γραφικα αλλα οχι ικανα σαν του 5600g,μονο για καβατζα εαν σου χαλασει η καρτα. Δισκους και κουτια θα βρουμε βαζουμε οτι θελεις.Το κουτι ουτως η αλλως το απορριψαμε αυτο που ειχα βαλει διοτι δεν ειναι οτι καλυτερο απ'οτι ειπαν και τα παιδια στη συνεχεια. 1
triplex1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 51 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Πρεπει να αποφασισεις τι χρειαζεσαι σε βλεπω και αμφιταλαντευεσαι...... Εαν θελεις επεξεργαστη με γραφικα (και μαλιστα ικανα για games) τοτε θα βαλουμε 5600g. Εχοντας την 1050 ti δεν υπεθεσα αρχικα οτι θελεις και γραφικα δυνατα για games. Φυσικα ο 5600x που σου εβαλα ειναι πιο δυνατος απο τον 5600g,δεν μπορεις να τα εχεις ολα. Το ιδιο και ο 11600k ειναι και αυτος πιο δυνατος,βεβαια ναι μεν εχει γραφικα αλλα οχι ικανα σαν του 5600g,μονο για καβατζα εαν σου χαλασει η καρτα. Δισκους και κουτια θα βρουμε βαζουμε οτι θελεις.Το κουτι ουτως η αλλως το απορριψαμε αυτο που ειχα βαλει διοτι δεν ειναι οτι καλυτερο απ'οτι ειπαν και τα παιδια στη συνεχεια. Η γνωμη η δικη μου αν θελετε να με ακουσετε Βαλτε 5600g για να υπαρχει πισινη για γραφικα σε περιπτωση που παραδωσει πνευμα η 1050 , σαφως ειναι καλυτερος ο 5600χ αλλα οι διαφορες ειναι ελαχιστες , 5600χ σε περιπτωση καρτας δεν θα μπορεσει να καλυψει και θα πρεπει να βρεθει αμεσα καρτα γραφικων και μετα μπλεκονται ολα προς το χειροτερο. 1
easyridergiorgos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Λοιπον για να κλεισουμε παω 5600g για να υπαρχει η καβανζα(δεν γνωριζω πιο εχει καλυτερα γραφικα η 1050 η ο 5600)Αυτο που θα ηθελα να εχω 500g σκληρο να ειναι ετοιμοπαραδοτα και ενα καταστημα για ενα τιμολογιο .Συναρμολογηση μπορω και εγω αν δεν υπαρχει.Αντε να το κλεισω σημερα να κανουμε χριστουγεννα.
dpolal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Στις 13/12/2021 στις 6:46 ΜΜ, adtakhs είπε Καλά και αυτό που του έδωσα εγώ τα ίδια "σκατά" είναι στο θέμα καθαρισμού και διαχείρισης καλωδίων. Στις 13/12/2021 στις 6:51 ΜΜ, JDROGAS είπε Ενταξει για να λεμε την αληθεια τωρα εαν το κουτι δεν το "ζησεις" απο κοντα κανονικα δεν πρεπει να προτεινεις,αλλα προσπαθουμε να καταλαβουμε απο καμια φωτο,εαν τυχει απο βιντεο κλπ. Έχω στήσει 2 συστήματα με φθηνό Kooling κουτί και μπορώ να πώ ότι τα πολύ low end κομμάτια της είναι για τα μπάζα. Πρέπει να έπεσε πολύ «σμπρώξιμο» από την εταιρεία όταν είχαν πρωτοέρθει Ελλάδα γιατί όλοι έλεγαν τα καλύτερα και τα εκθείαζαν. 2
JDROGAS Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 https://techface.gr Ολα αμεσα διαθεσιμα. Για συναρμολογηση ρωτας εαν κανουν και ποσο χρεωνουν. 1
easyridergiorgos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, JDROGAS είπε https://techface.gr Ολα αμεσα διαθεσιμα. Για συναρμολογηση ρωτας εαν κανουν και ποσο χρεωνουν. ευχαριστω πολυ ειμαι ετοιμος για παραγγελια δεν την εχω ριξει ακομη γιατι προσπαθω να καταλαβω αν θελω και ψυχτρα cpu. + 25 συναρμολογηση θελουν μια χαρα
dpolal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, easyridergiorgos είπε ευχαριστω πολυ ειμαι ετοιμος για παραγγελια δεν την εχω ριξει ακομη γιατι προσπαθω να καταλαβω αν θελω και ψυχτρα cpu. + 25 συναρμολογηση θελουν μια χαρα Αφού σου αρέσει το «πείραγμα» τότε οπωσδήποτε θες και ψύκτρα. Kοίτα για BeQuiet & Arctic Freezer (οι ποιό δημοφιλείς), Noctua (καλές αλλά ακριβές), Coolermaster.
easyridergiorgos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Η παραγγελια εγινε δεν εβαλα ψυχτρα δεν ξερω αν θα χωραει στο κουτι .Σε δευτερη φαση .Ευχαριστω πολυ ολα τα παιδια . 2
JDROGAS Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σου εβαλα κουτι που χωραει αρκετες ψυκτρες (165mm) Οποτε μπορεις να πας σε αυτες. Kατα σειρα δικης μου προτιμησης. https://techface.gr/product/arctic-freezer-34-esports-duo-blackwhite-acfre00061a--mauro (157mm) Την πρωτη μπορεις να τη δεις πιο πανω στο κουτι μου στις φωτογραφιες. https://techface.gr/product/be-quiet-dark-rock-4-bk021--mauro (163mm) https://techface.gr/product/coolermaster-hyper-212-black-edition-rr-212s-20pk-r1--mauro (158.8mm) Παρτους τηλ.να τη συμπληρωσεις και να στη βαλουν κιολας. Καλοριζικο και καλο λιωσιμο! Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2021 από JDROGAS
easyridergiorgos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 53 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Σου εβαλα κουτι που χωραει αρκετες ψυκτρες (165mm) Οποτε μπορεις να πας σε αυτες. Kατα σειρα δικης μου προτιμησης. https://techface.gr/product/arctic-freezer-34-esports-duo-blackwhite-acfre00061a--mauro (157mm) Την πρωτη μπορεις να τη δεις πιο πανω στο κουτι μου στις φωτογραφιες. https://techface.gr/product/be-quiet-dark-rock-4-bk021--mauro (163mm) https://techface.gr/product/coolermaster-hyper-212-black-edition-rr-212s-20pk-r1--mauro (158.8mm) Παρτους τηλ.να τη συμπληρωσεις και να στη βαλουν κιολας. Καλοριζικο και καλο λιωσιμο! Εγινε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα