cabdik Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, JDROGAS είπε Οταν υπαρχει μπατζετ για κουτι (κατι που οι περισσοτεροι δεν το πληρωνουν και δεν δινουν σημασια και το ξερεις) προτεινω το Be Quiet 500 DX,το θεωρω αξεπεραστο στα χρηματα του κι εχω στησει 2-3 και το εχω δει απο την καλη. ΑΠΟΡΙΑ: δλδ θεωρεις το συγκεκριμενο καλυτερο απο τα παρακατω? https://www.skroutz.gr/s/24480321/Lian-Li-Lancool-II-Mesh-RGB-Gaming-Midi-Tower-Κουτί-Υπολογιστή-με-Πλαϊνό-Παράθυρο-Μαύρο.html#specs https://www.skroutz.gr/s/16959264/CoolerMaster-MasterBox-MB520-Gaming-Midi-Tower-Κουτί-Υπολογιστή-με-Πλαϊνό-Παράθυρο-και-RGB-Φωτισμό-Μαύρο.html#specs
JDROGAS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, cabdik είπε ΑΠΟΡΙΑ: δλδ θεωρεις το συγκεκριμενο καλυτερο απο τα παρακατω? Eαν δεν το ψαξω δεν μπορω να σου πω. Απο κοντα δεν τα εχω δει παντως ουτε τα εχω δουλεψει.
triplex1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, cabdik είπε ΑΠΟΡΙΑ: δλδ θεωρεις το συγκεκριμενο καλυτερο απο τα παρακατω? https://www.skroutz.gr/s/24480321/Lian-Li-Lancool-II-Mesh-RGB-Gaming-Midi-Tower-Κουτί-Υπολογιστή-με-Πλαϊνό-Παράθυρο-Μαύρο.html#specs https://www.skroutz.gr/s/16959264/CoolerMaster-MasterBox-MB520-Gaming-Midi-Tower-Κουτί-Υπολογιστή-με-Πλαϊνό-Παράθυρο-και-RGB-Φωτισμό-Μαύρο.html#specs Εγω αν θες και την δικη μου γνωμη για να μην απαντησει ο JDROGAS μονο , ναι θεωρω οτι ειναι πολυ καλυτερο και ομορφοτερο απο τα 2 που εβαλες σ'αυτα τα χρηματα Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2021 από triplex1
cabdik Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, triplex1 είπε Εγω αν θες και την δικη μου γνωμη για να μην απαντησει ο JDROGAS μονο , ναι θεωρω οτι ειναι πολυ καλυτερο και ομορφοτερο απο τα 2 που εβαλες σ'αυτα τα χρηματα κοιτα...., το "ομορφοτερο" ή "ασχημοτερο" ειναι μια καθαρα υποκειμενικη αποψη. κατι που εγω θεωρω ομορφο, σε σενα μπορει να φαινεται ...."αγγουρι". ομως..., η πρακτικοτητα, η λειτουργικοτητα και η ψυξη ενος κουτιου, ειναι πιο "μετρησιμα" μεγεθη και πιο ουσιαστικα. εγω εβαλα αυτα τα 2 κουτια, καθαρα λογω ονοματος και ποιοτητας των εταιρειων που τα κατασκευαζουν. δεν τα εχω δει απο κοντα, μονο απο reviews, ο,τι εχει παρει το ματι μου. γι αυτο ρωτησα σε σχεση με αυτο που εχει δουλεψει ο @JDROGAS...
triplex1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, cabdik είπε κοιτα...., το "ομορφοτερο" ή "ασχημοτερο" ειναι μια καθαρα υποκειμενικη αποψη. κατι που εγω θεωρω ομορφο, σε σενα μπορει να φαινεται ...."αγγουρι". ομως..., η πρακτικοτητα, η λειτουργικοτητα και η ψυξη ενος κουτιου, ειναι πιο "μετρησιμα" μεγεθη και πιο ουσιαστικα. εγω εβαλα αυτα τα 2 κουτια, καθαρα λογω ονοματος και ποιοτητας των εταιρειων που τα κατασκευαζουν. δεν τα εχω δει απο κοντα, μονο απο reviews, ο,τι εχει παρει το ματι μου. γι αυτο ρωτησα σε σχεση με αυτο που εχει δουλεψει ο @JDROGAS... αυτο που εχει δουλεψει ειναι πιο safe επιλογη για μενα και το corsair που εχω εγω ακομη καλυτερο και το πηρα στα 74 ενω τωρα το εχουν στα 90
cabdik Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, triplex1 είπε αυτο που εχει δουλεψει ειναι πιο safe επιλογη για μενα και το corsair που εχω εγω ακομη καλυτερο και το πηρα στα 74 ενω τωρα το εχουν στα 90 Συγνωμη .. αλλα αυτο που ειπες δεν συναδει. δλδ το Corsair που εχεις και ειναι και φθηνοτερο, η εστω στα ιδια λεφτα, με το BQ, και λες ειναι καλυτερο...γιατι να μην μπει σαν προταση αντι του BQ...πχ...???? γιατι θεωρεις πιο ...Safe το BeQuiet..??? δεν λεω οτι το BeQuiet ειναι κακο....προς θεου..! μια χαρα κουταρα ειναι... και η εταιρεια ειναι καλη και εχει βελτιωθει. απλα συζητηση να γινεται...! επισης ... για να κανουμε και προτασεις στον TS, και μην ξεφευγουμε απο το θεμα.......... σε χαμηλη κατηγορια τιμων (>50€) καποιο απο αυτα https://www.skroutz.gr/c/28/cases-koutia/m/822_7852/Aerocool_or_Deepcool/f/101240_769660/Midi-Tower-RGB-Lighting.html?price_max=50&price_min=
triplex1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, cabdik είπε Συγνωμη .. αλλα αυτο που ειπες δεν συναδει. δλδ το Corsair που εχεις και ειναι και φθηνοτερο, η εστω στα ιδια λεφτα, με το BQ, και λες ειναι καλυτερο...γιατι να μην μπει σαν προταση αντι του BQ...πχ...???? γιατι θεωρεις πιο ...Safe το BeQuiet..??? δεν λεω οτι το BeQuiet ειναι κακο....προς θεου..! μια χαρα κουταρα ειναι... και η εταιρεια ειναι καλη και εχει βελτιωθει. απλα συζητηση να γινεται...! κοιτα κατ'αρχην κανουμε συζητηση , το καλυτερο που λεω ειναι οτι ειναι κατα πολυ μικροτερο και σε μεγεθος και παρ'οτι το εχω φουλ φορτωμενο δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο κανενα αλλο ακριβοτερο της κατηγοριας mid και προσφερει οτι ακριβως θελει καποιος σε καλο κουτι. Το οτι το πηρα εγω στα 74 και τωρα ξεκιναει απο τα 90+ ειναι αλλη ιστορια αλλα υπαρχει και σε λευκο που ξεκιναει απο τα 80 , δεν θα το αλλαζα με τιποτα για να παρω πιο βαρυ και πιο ογκωδες case αυτη την στιγμη. Ο καθενας προσαρμοζεται στα θελω του και πρατει , πχ καρτα γραφικων δεχεται το δικο μου μεχρι 370 , εννοειται οτι δεν θα παω να παρω μια 420 , αν και εχει τετοια ατομα αρκετα που πηγαινουν και παιρνουν γαιδουρια καρτες και μετα λενε δεν χωραει στο κουτι τους ή δεν υπολογισα το cooler και εχω αφησει ανοιχτο το παραθυρο γιατι δεν κλεινει ή εσυ πιστεευεις οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα τους εσπασε το τζαμι στα καλα καθουμενα? μην τρελαθουμε τωρα ? το εσπασαν μονοι τους και ντρεπονται να το πουν 1
JDROGAS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μιας και λεμε για το Βe Quiet 500DX. Καταρχην δεν ειναι τσιγκος οπως ειναι τα περισσοτερα. Χωρις να ειναι τερας ειναι πολυ εργονομικο,λυνεται μεχρι και την τελευταια βιδα και κανεις πολυ καλο cable management,στο τελος φαινεται σαν να μην υπαρχουν καλωδια. Εχει φιλτρα παντου οταν λεμε παντου εννοω παντου. Στα συν του εγω βαζω οτι εχει πολυ διακριτικο φωτισμο οχι με τα κλασσικα ανεμιστηρια που στροφαρουν σαν λουνα παρκ (γουστα βεβαια ειναι αυτα) Ερχεται με προεγκατεστημενους τρεις ανεμιστηρες (140mm) φοβερα ησυχους και πολυ αποδοτικους συναμα.Eγω προσθεσα αλλον εναν και τελος.(2 εμπρος - 1 επανω - 1 πισω) Ο περισσοτερος κοσμος την παταει δινει κλασσικα ενα 50αρι για κουτι τσιγκινο,μετα βλεπει οτι πηγαινει η θερμοκρασια στο Θεο και αρχιζει αγοραζει 3-4 ανεμιστηρια ωσπου τελικα φτανει στο κοστος ενος Be quiet η οποιουδηποτε αλλου ποιοτικου κουτιου,και συνηθως καταληγει να κανει σαν τρενο. Εγω πηρα ενα στην κορη μου το περασμενο καλοκαιρι και της εστησα. i5 10600k - MSI Z490 Tomahawk - Rtx 2060 - Crucial Ballistix 16gb - Samsung 980 - Kingston a2000 - Αrctic Freezer 34 Esports Duo.(16cm) Tωρα προ ολιγου ειχαμε συνδεθει με teamviewer για να της εγκαταστησω 11αρια και παιρνω ενα screenshot το hwinfo. Aυτες ειναι θερμοκρασιες με φουλ καλοριφερ σε 30τμ (κοριτσι γαρ) Το εχει διπλα της επανω στο γραφειο και δεν ακουγεται τιποτα.Kι ολα αυτα με 87 ευρω. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2021 από JDROGAS 4
triplex1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Μιας και λεμε για το Βe Quiet 500DX. Καταρχην δεν ειναι τσιγκος οπως ειναι τα περισσοτερα. Χωρις να ειναι τερας ειναι πολυ εργονομικο,λυνεται μεχρι και την τελευταια βιδα και κανεις πολυ καλο cable management,στο τελος φαινεται σαν να μην υπαρχουν καλωδια. Εχει φιλτρα παντου οταν λεμε παντου εννοω παντου. Στα συν του εγω βαζω οτι εχει πολυ διακριτικο φωτισμο οχι με τα κλασσικα ανεμιστηρια που στροφαρουν σαν λουνα παρκ (γουστα βεβαια ειναι αυτα) Ερχεται με προεγκατεστημενους τρεις ανεμιστηρες (140mm) φοβερα ησυχους και πολυ αποδοτικους συναμα.Eγω προσθεσα αλλον εναν και τελος.(2 εμπρος - 1 επανω - 1 πισω) Ο περισσοτερος κοσμος την παταει δινει κλασσικα ενα 50αρι για κουτι τσιγκινο,μετα βλεπει οτι πηγαινει η θερμοκρασια στο Θεο και αρχιζει αγοραζει 3-4 ανεμιστηρια ωσπου τελικα φτανει στο κοστος ενος Be quiet η οποιουδηποτε αλλου ποιοτικο κουτιου,και συνηθως καταληγει να κανει σαν τρενο. Εγω πηρα ενα στην κορη μου το περασμενο καλοκαιρι και της εστησα. i5 10600k - MSI Z490 Tomahawk - Rtx 2060 - Crucial Ballistix 16gb - Samsung 980 - Kingston a2000 - Αrctic Freezer 34 Esports Duo.(16cm) Tωρα προ ολιγου ειχαμε συνδεθει με teamviewer για να της εγκαταστησω 11αρια και παιρνω ενα screenshot το hwinfo. Aυτες ειναι θερμοκρασιες με φουλ καλοριφερ σε 30τμ (κοριτσι γαρ) Το εχει διπλα της επανω στο γραφειο και δεν ακουγεται τιποτα.Kι ολα αυτα με 87 ευρω. την RTX την δινεις??????🙂
triplex1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, JDROGAS είπε Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις; 😂 Κυνηγαω φιλε τωρα μια 290 ζαφειρω με 4γιγα πιο τζαμπα πεθαινεις
Son^Goku Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Αν μιλάμε για κουτιά εγώ το δικό μου δε το αλλάζω https://www.google.com/search?q=corsair+bumblebee&newwindow=1&client=ms-android-huawei-rev1&prmd=invx&sxsrf=AOaemvKPvJ9n1HY4PEEhqELewPhiMp8ffw:1639509844630&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwj11JOPguT0AhVngP0HHU7dBX4Q_AUoAXoECAIQAQ&biw=360&bih=699&dpr=3
triplex1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Son^Goku είπε Αν μιλάμε για κουτιά εγώ το δικό μου δε το αλλάζω https://www.google.com/search?q=corsair+bumblebee&newwindow=1&client=ms-android-huawei-rev1&prmd=invx&sxsrf=AOaemvKPvJ9n1HY4PEEhqELewPhiMp8ffw:1639509844630&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwj11JOPguT0AhVngP0HHU7dBX4Q_AUoAXoECAIQAQ&biw=360&bih=699&dpr=3 Φιλε σιγα-σιγα τετοια λινκ , νομιζα ηλεκτροκολληση ειναι Στο πολυ χαλαρο το πιανεις απο το χερουλι και πας και Μυκονο , κιτρινακι οπως ειναι ολες θα φωναζουν ουαου
JDROGAS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, triplex1 είπε Κυνηγαω φιλε τωρα μια 290 ζαφειρω με 4γιγα πιο τζαμπα πεθαινεις Mε το καλο ευχομαι!
triplex1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Mε το καλο ευχομαι! για καινουρια αφορετη μιλαω , υπ'οψιν αν και παλια μια χαρα αντεχει και σημερα , ψηνεις και τοστ με τα 270watt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα