stepits Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Θέλω να σε ρωτήσω κάτι. 1. https://www.mi.com/global/service/warranty/ Αυτό μου στείλανε και στην Ελλάδα σε πάει Info Quest. 2. Αν σου φέρουν δώρο ένα xiaomi και χαλάσει και δεν είναι από Quest ή μεγάλη Αλυσίδα ή είναι από εξωτερικό.... που θα το πας για εγγύηση; Αυτό είδη το έχω κάνει με Lg τηλεόραση και δέχθηκαν την εγγύηση. Απλά εδώ έχουμε να κάνουμε με μονοπωλιακές καταστάσεις. Φέσσας ACS Άδωνης κλπ. 3. Τι κινητό να πάρουμε κι από που λοιπόν. Από το καρτέλ 100+ για μια δωρεάν επίσκευή κι αν... μέσα στην εγγύηση; Σε ρωτάω πραγματικά. Θέλω την απάντηση σου. Μου κάνει εντύπωση που δέχεσαι όλα αυτά που δεν γράφονται πουθενά επίσημα. Παραεισαγωγή έχει βαπτιστεί η αγορά από άλλο κράτος.... Η απάντηση της info θα πάει άμεσα στην Xiaomi και βλέπουμε τί θα απαντήσουνε. Ευχαριστώ Chios
chios Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Όλα επίσημα γράφονται και οφείλω να τα δεκτό. Τα προϊόντα που δεν έχουν εισαχθεί από την Xiaomi ή με τη συγκατάθεση της Xiaomi στην αγορά του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου / Ευρωπαϊκής Ζώνης Ελευθέρων Συναλλαγών και/ή δεν έχουν κατασκευαστεί νομίμως από την Xiaomi και/ή δεν έχουν αποκτηθεί νομίμως από την Xiaomi ή κάποιον επίσημο πωλητή της Xiaomi δεν καλύπτονται από την παρούσα εμπορική εγγύηση. Σύμφωνα με το εκάστοτε εφαρμοστέο δίκαιο, ενδέχεται να επωφελείστε από άλλες εγγυήσεις, όπως για παράδειγμα από τη νόμιμη εγγύηση του μη επίσημου εμπόρου λιανικής πώλησης, ο οποίος πώλησε το προϊόν. Κατά συνέπεια, ενδέχεται να χρειαστεί να επικοινωνήσετε με τον έμπορο λιανικής πώλησης από τον οποίο αγοράσατε το Προϊόν. 2. που θα το πάω αφού δεν υπάρχει επίσημο αντιπρόσωπος στην Ελλάδα;;;; 3. να μην πάρεις xiaomi πάρε realme που έχει αντιπροσωπία στη χώρα μας 17 λεπτά πριν, stepits είπε Η απάντηση της info θα πάει άμεσα στην Xiaomi και βλέπουμε τί θα απαντήσουνε. τι περιμένεις να σου απαντήσουν; ξεκαθαρα είναι όλα. 2
stepits Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Ερώτηση 1. Δηλαδή αν έχω αγοράσει από επίσημο διανομέα στην Γερμανία το πάω στην Quest??? Και θα το δεχτεί?? Ξέρω καλά τί παίζει... 2. O λαός αγοράζει από όλα τα μαγαζία στην Ελλάδα. Αυτά δεν είναι Xiaomi??? Εγώ έδωσα και το s/n και τα 2 imei και μου είπανε θα το πας quest. 3. Samsung μπορούμε να πάρουμε κι από που? Γιατί δείνει και η Quest samsung χωρίς να είναι επίσημος διανομέας...(νομίζω); Πρόσεξε δεν σε ειρωνέυομαι αλλά κάτι δεν πάει καλά με αυτά που λες και δυστυχώς πολλοί τα λένε αυτά αλλά όταν πας 1520 efpolis και νομικά συνύγορος κλπ σε καλούνε άμεσα στο τηλέφωνο. Και όσα μαγαζιά επίσης λένε 1 έτοςισχύει. Όχι ---- παρανομούν και το ξέρουν. Αλλά το σανό και το κουτόχορτο καλά κρατούν. Έγω δικαιωθεί με αντιπροσωπεία που έλεγε ότι δεν ήταν υπεύθυνη για 3000 ευρώ κόστος μετα την καταγγελία και μετά από 2 μήνες.
chios Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 1. Όχι βέβαια, κάποιοι μάλλον έχετε πρόβλημα κατανόησης και δεν διαβάζετε τους όρους τις εγγυήσεις. 2. Είσαι ελεύθερος να αγοράσεις από όποιο μαγαζί θες με εγγύηση καταστήματος 3. Samsung από όπου και να αγοράσεις εντός Ευρώπης μπορείς να το επισκευάσεις στην Ελλάδα γιατί πολύ απλά υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία κάτι που δεν έχει η Xiaomi. Είναι τόσο απλά τα πράγματα απορώ που κάποιοι κολλάτε και ψάχνετε. 1
stepits Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Άρα πάμε για Samsung .. Realme (αντιπρόσωπος = Smart4All???)...και τί άλλο; Έχεις λίστα με τις επίσημες αντιπροσωπείες Ελλάδα (tablet - smarthones) Σε ευχαριστώ πολύ Πάντως θα το τρέξω το θέμα εγγύησης να δω τί θα απαντάει ο ένας και τί ο άλλος (με προωθήσεις) και θα ενημερώσω. Υ.Σ Honor εντός εγγύησης αγορασμένο από skroutz το έφτιαξε η huawei και 1 laptop lenovo skroutz επίσης η lenovo. Αρκεί να είναι ευρώπη μου είχανε πει για σίγουρα
andreasomagiras Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Στις 15/1/2022 στις 4:07 ΜΜ, stepits είπε Αρκεί να είναι ευρώπη μου είχανε πει για σίγουρα Εδώ είναι όλη η ουσία στις επίσημες αντιπροσωπείες. Δικό μου παράδειγμα, πριν χιλιάδες χρόνια, βιντεοκάμερα jvc Mini dv, αγορασμένη στην εξωτική Καμπούλ, από γαλλικό κατάστημα, είχε το οξύμωρο σχήμα: δεν είχε εγγύηση εκεί όπου και έγινε η αγορά (γιατί ήταν μοντέλο για Ευρώπη) και είχε κανονικά εγγύηση όταν γύρισα εδώ.
Fotia Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Οτι γραφει το εντυπο εγγυησης τους .Διαφορα προιόντα σε καποιες αγορες προσφέρουν και global εγγυηση .
GATE123 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Στις 15/1/2022 στις 4:07 ΜΜ, stepits είπε Έχεις λίστα με τις επίσημες αντιπροσωπείες Ελλάδα (tablet - smarthones) 1
stepits Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Να ρωτήσω κάτι. Με Samsung μπορώ να αγοράσω π.χ από το arena77 του skroutz. Θα έχω εγγύηση η πάλι πρέπει να πάω στα +100€ επίσημος αντιπρόσωπος.
vaas93 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 47 λεπτά πριν, stepits είπε Να ρωτήσω κάτι. Με Samsung μπορώ να αγοράσω π.χ από το arena77 του skroutz. Θα έχω εγγύηση η πάλι πρέπει να πάω στα +100€ επίσημος αντιπρόσωπος. Εφόσον είναι ευρωπαϊκό θα έχεις κανονικά εγγύηση από τον επίσημο αντιπρόσωπο.
GATE123 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, stepits είπε Να ρωτήσω κάτι. Με Samsung μπορώ να αγοράσω π.χ από το arena77 του skroutz. Θα έχω εγγύηση η πάλι πρέπει να πάω στα +100€ επίσημος αντιπρόσωπος. Από όπου και να το πάρεις σκρουτζαδικο ή best price έχει κανονικά εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας. Μόνο η Xiaomi έχει το προνόμιο του επίσημου πωλητή 😂
Vaggos9595 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Στις 13/12/2021 στις 9:40 ΜΜ, GATE123 είπε Παλιά αγόραζα από αλυσίδες για να είμαι καλυμμένος. Τα τελευταία 15 χρόνια αγοράζω μόνο από σκρουτζαδικα με καλες κριτικές. Κάνε πρόβλημα η θέμα από ανοιγμένα/εγγύηση/service κλπ. Η μόνη διαφορετικη εταιρεία που πρέπει να προσέξεις είναι στα κινητά τις Xiaomi λόγο τις εγγυήσεις και το service. Τα σκρουτζαδικα δεν καλύπτουν το επίσημο service και συνήθως δίνουν 1 χρόνο εγγύηση καταστήματος. Μερικά επίσης αντί για Global rom(ευρωπαϊκή) έχουν Custom rom ή κάποια κινεζική. Αυτό γινόταν βέβαια παλιά,δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι ή συνεχίζεται ακόμα. Καλησπέρα, αυτό σχετικά με την xiaomi που αναφέρεις πως θέλει προσοχή η εγγύηση, ισχύει και για την realme; επειδή έκανα μια παραγγελία από ένα σκρουτζομαγαζο με όνομα TheMasters που αναφέρει πως έχει δύο χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας, χωρίς όμως να βλέπω το κατάστημα αυτό στο σαιτ της smart4all.
GATE123 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, Vaggos9595 είπε Καλησπέρα, αυτό σχετικά με την xiaomi που αναφέρεις πως θέλει προσοχή η εγγύηση, ισχύει και για την realme; επειδή έκανα μια παραγγελία από ένα σκρουτζομαγαζο με όνομα TheMasters που αναφέρει πως έχει δύο χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας, χωρίς όμως να βλέπω το κατάστημα αυτό στο σαιτ της smart4all. Σου απάντησα στο προηγούμενο ποστ.
Vaggos9595 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, GATE123 είπε Σου απάντησα στο προηγούμενο ποστ. Χαχαχα τη στιγμή που μόλις το πόσταρα μου ήρθε η ειδοποίηση ναι. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα