Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, KostasKri είπε

Όσο για το "χωρίς ουσιαστικό λόγο" για το FaceID, ρώτα κανέναν που το χρησιμοποιεί αν το αλλάζει. Και μην μου πεις για μάσκες, γιατί τώρα έχουμε χειμώνα και φοράμε γάντια.

Καλά κι εγώ χρησιμοποιώ και το face id το οποίο έστω και με κάμερα μια χαρα ασφαλές είναι είναι πολυ απλό στη χρήση με το double tap και επίσης δουλεύει με μάσκα

Μόνο σε απόλυτο σκοτάδι δεν δουλεύει σωστά, αλλά το αποτύπωμα δεν το αλλάζω και τώρα που γύρισα ξανά σε ultrasonic δεν θέλω ούτε τους under display πάλι, η ταχύτητα τους είναι ασύγκριτη

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 ώρες πριν, logistoulis είπε

Καλά κι εγώ χρησιμοποιώ και το face id το οποίο έστω και με κάμερα μια χαρα ασφαλές είναι είναι πολυ απλό στη χρήση με το double tap και επίσης δουλεύει με μάσκα

Μόνο σε απόλυτο σκοτάδι δεν δουλεύει σωστά, αλλά το αποτύπωμα δεν το αλλάζω και τώρα που γύρισα ξανά σε ultrasonic δεν θέλω ούτε τους under display πάλι, η ταχύτητα τους είναι ασύγκριτη

Μήπως έχει κανένα θέμα ο αισθητήρας σου; Δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα γι αυτό στο λέω. Και έχει περάσει από τα χέρια μου κάθε iPhone από το Χ

Δημοσ.
14 ώρες πριν, manolis940 είπε

Ρεεε θα μας τρελάνεις ;

1) Αν το Iphone σου δεν έχει 2000mAh μπαταρία ξέχνα το σε μισή ώρα ότι πηγαίνει στο 50%. Εκτός και αν τα έχει φτύσει η μπαταρία και ο controller και το βολτόμετρο δείχνει άλλα ντ' άλλων ή έχω χάσει το χρόνο και είμαστε στο 2044 όπου η Apple έχει 65Watt φόρτιση.

2) 2000mAh μπαταρία σε iphone δεν βγάζει 5 ώρες επί οθόνης !

3) 2 μέρες τώρα η θέση σου είναι ότι η Xiaomi έπρεπε αντί για 2 να βάλει μία μεγάλη με πιο αργή φόρτιση και τώρα λες "Θεωρείς δηλαδή σημαντικό να έχεις 20 ώρες μπαταρία μες στην μέρα σου; Για ποιο λόγο;"
Να ρωτήσω και γω για πιο λόγο με αντικρούεις με το επιχείρημα μου ;

4) Αφού ισοπέδωσες την φυσική θα ισοπεδώσεις και τους αγρότες; Εγώ όταν πηγαίνω στον κάμπο το κινητό δεν σταματάει να δουλεύει ούτε λεπτό! Η πιο ελαφριά χρήση θα είναι podcast ή μουσική στο spotify, σαν μέτρια χρήση μπορείς να συνδέσεις ένα drone και καμιά φορά μπορεί να χρειαστεί να παίζεις και 1 ώρα games γιατί πρέπει αναγκαστικά να περιμένεις να τελειώσει το πότισμα.

5)Δεν θα σου πω κανένα legit case όπου κάποιος ξυπνάει με 100% και καίγεται μέσα στην μέρα να ξαναφορτίσει. Δεν ξέρω κάποιο τέτοιο! Σου έχω ωστόσο αναφέρει ένα με 25%. Legit case είναι να ξυπνήσεις το πρωί με κινητό κλειστό και σε 20 λεπτά να πρέπει να είσαι σε μια δουλειά στην οποία δεν έχεις πρίζα.

Για εκείνες τις 5 μέρες τον χρόνο που θα ξεχάσεις να φορτίσεις, γρήγορη φόρτιση θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο. Το ξέρεις δεν το ξέρεις, το έχεις ανάγκη και είναι κάτι παραπάνω από νούμερα.

1. Το 13 pro max φορτίζει 50% σε μισή ώρα, το οποίο είναι περισσότερο από 2000mah. Μπορείς να το ψάξεις online.

2. Απο τα 11 και μετά οι μπαταρίες στα iPhone είναι από τις καλύτερες και με το 13 το τερμάτισαν. Ξύπνηασα σήμερα με 55% μετά από την χθεσινή μέρα χωρίς να φορτίσω. Γενικά αν δεις online στα γνωστά τεστ θα καταλάβεις. Αν δεν κάνω λάθος δεν έχει βγει android τηλέφωνο ακόμα με παρόμοια αυτονομία (σε flagship).

3. Δεν άλλαξα γνώμη. Δεν κατάλαβα από που το κατάλαβες αυτό. Ναι προφανώς αν μπορούσα να επιλέξω περισσότερη χωρητικότητα θα το έκανα με κλειστά μάτια. Οι 20 ώρες είναι παράδειγμα γιατί αν το τηλέφωνό σου κρατάει 7 ώρες+, που πολλά flagships το κάνουν πλέον, το να μπορείς να φορτίσεις 100% σε μισή ώρα γίνεται λίγο ανούσιο και απλά στρεσάρεις την μπαταρία χωρίς λόγο (μέχρι και στο λινκ που μου έστειλες, η ίδια η Xiaomi προτείνει να φορτίζεις το βράδυ με αργό φορτιστή aka να προτιμάς όπου μπορείς τον αργό γιατί δεν επιβαρύνει τόσο την μπαταρία.

4. Ποια φυσική ισοπέδωσα ακριβώς; Θα τρελαθώ. Τι από αυτά που έχω πει ως τώρα παραβιάζουν κάποιο νόμο τις φυσικής. Πες μου να πάω να σκίσω τα πτυχία μου επιτόπου. Πέρα από αυτό, ο αγρότης λοιπόν πως θα αξιοποιήση την φόρτιση 100% σε μισή ώρα στον κάμπο; Πλέον παίρνουν παραμάσχαλα γεννήτριες για να φορτίζουν τα κινητά τους;

5. Αυτό είναι το θέμα, δεν υπάρχει ουσιαστικά περίπτωση που κάποιος να το χρειάζεται όντως αυτό το πράγμα. Ναι οκ να ξυπνήσω ένα πρωί και να έχω ξεχάσει να βάλω το κινητό να φορτίσει έχει τύχει αλλά δεν το έχω ποτέ στο μυαλό μου γιατί ξέρω ότι έχω πάντα πρόσβαση σε φορτιστές. Αν όμως η μέρα σου εξαρτάται από το τηλέφωνό σου τότε δεν νομίζω να ξεχνιέται. Σα να μου λες ότι ο ηλεκτρολόγος θα ξεχάσει να φορτίσει τις μπαταρίες για το κατσαβίδι που το χρησιμοποιεί όλη μέρα. Αν είναι εργαλείο δουλειάς απλά δεν το ξεχνάς.

Τέλος, ναι μπορεί όντως 5 φορές τον χρόνο να το έχεις ανάγκη, αλλά θεωρώ πως μεγαλύτερη μπαταρία θα σε έσωζε και στις 5 και θα ήσουν και πιο άνετος και τις υπόλοιπες 360. :) 

ΥΓ. Μιλάμε φιλικά και απλά αντιπαραθέτουμε τις απόψεις μας, δεν σου λέω ότι έχεις λάθος άποψη αλλά ότι έχω διαφορετική.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, KostasKri είπε

1. Το 13 pro max φορτίζει 50% σε μισή ώρα, το οποίο είναι περισσότερο από 2000mah. Μπορείς να το ψάξεις online.

2. Απο τα 11 και μετά οι μπαταρίες στα iPhone είναι από τις καλύτερες και με το 13 το τερμάτισαν. Ξύπνηασα σήμερα με 55% μετά από την χθεσινή μέρα χωρίς να φορτίσω. Γενικά αν δεις online στα γνωστά τεστ θα καταλάβεις. Αν δεν κάνω λάθος δεν έχει βγει android τηλέφωνο ακόμα με παρόμοια αυτονομία (σε flagship).

3. Δεν άλλαξα γνώμη. Δεν κατάλαβα από που το κατάλαβες αυτό. Ναι προφανώς αν μπορούσα να επιλέξω περισσότερη χωρητικότητα θα το έκανα με κλειστά μάτια. Οι 20 ώρες είναι παράδειγμα γιατί αν το τηλέφωνό σου κρατάει 7 ώρες+, που πολλά flagships το κάνουν πλέον, το να μπορείς να φορτίσεις 100% σε μισή ώρα γίνεται λίγο ανούσιο και απλά στρεσάρεις την μπαταρία χωρίς λόγο (μέχρι και στο λινκ που μου έστειλες, η ίδια η Xiaomi προτείνει να φορτίζεις το βράδυ με αργό φορτιστή aka να προτιμάς όπου μπορείς τον αργό γιατί δεν επιβαρύνει τόσο την μπαταρία.

4. Ποια φυσική ισοπέδωσα ακριβώς; Θα τρελαθώ. Τι από αυτά που έχω πει ως τώρα παραβιάζουν κάποιο νόμο τις φυσικής. Πες μου να πάω να σκίσω τα πτυχία μου επιτόπου. Πέρα από αυτό, ο αγρότης λοιπόν πως θα αξιοποιήση την φόρτιση 100% σε μισή ώρα στον κάμπο; Πλέον παίρνουν παραμάσχαλα γεννήτριες για να φορτίζουν τα κινητά τους;

5. Αυτό είναι το θέμα, δεν υπάρχει ουσιαστικά περίπτωση που κάποιος να το χρειάζεται όντως αυτό το πράγμα. Ναι οκ να ξυπνήσω ένα πρωί και να έχω ξεχάσει να βάλω το κινητό να φορτίσει έχει τύχει αλλά δεν το έχω ποτέ στο μυαλό μου γιατί ξέρω ότι έχω πάντα πρόσβαση σε φορτιστές. Αν όμως η μέρα σου εξαρτάται από το τηλέφωνό σου τότε δεν νομίζω να ξεχνιέται. Σα να μου λες ότι ο ηλεκτρολόγος θα ξεχάσει να φορτίσει τις μπαταρίες για το κατσαβίδι που το χρησιμοποιεί όλη μέρα. Αν είναι εργαλείο δουλειάς απλά δεν το ξεχνάς.

Τέλος, ναι μπορεί όντως 5 φορές τον χρόνο να το έχεις ανάγκη, αλλά θεωρώ πως μεγαλύτερη μπαταρία θα σε έσωζε και στις 5 και θα ήσουν και πιο άνετος και τις υπόλοιπες 360. :) 

ΥΓ. Μιλάμε φιλικά και απλά αντιπαραθέτουμε τις απόψεις μας, δεν σου λέω ότι έχεις λάθος άποψη αλλά ότι έχω διαφορετική.

1. Ομολογώ ότι είναι έκπληξη το ότι το κινητό τραβάει 27W, ωστόσο η apple επιμένει να το φορτίζεις με φορτιστή 20W. Δεν κάθομαι να το βαβαλίζω. Ας πούμε όμως ότι φτάνεις και το 50% σε μισή ώρα. Πολύ ώρα είναι και πάλι.

2. Αυτά τα λέει ο Κουκ και τα πρόβατα από κάτω χειροκροτούν.

3.Από που βγάζεις το συμπέρασμα ότι η μπαταρία χαλάει με την γρήγορη φόρτιση; Σου έδειξα πριν ότι δεν ισχύει αυτό.

4. Σου πα εγώ ότι θα το φορτίσει στον κάμπο ; Που ζεις ο κόσμος που δεν έχει Apple φορτίζει το κινητό του στο σπίτι και όλη μέρα έχει μπαταρία. Στο σπίτι θα το φορτίσει ! Εκεί την θέλει την γρήγορη φόρτιση!

5.Τώρα κάνεις κύκλο τα επειχειρήματα σου. Να αναλύσω πάλι ότι δεν έχουν όλοι φορτιστές και πρίζες στις δουλειές τους ; Βαριέμαι !

Τέλος όσο πιο μεγάλη μπαταρία έχεις η γρήγορη φόρτιση είναι πιο αναγκαία, διότι δεν σου γίνεται συνήθειο να φορτίσεις καθημερινά το κινητό όταν έχει αυτονομία 3 μέρες και όταν πρέπει να φορτίσεις μιας και είναι μεγαλύτερη η μπαταρία θα παίρνει περισσότερη ώρα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, manolis940 είπε

2. Αυτά τα λέει ο Κουκ και τα πρόβατα από κάτω χειροκροτούν.

Μόνο αυτό θα σχολιάσω και θα πω απλά βγες από το Apple hate κουτί που είσαι και άνοιξε τα μάτια σου και δες κανένα review. Αν εσύ έχεις μείνει σε εποχές iPhone 6s και 7 δεν φταίω. Αλλά όντως κάθε χρόνο είναι στα top 3 και φέτος είναι top 1 για την ώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...