Mr_Terror Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) https://www.public.gr/product/perifereiaka/external-hdd/eksoterikos-skliros-diskos-intenso-memory-case-4tb-35-usb-30-6031512-mayro/prod8260562pp/ Ο γνωστος εξωτερικος δισκος ιντενσο σε αρκετα καλη τιμη απο Public. Τιμη scroutz απο 81,50 + οποια μεταφορικα/αντικαταβολη. Του puplic δεν ειναι με την συσκευασια την παλια πορτοκαλι/μαυρο, ειναι με την νεα συσκευασια μαυρο/κιτρινο. https://www.skroutz.gr/s/2487143/Intenso-Memory-Center-USB-3-0-Εξωτερικός-HDD-4TB-3-5-Μαύρο.html Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2021 από Mr_Terror 2
thodoris_9 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Τον είχα πάρει καααποτε στα 109€, ακόμα δουλεύει άψογα αν και λόγω ανάγκης τροφοδοσίας δεν τον χρησιμοποιώ παρά 2-3 φορές το χρόνο ν' ανανεώσω το μπακ απ μου
DiKa96 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Τον έχει κάνει shuck κάποιος να μας πει εντυπώσεις; 1
greekfragma Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 για να δούμε...αν θα ξαναβγεί και αν θα προλάβουμε. 1
XghosT7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Αχ είχα βγάλει το σκυλάκι μου έξω και δεν πρόλαβα για ~2 λεπτά. Πίσω στο Waiting List για καμία αξιότιμη προσφορά σε εξωτερικό σκλήρο για backup... 1
Mr_Terror Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Η προσφορα παιζει μερες τωρα, μαλιστα ειχε και λιγο παραπανω στα 69 ευρω.Εγω παρελαβα και αφου ειδα οτι δεν ειναι μουφα προσφορα το ανεβασα σημερα εδω.Συχνα το βγαζει διαθεσιμο/εξαντλημενο.Σε μενα επεσαν δυο διαφορετικοι δισκοι. ενας wd wd40ezrz και ενας toshiba dt02aba400 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Ειχα παρει εναν τετοιο πριν 4-5 χρονια καπου στα 90 ευρω, ειναι ο μονος δισκος που μου εχει χαλασει. (με πολυ λιγες ωρες, σαν αποθηκη δουλευε, οσο δουλεψε. Εννοειται οτι στην αρχη τον ειχα ον 3-4 μερες συνεχεια οπως κανω σε καθε δισκο για να σιγουρευτω οτι δεν εχει εξαρχης προβλημα). Τυχαινουν βεβαια διαφορα, αλλα δεν θα αγοραζα ξανα εκτος αν τον εβρισκα 20 ευρω - με εχει επηρεασει. Εβαλα και το tag περι εξαντλ. 1 2 1
greekfragma Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Mr_Terror είπε Η προσφορα παιζει μερες τωρα, μαλιστα ειχε και λιγο παραπανω στα 69 ευρω.Εγω παρελαβα και αφου ειδα οτι δεν ειναι μουφα προσφορα το ανεβασα σημερα εδω.Συχνα το βγαζει διαθεσιμο/εξαντλημενο.Σε μενα επεσαν δυο διαφορετικοι δισκοι. ενας wd wd40ezrz και ενας toshiba dt02aba400
Mr_Terror Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Να πω οτι κανει για ps4/xbox one για εξωτερικος, και βγαινει απο την θηκη του να γινει εσωτερικος. Matrixxx ησουν ατυχος αλλα δεν ειναι ο κανονας αυτος με τους ιντενσο.Εχω δουλεψει παρα πολλους ιντενσο εναν εχασα και ηταν μεσα seagate.
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Seagate ειχε και ο δικος μου. Παρολα αυτα εχω αρκετους seagate "οριτζιναλ" που ειναι ολοι ακομα μια χαρα. Φτου φτου. Μονο εναν ιντενσο εχω παρει τοσα χρονια. 1
greekfragma Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, matrixxx είπε Seagate ειχε και ο δικος μου. Παρολα αυτα εχω αρκετους seagate "οριτζιναλ" που ειναι ολοι ακομα μια χαρα. Φτου φτου.
paylidis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Seagate ειχε και ο δικος μου. Παρολα αυτα εχω αρκετους seagate "οριτζιναλ" που ειναι ολοι ακομα μια χαρα. Φτου φτου. Μονο εναν ιντενσο εχω παρει τοσα χρονια. Αν σε παρηγορεί ότι δίσκο seagate έχω αγοράσει τον έχω κλάψει… ούτε ένας δεν έμεινε λειτουργικός 😞 ολοι μάλιστα τα έφτυσαν γύρω στη διετία-τριετία - ο ένας πριν λήξει οι εγγύηση οι υπόλοιποι αμέσως μετά Κατα τα αλλά ρίξτε ένα ποστ αν ξανά ανεβει η προσφορά μιας κ έχω ξεμείνει απο εξωτερικούς-είναι όλοι γεμάτοι…! 1
ipal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Ρε παιδιά αφού το είχατε δει εδώ και μέρες ας το ανεβαζατε. Εδώ ανεβάζουν αλλά και άλλα άκυρα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα