Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.public.gr/product/perifereiaka/external-hdd/eksoterikos-skliros-diskos-intenso-memory-case-4tb-35-usb-30-6031512-mayro/prod8260562pp/

Ο γνωστος εξωτερικος δισκος ιντενσο σε αρκετα καλη τιμη απο Public.
Τιμη scroutz  απο 81,50 + οποια μεταφορικα/αντικαταβολη.
 Του puplic δεν ειναι με την συσκευασια την παλια  πορτοκαλι/μαυρο, ειναι με την νεα συσκευασια μαυρο/κιτρινο.

https://www.skroutz.gr/s/2487143/Intenso-Memory-Center-USB-3-0-Εξωτερικός-HDD-4TB-3-5-Μαύρο.html

Επεξ/σία από Mr_Terror
  • Like 2
Δημοσ.

Τον είχα πάρει καααποτε στα 109€, ακόμα δουλεύει άψογα αν και λόγω ανάγκης τροφοδοσίας δεν τον χρησιμοποιώ παρά 2-3 φορές το χρόνο ν' ανανεώσω το μπακ απ μου

Δημοσ.

Αχ είχα βγάλει το σκυλάκι μου έξω και δεν πρόλαβα για ~2 λεπτά. Πίσω στο Waiting List για καμία αξιότιμη προσφορά σε εξωτερικό σκλήρο για backup...

• Like 1
Δημοσ.

Η προσφορα παιζει μερες τωρα, μαλιστα ειχε και λιγο παραπανω στα 69 ευρω.Εγω παρελαβα και αφου ειδα οτι δεν ειναι μουφα προσφορα το ανεβασα σημερα εδω.Συχνα το βγαζει διαθεσιμο/εξαντλημενο.Σε μενα επεσαν δυο διαφορετικοι δισκοι. ενας wd wd40ezrz και ενας toshiba dt02aba400

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ειχα παρει εναν τετοιο πριν 4-5 χρονια καπου στα 90 ευρω, ειναι ο μονος δισκος που μου εχει χαλασει. (με πολυ λιγες ωρες, σαν αποθηκη δουλευε, οσο δουλεψε. Εννοειται οτι στην αρχη τον ειχα ον 3-4 μερες συνεχεια οπως κανω σε καθε δισκο για να σιγουρευτω οτι δεν εχει εξαρχης προβλημα). Τυχαινουν βεβαια διαφορα, αλλα δεν θα αγοραζα ξανα εκτος αν τον εβρισκα 20 ευρω - με εχει επηρεασει.

Εβαλα και το tag περι εξαντλ.

• Like 1
  • Thanks 2
  • Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mr_Terror είπε

Η προσφορα παιζει μερες τωρα, μαλιστα ειχε και λιγο παραπανω στα 69 ευρω.Εγω παρελαβα και αφου ειδα οτι δεν ειναι μουφα προσφορα το ανεβασα σημερα εδω.Συχνα το βγαζει διαθεσιμο/εξαντλημενο.Σε μενα επεσαν δυο διαφορετικοι δισκοι. ενας wd wd40ezrz και ενας toshiba dt02aba400

dog lag GIF

Δημοσ.

Να πω οτι κανει για ps4/xbox one για εξωτερικος, και βγαινει  απο την θηκη του να γινει εσωτερικος.
Matrixxx ησουν ατυχος αλλα δεν ειναι ο κανονας αυτος με τους ιντενσο.Εχω δουλεψει παρα πολλους ιντενσο εναν εχασα και ηταν μεσα seagate.

• Moderators
Δημοσ.

Seagate ειχε και ο δικος μου. Παρολα αυτα εχω αρκετους seagate "οριτζιναλ" που ειναι ολοι ακομα μια χαρα. Φτου φτου.

Μονο εναν ιντενσο εχω παρει τοσα χρονια.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, matrixxx είπε

Seagate ειχε και ο δικος μου. Παρολα αυτα εχω αρκετους seagate "οριτζιναλ" που ειναι ολοι ακομα μια χαρα. Φτου φτου.

Black Cat Ladder GIF by Barbara Pozzi

Δημοσ.
1 ώρα πριν, matrixxx είπε

Μονο εναν ιντενσο εχω παρει τοσα χρονια.

Αν σε παρηγορεί ότι δίσκο seagate έχω αγοράσει τον έχω κλάψει… ούτε ένας δεν έμεινε λειτουργικός 😞 ολοι μάλιστα τα έφτυσαν γύρω στη διετία-τριετία - ο ένας πριν λήξει οι εγγύηση οι υπόλοιποι αμέσως μετά 

Κατα τα αλλά ρίξτε ένα ποστ αν ξανά ανεβει η προσφορά μιας κ έχω ξεμείνει απο εξωτερικούς-είναι όλοι γεμάτοι…!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...