Salaheddine1018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Θα ήθελα να μου πείτε εφαρμογές για Android όπου μπορείς να βρίσκεις και να αναπαράγεις μουσική. Κατά προτίμηση να μπορούν να αποθηκευτούν στο κινητό κ να μην χρειάζεται wifi ή data για την αναπαραγωγή. Το Spotify premium αξίζει; Επίσης υπάρχει τρόπος να περάσεις mp3 αρχεία (πάλι σε android) από υπολογιστή; Ευχαριστώ
apostolos22 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 To spotify έχει σχεδόν τα πάντα από official μουσική, τώρα αν ακούς remixes ή πχ ελληνικά που τραγουδάνε άλλοι καλλιτέχνες ίσος να μην τα βρεις. Μπορείς να δεις από το free plan αν έχει την μουσική που ακούς. Επίσης υπάρχει και family plan και νομίζω και student αν είσαι βέβαια. Τώρα αν έχεις mp3 απλά τα περνάς με καλώδιο στο κινητό κατέβασε και ένα music player πχ vlc και είσαι μια χαρά. Πολύ πιθανό να έχει είδη εφαρμογή το κινητό σου για μουσική από mp3.
Eddy_Gordo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Ymusic από εμένα, κατεβάζεις από youtube και μετά τα έχεις και παίζουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα