kostiger Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Thrylos7 είπε κατανοητα ολα αυτα αν αγοραζει κανεις προταρχικα για 90% χρηση xbox. Αλλα θελω διπλη χρηση και αν γινεται να ειναι καλυτερα στο PC ευπροσδεκτο... Με γνωμονα οτι εχεις καλα open back ακουστικα καλως σκεφτεσαι και για την αποκτηση gaming. Προσωπικα την προτιμω ως επιλογη απο την προσαρμογη μικροφωνου πανω στα υπαρχοντα ακουστικα σου. Ισως εναλλακτικα αν σε παιρνει απο αποψης χωρου να ειχε νοημα να αγορασεις ενα ανεξαρτητο μικροφωνο και να μην αγορασεις 2ο ζευγαρι. Αυτο θα το αξιολογησεις εσυ. Στα του θεματος τωρα, μια χαρα ενταση και ποιοτητα βγαζουν και απο το χειριστηριο τα Cloud Alpha. Με την υποσημειωση πως τα θεματα ανεσης και ηχητικης αποδοσης ειναι υποκειμενικα. Απο πολλους reviewers και απλους χρηστες (μεταξυ αυτων και εγω) θεωρουνταν τα καλυτερα gaming ακουστικα εως τα 100 ευρω. Εσχατως μπηκαν στη σχετικη συζητηση και τα Razer Blackshark V2 τα οποια δεν εχω ακουσει, αλλά διαβαζω αρκετα καλα πραγματα με προεξαρχον το οτι εχουν εγκαταλειψει το παλαι ποτε σουπερ μπασατο προφιλ των ακουστικων της εταιρειας. Και καπως ετσι θα ειναι λογικα. Κι εγω μια καραβια ακουστικα εχω αγορασει και δοκιμασει παρεμπιπτοντως. Χρονια πολλα σε ολους. Υ.Γ καλη επιλογη και τα ασυρματα του ΧΒΟΧ που εχουν και Bluetooth συνδεση, θελουν προσοχη ομως γιατι ειναι σφιχτο το headband και ισως να μην σε βολεψουν αν εχεις μεγαλο κεφαλι. Πολυ καλη εναλλακτικη για αυτα χωρις ΒΤ αλλα με μεγαλη εμβελεια και μπαταρια τα Cloud Flight. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2021 από kostiger 1
Thrylos7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Αγορασα τελικα πριν 2 μερες τα Cloud Alpha στα 60ε. Ποιοτικα ημουν σιγουρος οτι θα ικανοποιηθω (δεν ειμαι και ο πιο απαιτητικος αλλωστε), αλλα φοβομουνα το θεμα εντασης οδηγουμενα απο το xbox controller. Τελικα απο PC παιζουν πολυ δυνατα, και απο το Xbox επισης η ενταση ειναι υπερ-επαρκης. Ποιοτικα οπως αναμενοταν πολυ καλα, οποτε ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Ευχαριστω οσους βοηθησαν και ας προηγηθηκαν καποια σχολια με λιγη τοξικοτητα (no need for that). 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα