Thrylos7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 θελω να αγορασω ενα headset κυριως για χρηση με Xbox Series X που αυτη τη στιγμη εχω μονο headphones και δε μπορω να μιλησω, αλλα δευτερευοντως θα με ενδιεφερε και χρηση για PC. Ταβανι 100ε και δε με νοιαζει να ειναι wired/wireless. το wireless το θεωρω plus αλλα οχι αν ερχεται μαζι με χειροτερη ποιοτητα ηχου. Εχω δει το official microsoft wireless για το Xbox που ειναι στα 99ε και γενικα μου αρεσουν τα 1st party accessories, αλλα ενω εχει διθυραμβικες κριτικες για το usability, δεν διαβασα και τα καλυτερα για την ποιοτητα του ηχου. Επισης ειχα στο παρελθον ενα HyperX Cloud και ημουνα ικανοποιημενος γενικα. Οποτε σκεφτομαι σαν επιλογη και τα Cloud II αν ειναι εξισου καλα. Τελος, εχω αυτη τη στιγμη για PC gaming καλα headphones, τα Audio Technica A700X και μια λυση θα ηταν ενδεχομενως η προσθηκη καποιου μικροφωνου σε αυτα με το βυσμα να διατηρειται 3.5mm ? Ακουω ιδεες και δεχομαι οποιαδηποτε προταση. ΥΓ: στο You εχει διαφορα σε προσφορες που δεν ξερω κατα ποσο ειναι πλασματικες, οπως τα Steelseries Arctis 3 Console Edition στα 42ε μιση τιμη θεωρητικα. Λενε PS5 αλλα ειναι με 3.5mm οποτε δε νομιζω οτι εχει καμια σημασια.
ICE-T Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 πάρε ένα DAC η μία USB sound card που να υποστηρίζει και το Xbox στο 100αρικο εφωσον έχεις καλά ακουστικά 1
Thrylos7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 37 λεπτά πριν, ICE-T είπε πάρε ένα DAC η μία USB sound card που να υποστηρίζει και το Xbox στο 100αρικο εφωσον έχεις καλά ακουστικά Δε βολευει να ειναι USB γιατι το xbox ειναι κατω απο την τηλεοραση και εγω στον καναπε.... Για ενσρματα μονο με 3.5 minijack γινεται δουλεια που το βαζεις πανω στο controller
ICE-T Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) πάρε τα φτηνά ασύρματα του Xbox τότε κονσόλα είναι φίλε δεν θα δώσει σε απόδοση ότι δίνει ένα καλό ακουστικό στον υπολογιστή έχω αλλάξει σχεδόν 40 headset's τα 20 ήταν για κονσόλες και διάφορα δεν είχαν ουσιαστική που να δικαιολογούν τα λεφτά τους,αν δεν σου αρέσουν βρες ότι σου αρέσει μέχρι 32ohms για να έχουν αξιοπρεπή ένταση γιατί παραπάνω δεν θα αποδίδουν θα παίζουν χαμηλά στην κονσόλα. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2021 από ICE-T
Thrylos7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Επαναφερω το θεμα μιας και δεν εχω αγορασει κατι ακομα. Βλεπω επιλογες : 1) Το wired xbox official headset που εχει 59ε και με το -20% του Γερμανου πεφτει στα 47ε 2) Αν εχει ο Γερμανος το wireless (γιατι δε το δειχνει στο site) θα ηταν μαλλον καλη περιπτωση στα 80ε αν αγνοησεις λιγο ποιοτητα και δωσεις εμφαση σε λειτουργικοτητα 3) HyperX Cloud Alpha που εχω διαβασει καλες κριτικες, στα 61ε απο skroutz 4) HyperX Cloud Alpha S που ειναι νεοτερη εκδοση και απο θεωρητικα 130ε το εχει 80ε το πλαισιο 5) HyperX Streamer pack που εχει μεσα τα Cloud Core και ενα επιτραπεζιο μικροφωνο και τα δινουν προσφορα στα 80ε μεγαλες αλυσιδες. Δεν εχω αναγκη το μικροφωνο αλλα ισως παιξω λιγο μαζι του και τα cloud core φαινονται ιδια με τα Cloud II χωρις την usb καρτα ηχου που ειναι αχρηστη για τη χρηση μου
ICE-T Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) σου έχω γράψει από την αρχή να πάρεις το official wireless του Xbox, τα υπόλοιπα hyperx δεν έχουν πλήρως συμβατότητα εκτός του cloudx,αν δε σου αρέσουν υπάρχουν και τα Razer barracuda x wireless . Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2021 από ICE-T
Thrylos7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, ICE-T είπε σου έχω γράψει από την αρχή να πάρεις το official wireless του Xbox, τα υπόλοιπα hyperx δεν έχουν πλήρως συμβατότητα εκτός του cloudx,αν δε σου αρέσουν υπάρχουν και τα Razer barracuda x wireless . Δεν θελω τοσο να εγκλωβιστω και δε με ενδιαφερει το κομματι wireless, οποτε κοιταζα για κατι με 3.5mm για να ειναι πιο universal. Δηλαδη αμα αυριο παρω και PS5 να μπορω να το δουλεψω και εκει, και προφανως και στο PC. Αλλα εφοσον παμε σε 3.5mm μετα δεν καταλαβαινω τι διαφορα συμβατοτητας να υπαρχει μεταξυ του official wired, του CloudX και οποιουδηποτε αλλου με 3.5mm.... περα απο το να εχει επαρκως χαμηλο impedance για να μπορει να το οδηγησει το controller.
ICE-T Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 κανε οτι νομιζεις μην παραπονιεσαι μετα οτι δεν δουλευει το μικροφωνο
mp44christos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δωσε λιγο παραπανω και παρε αυτα οπως σου ειπαν και πανω. Ναι οχι ο καλυτερος ηχος (καλο μικροφωνο δεν εχει κανενα ασυρματο) αλλα μια χαρα και αναπαυτικα. Και θα εχεις το κεφαλι σου ηρεμο οτι δουλευουν με χβοχ https://www.skroutz.gr/s/27313448/Microsoft-Xbox-Wireless-Headset.html τα απλα wired δεν ειναι τοσο καλα.
Thrylos7 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Επειδη τα ακουστικα δε τα θελω μονο για το xbox αλλα και για το PC, ειμαι σχεδον ετοιμος να παρω τα Cloud Alpha με 60ε. Ομως με ανησυχει το οτι ειναι 65 ohm και μπορει να παιζουν ψοφια στο xbox οδηγουμενα απο το controller. Αν δωσω κατι παραπανω, εχετε προτασεις? Ειδα οτι πολυ καλα θεωρουνται τα Sennheizer PC38X , αλλα μονο αμερικη τα βρισκω, σε καλη τιμη 144$ τελικη με μεταφορικα αλλα θα με βαρεσει το τελωνιο. Επισης ειναι open back που με μωρο στο σπιτι δεν εξυπηρετει. Καμια αλλη προταση σε οτιδηποτε βαλαντιο εως 150ε κατα προτιμηση closed back? ειπαμε με γνωμονα και το PC αλλα και χαμηλη αντισταση αν γινεται για το xbox.
LouCi4er Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Επειδη και εγω ειμαι στην αναζητηση καλου Headset για το XBOX,απ οτι εχω καταλαβει το 100% των ακουστικων δεν προκειται να το παρεις με 3.5mm.Θελουν USB συνδεση που σημαινει οτι το 100% θα το παρεις μονο απο τον υπολογιστη.Οποτε εχει δικιο ο φιλος που σου λεει πως οτι και να παρεις δεν θα δεις καμια διαφορα τρομερη.Τα ακουστικα του Xbox ειναι μια τιμια επιλογη,με ενα usb dongle του 5ευρου συνδεονται και στον υπολογιστη αλλα και στο κινητο αν θες να ακους μουσικη,η ποιοτητα τους ειναι μια χαρα για 100€ που ζητανε,εχουν και DTS Headphone:X.Ειναι μια καλη επιλογη τα συγκεκριμενα. 2
Thrylos7 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 κατανοητα ολα αυτα αν αγοραζει κανεις προταρχικα για 90% χρηση xbox. Αλλα θελω διπλη χρηση και αν γινεται να ειναι καλυτερα στο PC ευπροσδεκτο...
ICE-T Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Tygr 300R beyerdynamic 125 euros amazon.de,Epos h6pro 160 euros close back ανάθεμα αν καταλάβεις διαφορά στο XBOX 😂σε σχέση με με αυτό που βγάζει η Microsoft όλα τα άλλα είναι για να χουμε να λέμε , επειδή είναι γιορτινες ημέρες δεν θα πω κάτι άλλο γιατί θα φανώ κακός άνθρωπος,καλές γιορτές Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2021 από ICE-T
mp44christos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Παρε τα ασυρματα του xbox να τελειώνεις. Δεν ειναι τα καλυτερα αλλα συνδέονται ευκολα αναμεσα σε πολλεσ συσκευες θα σε βολέψουν εχουν και βτ. Ειναι ιδανικα για την χρηση που τους θες. Τωρα ναι δεν ειναι pc38x.
ICE-T Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, mp44christos είπε Παρε τα ασυρματα του xbox να τελειώνεις. Δεν ειναι τα καλυτερα αλλα συνδέονται ευκολα αναμεσα σε πολλεσ συσκευες θα σε βολέψουν εχουν και βτ. Ειναι ιδανικα για την χρηση που τους θες. Τωρα ναι δεν ειναι pc38x. αυτοί που ρωτάνε συνέχεια το ίδιο πράγμα και ας του έχουν απαντήσει αρκετοί,δεν ψωνίζουν ποτέ 😂, είναι σαν να θέλεις βίλα παραθαλάσσια με αέρα Miami στην Λούτσα ε δεν γίνεται. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2021 από ICE-T
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα