Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενώ μέχρι τώρα κατέβαζα από ertflix κανονικά με idm μου βγάζει ένα μήνυμα "παρουσιάστηκε ένα σφάλμα,παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.Γνωρίζει κανείς κάποια λύση γι αυτό η κάποιο άλλο πρόγραμμα που να κατεβάζει από ertflix?Έχω δοκιμάσει διάφορες επεκτασεις στον chrome χωρίς αποτέλεσμα.

Δημοσ.
Στις 13/12/2021 στις 12:49 ΜΜ, jl81 είπε

Ενώ μέχρι τώρα κατέβαζα από ertflix κανονικά με idm μου βγάζει ένα μήνυμα "παρουσιάστηκε ένα σφάλμα,παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.Γνωρίζει κανείς κάποια λύση γι αυτό η κάποιο άλλο πρόγραμμα που να κατεβάζει από ertflix?Έχω δοκιμάσει διάφορες επεκτασεις στον chrome χωρίς αποτέλεσμα.

Δοκίμασε να βάλεις το Internet Download Manager σαν επέκταση στον browser ''Microsoft Edge'' ,

για να δεις αν σου εμφανίζεται το download link σε διάφορες ταινίες ή σειρές από το site του ertflix . 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 13/12/2021 at 12:49, jl81 said:

Τα ιδια κι εδω , σημερα προσπαθησα και ακομα και με την τελευταια εκδοση του ΙΔΜ τα ιδια . 
Κατεβαζει μεχρι καποιο ποσοστο και σε καποια φαση φρικαρει και παγωνει . Αν εχεις βρει καποιο τροπο πες μου σε παρακαλω , κι εγω θα κανω το ιδιο φυσικα . 
Μεχρι στιγμης εχω δοκιμασει παρα πολλα προγραμματα και τροπους σε υπογιστη και android , αλλα τιποτα . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό το thread έχει όλες κι όλες δύο απαντήσεις. Η μία προτείνει το idm που είπες ότι δεν σου δουλεύει και η άλλη παραθέτει σε άλλο thread με αρκετές προτάσεις. Πήγαινε εκεί και δες τι αναφέρθηκε στις τελευταίες σελίδες.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
Στις 31/12/2021 στις 9:58 ΜΜ, kyrunter3 είπε

Τα ιδια κι εδω , σημερα προσπαθησα και ακομα και με την τελευταια εκδοση του ΙΔΜ τα ιδια . 
Κατεβαζει μεχρι καποιο ποσοστο και σε καποια φαση φρικαρει και παγωνει . Αν εχεις βρει καποιο τροπο πες μου σε παρακαλω , κι εγω θα κανω το ιδιο φυσικα . 
Μεχρι στιγμης εχω δοκιμασει παρα πολλα προγραμματα και τροπους σε υπογιστη και android , αλλα τιποτα . 

Μήπως αυτό το σφάλμα που λέει το μήνυμα του προγράμματος ότι παρουσιάζεται , οφείλεται στην λήξη της trial version ;

Αν ναι , δοκίμασε να ξανά επαναφέρεις την trial version του προγράμματος , για να δεις αν λειτουργεί χωρίς σφάλματα και κολλήματα ...

Βάζω παρακάτω ένα YouTube tutorial βίντεο , για να δεις πως επανέρχεται η trial version του Internet Download Manager

Δημοσ.

Βρεθηκε η ''λυση'' στο αλλο thread , να σαι καλα . 
 χρησιμοποιο το index.mpd . και το ant downloader και αλλες σελιδες online , πρεπει να ειναι και μαπα οι σερβες του ερτφλιξ γιατι φρικαρουν σε πολλαπλα  requests / connections   οποτε θα δειξει πως θα παει .... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...