NickTG Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 9 hours ago, kata_tixi said: δεν σου ειπα οτι πρεπει. σου λεω οτι αν πιασεις το ενα και το αλλο στα χερια σου (με μια επιφύλαξη για τα sumsung επειδη δεν τα εχω δουλεψει αλλα παντα ειχα κινητα των 500 δεν μιλαω για κινητα των 150) απο θεμα λογισμικου στο ios λειτουργουν ολα καλυτερα χωρις ισως καποιες παραπανω ελευθεριες που εχει το android (οι οποιες κατα την γνωμη μ ποια ειναι αχρηστες ενω παλιοτερα ηταν μονοδρομος). και κατι τελευταιο. λογο του πως ειναι δομημένο το app store οι εφαρμογες που υπαρχουν ειναι 10 φορες καλυτερες και τρεχουν παντα καλυτερα στο ios αυτο εχει να κανει οτι δεν βαζει εφαρμογες στο ios οποιος θελει. υ.γ. για να μην παρεξηγηθω. δεν ειμαι fanboy καμιας εταιριας απλη συζητηση γινεται. γενικοτερα οτι βολευει τον καθενα και ο καθενας χαλαει οσο θελει και οπου θελει. προσπαθω να ειμαι οσο πιο αντικειμενικος μπορω με τα δεδομενα που εχουμε τωρα. Μα επειδή έχω και τα 2 στα χέρια μου δεν το βλέπω αυτό. Υπάρχουν στο σπίτι iPhone 11, iPad, Huawei P40 Pro.
kata_tixi Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, NickTG είπε Μα επειδή έχω και τα 2 στα χέρια μου δεν το βλέπω αυτό. Υπάρχουν στο σπίτι iPhone 11, iPad, Huawei P40 Pro. Έγινε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα