AtiX Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, NickTG είπε Νομίζω εξήγησα ήδη πως το θέμα ήταν αν το προσφέρει αυτό μια εταιρεία μιας και έτσι έγραφε το αρχικό μήνυμα που απάντησα. Άρα λοιπόν θα δούμε τι συμβαίνει όταν πηγαίνεις από Samsung σε Samsung ή από Xiaomi σε Xiaomi ή από Pixel σε Pixel. Δεν ξέρω για ποιο λόγο προσπαθείς να πας την κουβέντα σε κάτι άλλο. Τότε λάθος κατάλαβα ότι μιλάτε για Android και iOS συσκευές…
crossmo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, azuli είπε Για πες ενα απο αυτα. Ειναι πολυ λυπηρο που μερικοι εδω μεσα ειστε τοσο φανατισμενοι που οταν καποιος σας λεει οτι δεν γουσταρει τα αιφον για συγκεκριμενους λογους,να του λετε "ειναι επειδη δεν εχεις πιασει ενα στα χερια σου" Ειστε απιστευτοι,ουτε οι τζιχαντιστες δεν λενε τετοια. Aυτό το έχω πάθει εγώ με τις μπάμιες σκέψου...δεν τις γουστάρω με τίποτε αλλά δεν έχω φάει ποτέ στη ζωή μου... άβυσσος το μυαλό του ανθρώπου Το θέμα είναι... δεν μου αρέσουν πραγματικά ή φοβάμαι μη φάω και μου αρέσουν και μετά λέω τι έχανα τόσα χρόνια???
NickTG Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 6 minutes ago, AtiX said: Τότε λάθος κατάλαβα ότι μιλάτε για Android και iOS συσκευές… Λάθος κατάλαβες. Το μήνυμα, το γράφω για τρίτη φορά τώρα, μιλούσε για εταιρείες και τι προσφέρουν. Όχι αν τα όλα τα UI του Android είναι ολόιδια μεταξύ τους.
AtiX Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, NickTG είπε Λάθος κατάλαβες. Το μήνυμα, το γράφω για τρίτη φορά τώρα, μιλούσε για εταιρείες και τι προσφέρουν. Όχι αν τα όλα τα UI του Android είναι ολόιδια μεταξύ τους. Είπαμε, κατάλαβα λάθος Βίρνα… 😊
koutsis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Είσαι σίγουρος ότι κατάλαβες λάθος; μήπως κατάλαβες σωστά και κατάλαβε ο άλλος λάθος; πες την αλήθεια! 🤣 Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2021 από koutsis
NickTG Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 6 minutes ago, AtiX said: Είπαμε, κατάλαβα λάθος Βίρνα… 😊 Δεν ξέρω ποια είναι η Βιρνα. NickTG γράφει πάνω. Καλό είναι να είμαστε σίγουροι για το ποιο ήταν το νόημα και ας γράφουμε τα ίδια. Είναι και λίγο πιο εύκολο να παρεξηγηθεί ο γραπτός λόγος.
crossmo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, NickTG είπε Δεν ξέρω ποια είναι η Βιρνα. NickTG γράφει πάνω. Λάμψη , Φώσκολος...τώρα έμαθες 12 λεπτά πριν, koutsis είπε Είσαι σίγουρος ότι κατάλαβες λάθος; μήπως κατάλαβες σωστά και κατάλαβε ο άλλος λάθος; πες την αλήθεια 🤣🤣 Πως φαίνεται η ηλικία μας!!! Χαχαχαχαχα, δεν μας καταλαβαίνουν οι πιτσιρικάδες πια!
AtiX Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, NickTG είπε Δεν ξέρω ποια είναι η Βιρνα. NickTG γράφει πάνω. Καλό είναι να είμαστε σίγουροι για το ποιο ήταν το νόημα και ας γράφουμε τα ίδια. Είναι και λίγο πιο εύκολο να παρεξηγηθεί ο γραπτός λόγος. 😊
kata_tixi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, NickTG είπε Ποια είναι αυτή η απλότητα? Πάντα το είχα απορία. Δηλαδή αν πας από Samsung σε Samsung δεν θα βρεις την άκρη αμέσως? Που θα χαθείς? αν πας στο android γενικοτερα και δεν μιλαω για την συσκευη αλλα για το ios ναι ειναι πιο απλο για εναν χρηστη που απλα θελει να κανει 10-20 πραγματα με το κινητο. απο την καμερα που ειναι πιο απλη, απο cloud απο κωδικους απο settings ειναι πολυ πιο απλο το ios. εγω προσωπικα οτι και να μ δωσεις μια χαρα θα την βγαλω την ακρη. απλα οπως και να το κανεις το ios ειναι πιο ''ετοιμο''. εχεις δουλεψει ποτε ios (δεν λεω να το εχεις πιασει στα χερια σου αλλα για μηνες)? Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2021 από kata_tixi
NickTG Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 5 minutes ago, kata_tixi said: αν πας στο android γενικοτερα και δεν μιλαω για την συσκευη αλλα για το ios ναι ειναι πιο απλο για εναν χρηστη που απλα θελει να κανει 10-20 πραγματα με το κινητο. απο την καμερα που ειναι πιο απλη, απο cloud απο κωδικους απο settings ειναι πολυ πιο απλο το ios. εγω προσωπικα οτι και να μ δωσεις μια χαρα θα την βγαλω την ακρη. απλα οπως και να το κανεις το ios ειναι πιο ''ετοιμο''. Αυτά βέβαια είναι λίγο γενικότητες όπως καταλαβαίνεις. Το ότι σε κάποια πράγματα στο Android σου δίνονται περισσότερες ρυθμίσεις δεν σημαίνει ότι πρέπει να ασχοληθείς και με αυτές. Τέλος πάντων. Δεν έχει τόσο σημασία, απλά διαβάζω κάθε φορά για την απλότητα και μου κάνει εντύπωση έχοντας χρησιμοποιήσει και τα 2. 1
Haldol Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, NickTG είπε Τέλος πάντων. Δεν έχει τόσο σημασία, απλά διαβάζω κάθε φορά για την απλότητα και μου κάνει εντύπωση έχοντας χρησιμοποιήσει και τα 2. Όλα είναι υποκειμενικά. Τι βολεύει τον καθένα. Χρησιμοποιώ κι εγώ και τα 2 (κινητό iPhone, tablet iPad Pro, αλλά και δεύτερο tablet με Android). Θεωρώ το iOS / iPadOS πολύ πιο mature και πολύ πιο "humane" στη χρήση, αλλά εάν δώσω οποιαδήποτε απ'τις 2 συσκευές στον κολλητό (και αυτός καθημερινός χρήστης και των 2!) θα μου τα φέρει στο κεφάλι.
NickTG Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 43 minutes ago, Haldol said: Όλα είναι υποκειμενικά. Τι βολεύει τον καθένα. Και εγώ αυτό πιστεύω. Δεν είναι δα και Maemo που το έβλεπαν όταν το είχα και ούτε τηλέφωνο δεν μπορούσαν να πάρουν οι πολλοί!
NotAliki177 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν ισχύει το leak τότε οι χρήστες iPhone θα νιώθουν χρήστες Android στην τοποθεσία "καφλεξετέρια..." Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2021 από NotAliki177
kata_tixi Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Στις 15/12/2021 στις 9:12 ΜΜ, NickTG είπε Αυτά βέβαια είναι λίγο γενικότητες όπως καταλαβαίνεις. Το ότι σε κάποια πράγματα στο Android σου δίνονται περισσότερες ρυθμίσεις δεν σημαίνει ότι πρέπει να ασχοληθείς και με αυτές. Τέλος πάντων. Δεν έχει τόσο σημασία, απλά διαβάζω κάθε φορά για την απλότητα και μου κάνει εντύπωση έχοντας χρησιμοποιήσει και τα 2. δεν σου ειπα οτι πρεπει. σου λεω οτι αν πιασεις το ενα και το αλλο στα χερια σου (με μια επιφύλαξη για τα sumsung επειδη δεν τα εχω δουλεψει αλλα παντα ειχα κινητα των 500 δεν μιλαω για κινητα των 150) απο θεμα λογισμικου στο ios λειτουργουν ολα καλυτερα χωρις ισως καποιες παραπανω ελευθεριες που εχει το android (οι οποιες κατα την γνωμη μ ποια ειναι αχρηστες ενω παλιοτερα ηταν μονοδρομος). και κατι τελευταιο. λογο του πως ειναι δομημένο το app store οι εφαρμογες που υπαρχουν ειναι 10 φορες καλυτερες και τρεχουν παντα καλυτερα στο ios αυτο εχει να κανει οτι δεν βαζει εφαρμογες στο ios οποιος θελει. υ.γ. για να μην παρεξηγηθω. δεν ειμαι fanboy καμιας εταιριας απλη συζητηση γινεται. γενικοτερα οτι βολευει τον καθενα και ο καθενας χαλαει οσο θελει και οπου θελει. προσπαθω να ειμαι οσο πιο αντικειμενικος μπορω με τα δεδομενα που εχουμε τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα