Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, azuli είπε

γιατι?δεν βολευει σε ολες τις καταστασεις ξεκλειδωματος

τι φανατισμος ειναι αυτος ρε μεγαλε?πας καλα?για ενα τηλεφωνο μιλαμε

ακου δεν θα πρεπε να εχω γνωμη..επειδη δεν γουσταρω αυτο το τηλεφωνο..

μαζεψου..! 15 χρονων εισαι?

Παλικάρι μου σου λέω ότι εφόσον δεν έχεις πιάσει στα χέρια σου κάτι και δεν ξέρεις πως δουλεύει, η γνώμη σου είναι μόνο από ότι έχεις ακούσει και διαβάσει και δεν έχεις προσωπική άποψη. Άρα η γνώμη σου ειναι καθαρά θεωρητική, πως να το κάνουμε; εσύ δεν θεωρείς ότι πρέπει να έχεις δοκιμάσει κάτι για να έχεις άποψη;; 

Επεξ/σία από koutsis
  • Sad 1
  • Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, koutsis είπε

Παλικάρι μου σου λέω ότι εφόσον δεν έχεις πιάσει στα χέρια σου κάτι και δεν ξέρεις πως δουλεύει, η γνώμη σου είναι μόνο από ότι έχεις ακούσει και διαβάσει και δεν έχεις προσωπική άποψη. Άρα η γνώμη σου ειναι καθαρά θεωρητική, πως να το κάνουμε; εσύ δεν θεωρείς ότι πρέπει να έχεις δοκιμάσει κάτι για να έχεις άποψη;; 

Εσύ έχεις πιάσει όλες τις υπόλοιπες υλοποιήσεις και έχεις άποψη;

Κάνε κάνα swipe up αφού κοιταξεις στα μάτια το κινητό σου και εκατομμύρια αλλος κόσμος το έχει ξεκλειδώσει πριν καν το τραβήξει από την τσέπη..

• Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Tresorikos είπε

Sorry για το σεντόνι..

Η γραμμή στην ευθεία ΔΕΝ φαίνεται και δεν ενοχλεί και η οθόνη ανοιχτή είναι ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ .... Η μπαταρία θα μπορούσε να είναι καλύτερη... Η κάμερα είναι ΚΑΤΩ  από την οθόνη και είναι  κομπλέ αρκετά καλή . για βίντεο κλήσεις κ φώτο με καλό φωτισμό... Κ όταν βλέπεις ταινία σε αυτή την οθόνη  η σερφαρεις "εξαφανίζεται" επίσης για δυνατές σελφι μπορείς να βγάλεις με τις υπόλοιπες κάμερες στην μικρή οθόνη την μπροστινή  . Η με τις πίσω τις δυνατές... Και όπως είπε ο Σάκης καρπας τι άλλο να κάνει σπαθιά να καταπιεί αφού η κάμερα είναι κάτω από την οθόνη ;; 

Σήμερα ήμουν με έναν γνωστό μου που έχει το iPhone 13 κ ενθουσιάστηκε με το fold z 3 κ την οθόνη του προφανώς.. 

Σε κάνα 2-3 χρόνια που θα βάλει και η Apple αναδιπλωμενες οθόνες Samsung κ θα έχει αναγκαστικά γραμμή στη μέση όλοι θα μιλάνε για κάτι εξωπραγματικο.. Κ θα ζητάει 2000-2500... Τα λεφτά μας δίνουμε δεν χρειάζεται καμία πορώση από κανένα... 

Κράζω εκεί που τη βλέπω λάθος είτε τη λένε σαμσουνγκ είτε apple αλλά δίνω κ τα εύσημα όταν βλέπω κάτι καλό.. 

Ας πούμε στις TV η σαμσουνγκ είναι πίσω..  Γιατί δεν βάζει oled δεν το ξέρω που τις θεωρώ κορυφή .. 

Πχ απαράδεκτες και οι δύο που βγάλαν ακουστικά κ πρίζα φορτιστή , ειλικρινά για κλωτσιές.. Σε συσκευές  1000κ 2000 ευρώ.. 

Σιχαμερη η σαμι γιατί 3 μήνες τους κοροϊδευε που έβγαλαν ακουστικά κ πρίζα.. Κ πιο πριν το audio jack 

Ενα λάθος που κάνουν οι περισσότεροι που έχουν iPhone  είναι ότι δίνουν η έδιναν 800 1200 για κάποιο iPhone.. Αποφασίζουν να δοκιμάσουν Android κ πάνε στην τίμια xiaomi συνήθως σε συσκευή mid range κ γκρινιάζουν Για κολλήματα μέτριες κάμερες κτλ  ας δώσουν 1000+ για τοπ συσκευή Android κ να έχουν ασφαλή συμπεράσματα.. 

Ναι τα iPhone δουλεύουν πολύ καλά με τις μισές ραμ κ ρομ γιατί για αποθήκευση από 64 σε 128 η 128-256 κτλ  να ζητά πχ 120-150 ευρώ παραπάνω;; εσάς δηλαδή θα σας χαλούσε αντί για πχ 6 ραμ να έχει όσο περισσότερο γίνεται; στα pc βάση λογικής  είναι κορυφή.. 5000 ευρώ είχε το τοπ pc της..  700 ευρώ και 1000 για ροδακια και βάση.......

Στα του θέματος αντικειμενικά όμορφο δεν το λες  όλο αυτό το κενό που έχει στην κορυφή της οθόνης .. Ποιος δεν θα ήθελε όσο γίνεται μικρότερη τρύπα..  Στην οθόνη  (τώρα αυτό διαβάζεται κάπως χα 😂

Έφτασα 35 κ πιστεύω  γράφω αντικειμενικά..   Όλοι κάνουμε συμβιβασμούς  σε κάποια πράγματα.. Η τέλεια συσκευή δεν θα υπάρχει.. γιατί πως αλλιώς  θα βγει η επόμενη με διαφορές;; λίγες συνήθως αλλαγές  για να βγάζουν κάθε χρόνο συσκευή.. 

μπερδεύεσαι. δεν συγκρίνω την apple με την sumsung κτλ. ρωτησα αν η γραμμη και η καμερα με την κακη ποιοτητα ειναι εξελιξη. το ειδα το κινητο και το εχω πιασει στα χερια μ κανει 2000ευρω και εχει γραμμη στην μεση που ναι οκ το δεχομαι οτι μπορει να μην ενοχλει τοσο στην χρηση αλλα η γραμμη υπαρχει οπως και η καμερα  δεν ειναι καλη. οποτε ουσιαστικα πληρωνεις για ενα προιον που ειναι σε ''δοκιμαστικη'' φαση ακομα . δεν ειμαι fan boy καμιας εταιριας. με βολευει ελαχιστα καλυτερα το ios για συγκεκριμενα πραγματα και οχι το iphone επειδη ειναι iphone. για την ραμ που λες προσωπικα αν το κινητο σου με 6 δουλευει το ιδιο ή καλυτερα απο αλλά με 8 τι ακριβως σε πειραζει το 6; πληρωνεις τα spec ή την εμπειρια χρησης; η γραμμη στην μεση θα φυγει καποια στιγμη. εμενα προσωπικα παντως δεν μ λεει κατι η καμερα κατω απο την οθονη αλλα να μην δουλευει το ιδιο με το να ειναι πανω απο την οθονη. γιατι δεν με ενοχλει πανω την οθονη οποτε προτιμάω να εχω την καμερα πανω στην οθονη. 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, logistoulis είπε

Κάνε κάνα swipe up αφού κοιταξεις στα μάτια το κινητό σου και εκατομμύρια αλλος κόσμος το έχει ξεκλειδώσει πριν καν το τραβήξει από την τσέπη..

Τις έχω πιάσει εγώ και έχω ιδέα ναι.

Και στα δύο χέρι χρησιμοποιείς έτσι και αλλιώς, είτε για swipe up είτε για ξεκλείδωμα με αποτύπωμα! Επίσης για ρώτα να σου πουν για τις συσκευές που έχουν στο πλάι το δακτυλικό πόσες φορές εκνευρίζουν τον χρήστη που δεν θέλει να ξεκλειδώσει το κινητό αλλά να δει απλά ειδοποιήσεις και ώρα. Το καταλάθος ξεκλείδωμα είναι πολύ χειρότερο από το swipe up που αν δεν το έχεις δουλέψει απλά δεν ξέρεις για ποιό πράγμα μιλάς

Α και ρώτα να σου πουν πως ξεκλειδώνει αν για κάποιο λόγο το δαχτυλάκι είναι λερωμένο ή βρεγμένο...Οπότε μη μας λες για υλοποιήσεις καθώς όλες έχουν τα θέματα τους.

Και επίσης μάθε πως δεν χρειάζεται να κοιτάξεις στα μάτια το κινητό για να ξεκλειδώσει με το face id, στο λέω εγώ που έχω δουλέψει όλες τις υλοποιήσεις.

To notch να σε πληροφορήσω επίσης είναι κάτι που το ξεχνάς μετά από την πρώτη χρήση, το κατάλαβα μόλις δούλεψα το δικό μου για πρώτη φορά

Στο μόνο που θα συμφωνήσω είναι ότι με την παρούσα κατάσταση με τις μάσκες, το face id είναι θέμα, το ξεπερνώ με το apple watch αλλά και πάλι στις πληρωμές χρειάζεται pin

Aν το Iphone 13 ερχόταν με touch id θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια, τώρα όχι.

Και μην ακούσω τώρα σχόλια για το ότι είμαι apple φαν μποι και τα σχετικά γιατί κινητά δουλεύω απο τό 1997 και δεν έχεις ιδέα τι έχει περάσει από τα χέρια μου, ούτε και εγώ θυμάμαι

Αυτά

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 hours ago, koutsis said:

ακομα τραγουδας οτι δεν εχω πιασει στα χερια μου?

βαρια περιπτωση,μη το αφησεις ετσι.

• Sad 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, azuli είπε

γιατι?δεν βολευει σε ολες τις καταστασεις ξεκλειδωματος

Το ίδιο ισχύει και για το δακτυλικό αποτύπωμα… 

11 ώρες πριν, logistoulis είπε

Δεν χρειάζεται καν να κανείς swipe up…   Μου αρέσει που κατηγορείς τον φίλο ότι δεν έχει πιάσει τις άλλες υλοποιήσεις…

36 λεπτά πριν, azuli είπε

ακομα τραγουδας οτι δεν εχω πιασει στα χερια μου?

βαρια περιπτωση,μη το αφησεις ετσι.

Μα από αυτά που γράφεις βγαίνει το συμπέρασμα ότι δεν έχεις πιάσει iPhone στα χέρια σου, δεν καταλαβαίνω την έκπληξη σου….

• Like 1
Δημοσ.
On 14/12/2021 at 01:58, kata_tixi said:

η απλοτητα που προσφερει σε καποια πραγματα η apple και το οτι αν παρεις το επομενο παλι θα βρεις την ακρη αμεσως κτλ εε δεν στο προσφερουν οι αλλες εταιριες οπως και να το κανουμε.

Ποια είναι αυτή η απλότητα? Πάντα το είχα απορία. 

Δηλαδή αν πας από Samsung σε Samsung δεν θα βρεις την άκρη αμέσως? Που θα χαθείς?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 minutes ago, AtiX said:

Το ίδιο ισχύει και για το δακτυλικό αποτύπωμα… 

Δεν χρειάζεται καν να κανείς swipe up…   Μου αρέσει που κατηγορείς τον φίλο ότι δεν έχει πιάσει τις άλλες υλοποιήσεις…

Μα από αυτά που γράφεις βγαίνει το συμπέρασμα ότι δεν έχεις πιάσει iPhone στα χέρια σου, δεν καταλαβαίνω την έκπληξη σου….

Για πες ενα απο αυτα.

Ειναι πολυ λυπηρο που μερικοι εδω μεσα ειστε τοσο φανατισμενοι που οταν καποιος σας λεει οτι δεν γουσταρει τα αιφον για συγκεκριμενους λογους,να του λετε "ειναι επειδη δεν εχεις πιασει ενα στα χερια σου"

Ειστε απιστευτοι,ουτε οι τζιχαντιστες δεν λενε τετοια.

Επεξ/σία από azuli
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, azuli είπε

Για πες ενα απο αυτα.

Ειναι πολυ λυπηρο που μερικοι εδω μεσα ειστε τοσο φανατισμενοι που οταν καποιος σας λεει οτι δεν γουσταρει τα αιφον για συγκεκριμενους λογους,να του λετε "ειναι επειδη δεν εχεις πιασει ενα στα χερια σου"

Όπως σου ξεκαθάρισα από την αρχή δικαίωμα σου να σου αρέσει ότι γουστάρεις… όμως άλλο αυτό και άλλο αυτό που τόσα ποστ συζητάμε…

ουσιαστικά εσύ μπερδεύεις και λειτουργείς ως αυτό που μας κατηγορείς γιατί ακόμα δεν μας έχεις πει ένα επιχείρημα γιατί το Face ID είναι χειρότερο από το δακτυλικό…

Οπότε κάνε λίγο πίσω και μην χαρακτηρίζεις άτομα που ουσιαστικά σου λένε ότι πραγματικά δεν ξέρεις καν  σε τι αναφέρεσαι και μένεις μόνο στο ότι εσύ απλά γουστάρεις μια άλλη λύση!!!

• Thanks 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, azuli είπε

Για πες ενα απο αυτα.

Ο τζιχαντιστής πολεμιος της Apple κατηγορεί εμάς για τζιχαντιστες που του λέμε ότι δεν είναι σωστό να κράζεις κάτι αν δεν το χρησιμοποιεις και δεν ξέρεις πως λειτουργεί! Το ακούσαμε κι αυτό!

• Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, NickTG είπε

Ποια είναι αυτή η απλότητα? Πάντα το είχα απορία. 

Δηλαδή αν πας από Samsung σε Samsung δεν θα βρεις την άκρη αμέσως? Που θα χαθείς?

Κάνε μετάβαση σε xiaomi ή pixel και θα καταλάβεις αυτό που λέει ο συμφοριτης…

• Like 1
Δημοσ.
24 minutes ago, AtiX said:

Κάνε μετάβαση σε xiaomi ή pixel και θα καταλάβεις αυτό που λέει ο συμφοριτης…

Να χρειαστείς 2 μέρες να συνηθίσεις? 

Όμως όταν γράφει ότι δεν στα προσφέρει καμία εταιρεία αυτά κοιτάς ανάμεσα σε κινητά της ίδιας εταιρείας τι γίνεται. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, NickTG είπε

Να χρειαστείς 2 μέρες να συνηθίσεις? 

Όμως όταν γράφει ότι δεν στα προσφέρει καμία εταιρεία αυτά κοιτάς ανάμεσα σε κινητά της ίδιας εταιρείας τι γίνεται. 

Αν το θέμα ήταν, αν χρειάζεσαι δυο τρεις ή δεκαπέντε μέρες για να προσαρμοστείς, συγγνώμη που μπλέχτηκα στην συζήτηση… 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, azuli είπε

Για πες ενα απο αυτα.

Ποιος είναι πιο φανατικός αυτός που θα σου πει "δοκίμασε πρώτα και μετά πες μας" ή αυτός που θα σου πει "δεν είναι καλό κατηγορηματικά". Δεν νομίζω να νοιάζει κανέναν εδώ μέσα αν εσένα προσωπικά δεν σου αρέσουν τα iPhone. Εσένα όμως φαίνεται να σε νοιάζει πολύ που εμάς μας αρέσουν και για κάποιο λόγο δεν το καταλαβαίνεις.

Βγάλε συμπεράσματα για το ποιος είναι τοξικός μόνος σου.

• Like 1
Δημοσ.
44 minutes ago, AtiX said:

Αν το θέμα ήταν, αν χρειάζεσαι δυο τρεις ή δεκαπέντε μέρες για να προσαρμοστείς, συγγνώμη που μπλέχτηκα στην συζήτηση… 

Νομίζω εξήγησα ήδη πως το θέμα ήταν αν το προσφέρει αυτό μια εταιρεία μιας και έτσι έγραφε το αρχικό μήνυμα που απάντησα. 

Άρα λοιπόν θα δούμε τι συμβαίνει όταν πηγαίνεις από Samsung σε Samsung ή από Xiaomi σε Xiaomi ή από Pixel σε Pixel. 

Δεν ξέρω για ποιο λόγο προσπαθείς να πας την κουβέντα σε κάτι άλλο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...