Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, azuli είπε

εγω την εχω καταβρει με την pop up,δε μπορω ουτε να τα βλεπω ουτε τα notch ουτε τις τρυπες

και tesla δε βλεπεις πολλα στο δρομο,γουστα ειναι αυτα φιλε μου.

Αν εσυ εισαι οκ με το αντιαισθητικο notch να το τρως στη μαπα καθε φορα που κοιτας το κινητο σου,πασο.

Εγω το θεωρω απίστευτα ασχημο και ενοχλητικο,ακομα και το hole punch.

γενικα το iphone ειναι dealbreaker για μενα γιατι μ αρεσει να κανω στο κινητο μου οτι θελω,οχι οτι μου επιτρεπει η εταιρια που το αγορασα.

Το notch θα το κανε απλα dealbreaker x 2 

πρωτον οπως ειπες εσενα σου αρεσει αλλα δεν βλεπω πολλους να το αγοραζουν. λες επισης οτι θες να σου επιτρεπει να το κανεις οτι θελεις δεκτο αλλα αυτοι που το αγοραζουν δεν τους ενδιαφερει αυτο. θελουν κατι ετοιμο που να λειτουργει χωρις να κανουν πολλα πολλα για αυτο και πληρωνουν πολλα και ειναι μεγαλο ποσοστο αυτων που αγοραζουν κινητα. οποτε αλλο η προσωπικη αποψη,γουστο,αναγκη και αλλο το τι γινεται γενικοτερα. δεν το λεω για να υποστηρίξω την apple απλα θεωρω οτι ετσι λειτουργει και το σκεπτικο της αλλα και αυτοι που το αγοραζουν λειτουργουν ετσι (εκτος αυτων που το παιρνουν για την μοστρα που υπαρχουν και αυτοι) . 

υ.γ. εγω προσωπικα ενα lg ειχα μετα απο 5s εσπασε η οθονη και τωρa πηρα ενα 6s που ειχαμε εδω σε ενα συρταρι μπαταρια δεν κραταει καθολου αλλα κινητο του 2015 το οποιο δεν κολλαει καθολου και το οποιο λειτουργει καλυτερα απο οτι το lg του 18 συν οτι ξαναλεω παρολο που και εγω ειμαι σχετικος και μπορω και να πειραξω τα παντα κτλ κτλ η απλοτητα που προσφερει σε καποια πραγματα η apple και το οτι αν παρεις το επομενο παλι θα βρεις την ακρη αμεσως κτλ εε δεν στο προσφερουν οι αλλες εταιριες οπως και να το κανουμε. κραταω μια επιφύλαξη γιατι δεν εχω πιασει ποτε highend sumsung.  προσωπικα ουτε το notch με χαλαει ουτε το punch που εχουν αλλες εταιριες. γουστα ειναι αυτα και δεν εχει να κανει τοσο με την τεχνολογικη εξελιξη πια. η μονη εξελιξη θα ειναι να μπει κατω απο την οθονη και να λειτουργει σαν να ηταν πανω απο την οθονη μεχρι τοτε να χαμε να λεγαμε και χαμε να πουμε.

Επεξ/σία από kata_tixi
  • Like 1
  • Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, azuli είπε

εχεις δικιο..που τα πουλανε αυτα τα αιφο,δεν εχω πετυχει ποτε μπροστα μου..εισαγωμενα?

Πέρνα μια βόλτα από Πλαίσιο ή Κωτσόβολο για αρχή, αν δεν βρεις ψάξε λίγο καλύτερα, εκεί το χάνεις

12 ώρες πριν, AtiX είπε

Δικαίωμα σου να σου αρέσει ότι γουστάρεις…

Αυτό δεν αναιρεί την αποτυχία να γίνει νόρμα η pop up camera…

Τώρα τα περί Tesla τι να πω, ή δεν ξέρεις να φέρνεις παραδείγματα ή θεωρείς ότι η pop up camera είναι το αντίστοιχο της ηλεκτροκίνησης…

Χαχαχα να συπληρώσω ότι και Bugatti δεν κυκλοφορούν πολλές στο δρόμο!!!

Επεξ/σία από crossmo
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Δεν νομιζω να γινει κατι τετοιο...ποιο λογικο ως προς την φιλοσοφια της Apple ακουγεται να μικραινουν το notch κατα μια μ...τριχα καθε χρονο οπως κανουν τωρα, και να πανε σε UD οταν ωριμασει η τεχνολογια.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, polaki είπε

Χωρίς πλάκα, χωρίς ειρωνεία και χωρίς καμία διάθεση για κόντρα.

Από πίτα που δεν τρως, τι σε νοιάζει κι αν καεί λέει ο σοφός λαός. 

Εσύ προσωπικά ασχολείσαι με τις ΒΙΔΕΣ που βάζει η Apple στα τηλέφωνα.. Amazing, really...

Δέχομαι να απαντησω, αφου ξεκαθαρίζεις οτι δεν έχεις σκοπό την ειρωνία.

Είμαι υποψήφιος αγοραστής του 13 pro (εμμονή είναι η σωστή λέξη), oι συνθήκες δεν μoυ το επιτρέπουν.

Fan είμαι,αλλά δεν θα τους δώσω και το βρακί μου

Το ξεκοκκαλίζω για να ξέρω αν αξίζει να κάνω την υπέρβαση ή αν το σωστό είναι να περιμένω για το notch-less μια γενιά ακόμα.

Δεν είμαι της άποψης buy it or shut the hell up.

15 ώρες πριν, azuli είπε

εγω την εχω καταβρει με την pop up,δε μπορω ουτε να τα βλεπω ουτε τα notch ουτε τις τρυπες

είναι μια τεράστια αλήθεια αυτό,τρύπες και notch είναι συμβιβασμοί όσον αφορά την οθόνη

Επίσης να πούμε μπράβο στον φίλο που την περνάει με το κινητό του ωραία και έχει βρει την βολή του.

Τέτοια σχόλια θέλω να διαβάζω

αυτό ψάχνουμε επί της ουσίας  - να μας αρέσει αυτό που πληρώνουμε

• Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Cell_7 είπε

Από την ημέρα που χρειάστηκε η πρώτη μάσκα έως ότου την βγάλουμε, το Face ID είναι περισσότερο μπελάς πάρα λύση.

Apple Watch...

Αλλά και πάλι ναι είναι μπελάς αλλά και πάλι το θεωρώ ανώτερο. Όχι ότι θα με χάλαγε και δακτυλικό, αλλά όχι να φύγει το FaceID γι αυτό το λόγο...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kariolikos είπε

Δέχομαι να απαντησω, αφου ξεκαθαρίζεις οτι δεν έχεις σκοπό την ειρωνία.

Είμαι υποψήφιος αγοραστής του 13 pro (εμμονή είναι η σωστή λέξη), oι συνθήκες δεν μoυ το επιτρέπουν.

Fan είμαι,αλλά δεν θα τους δώσω και το βρακί μου

Το ξεκοκκαλίζω για να ξέρω αν αξίζει να κάνω την υπέρβαση ή αν το σωστό είναι να περιμένω για το notch-less μια γενιά ακόμα.

Δεν είμαι της άποψης buy it or shut the hell up.

Αν το ζητούμενό σου είναι το notch, οκ καλύτερα να περιμένεις. Αυτό που σίγουρα δεν χρειάζεται να σε απασχολεί είναι το τί γενιάς είναι οι μνήμες, γιατί πραγματικά θα το δεις και μόνος σου ότι δεν παίζει ΚΑΝΕΝΑ απολύτως ρόλο στην αίσθηση του λειτουργικού. 

Για το bluetooth που ανέφερες δεν γνωρίζω κάτι, προσωπικά στο αυτοκίνητο πάντα συνδέεται μια χαρά, το μοναδικό μου "πρόβλημα" είναι ότι τα airpods μερικές φορές δεν συνδέονται αμέσως στο iPhone όταν είμαι μπροστά στο macbook. Φαντάζομαι ότι εκεί είναι το πρόβλημα (καποιου είδους hijacking του macbook), γιατί όταν είμαι εκτός σπιτιού η σύνδεση είναι άμεση. 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, azuli είπε

γενικα το iphone ειναι dealbreaker για μενα γιατι μ αρεσει να κανω στο κινητο μου οτι θελω,οχι οτι μου επιτρεπει η εταιρια που το αγορασα.

Το notch θα το κανε απλα dealbreaker x 2 

Άρα μάλλον δεν έχεις χρησιμοποιήσει. Οπότε καλό θα ήταν να μην σχολιάζεις για πράγματα που δεν έχεις εμπειρία. Το ότι "θέλω να κάνω στο κινητό μου ότι θέλω" είναι κατανοητό και πολύ καλύτερος λόγος από ότι είναι το notch.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, polaki είπε

Αν το ζητούμενό σου είναι το notch, οκ καλύτερα να περιμένεις. Αυτό που σίγουρα δεν χρειάζεται να σε απασχολεί είναι το τί γενιάς είναι οι μνήμες, γιατί πραγματικά θα το δεις και μόνος σου ότι δεν παίζει ΚΑΝΕΝΑ απολύτως ρόλο στην αίσθηση του λειτουργικού. 

Για το bluetooth που ανέφερες δεν γνωρίζω κάτι, προσωπικά στο αυτοκίνητο πάντα συνδέεται μια χαρά, το μοναδικό μου "πρόβλημα" είναι ότι τα airpods μερικές φορές δεν συνδέονται αμέσως στο iPhone όταν είμαι μπροστά στο macbook. Φαντάζομαι ότι εκεί είναι το πρόβλημα (καποιου είδους hijacking του macbook), γιατί όταν είμαι εκτός σπιτιού η σύνδεση είναι άμεση. 

Ναι, η εγκοπη δεν παλευεται και το filling που κάνει κατα τη θέαση ειναι ντροπη για μενα.

Όσο για τις μνήμες, μιας και έχουν βγει από το 2019 και εχουν ήδη χρησιμοποιηθεί σε συσκευές, θα μπορουσε να τις αναβαθμισει καθώς μιλάμε για τον ορισμό των flagship.Όμως τρώμε λιγο marketing στο θεμα ram, και αυτό φαινεται και στις παρουσιασεις των νεων μοντελων, κατά τις οποίες αποκρύπτεται, γιατι <<δεν παιζει κανένα ρόλο >>

Θεωρώ, λοιπόν,ότι παίζει ρόλο η ram. Δεν είναι μόνο η αίσθηση του λειτουργικού,αλλά και η ανανέωση των εφαρμογών στο παρασκήνιο,ενδεχομένως και άλλα πραγματάκια.

Προσωπικά η ram είναι ο λόγος που επιλέγω το pro.(και τα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικα της οθονης )Είναι πιο future ..Proof  :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, KostasKri said:

Άρα μάλλον δεν έχεις χρησιμοποιήσει. Οπότε καλό θα ήταν να μην σχολιάζεις για πράγματα που δεν έχεις εμπειρία. Το ότι "θέλω να κάνω στο κινητό μου ότι θέλω" είναι κατανοητό και πολύ καλύτερος λόγος από ότι είναι το notch.

τι θες να αποδειξεις ακριβως?

οτι οποιος πιασει αιφον στα χερια του εντυπωσιαζεται και δεν ξαναχρησιμοποιει αλλο τηλεφωνο?

Ισως,αν το προηγουμενο κινητο του ηταν Αλκατελ του 2005.Θα ειναι εντυπωσιακη η αλλαγη.

(το "αρα" μ αρεσε,επιστημονικη η μεθοδος σου!)

Επεξ/σία από azuli
  • Confused 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, azuli είπε

οτι οποιος πιασει αιφον στα χερια του εντυπωσιαζεται και δεν ξαναχρησιμοποιει αλλο τηλεφωνο?

Ισως,αν το προηγουμενο κινητο του ηταν Αλκατελ του 2005.Θα ειναι εντυπωσιακη η αλλαγη.

Κοιτα πχ αν έχεις χρησιμοποιήσει το Face ID, εεε είναι κάπως δύσκολο μετά να πας σε δακτυλικό αποτύπωμα… 😉

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 13/12/2021 στις 7:20 ΜΜ, kata_tixi είπε

δηλαδη τα fold της sumsung των 2κ με την γραμμη στην μεση και με την καμερα κατω απο την οθονη με την χαλια ποιοτητα ειναι εξέλιξη; δεν ειρωνευομαι

Sorry για το σεντόνι..

Η γραμμή στην ευθεία ΔΕΝ φαίνεται και δεν ενοχλεί και η οθόνη ανοιχτή είναι ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ .... Η μπαταρία θα μπορούσε να είναι καλύτερη... Η κάμερα είναι ΚΑΤΩ  από την οθόνη και είναι  κομπλέ αρκετά καλή . για βίντεο κλήσεις κ φώτο με καλό φωτισμό... Κ όταν βλέπεις ταινία σε αυτή την οθόνη  η σερφαρεις "εξαφανίζεται" επίσης για δυνατές σελφι μπορείς να βγάλεις με τις υπόλοιπες κάμερες στην μικρή οθόνη την μπροστινή  . Η με τις πίσω τις δυνατές... Και όπως είπε ο Σάκης καρπας τι άλλο να κάνει σπαθιά να καταπιεί αφού η κάμερα είναι κάτω από την οθόνη ;; 

Σήμερα ήμουν με έναν γνωστό μου που έχει το iPhone 13 κ ενθουσιάστηκε με το fold z 3 κ την οθόνη του προφανώς.. 

Σε κάνα 2-3 χρόνια που θα βάλει και η Apple αναδιπλωμενες οθόνες Samsung κ θα έχει αναγκαστικά γραμμή στη μέση όλοι θα μιλάνε για κάτι εξωπραγματικο.. Κ θα ζητάει 2000-2500... Τα λεφτά μας δίνουμε δεν χρειάζεται καμία πορώση από κανένα... 

Κράζω εκεί που τη βλέπω λάθος είτε τη λένε σαμσουνγκ είτε apple αλλά δίνω κ τα εύσημα όταν βλέπω κάτι καλό.. 

Ας πούμε στις TV η σαμσουνγκ είναι πίσω..  Γιατί δεν βάζει oled δεν το ξέρω που τις θεωρώ κορυφή .. 

Πχ απαράδεκτες και οι δύο που βγάλαν ακουστικά κ πρίζα φορτιστή , ειλικρινά για κλωτσιές.. Σε συσκευές  1000κ 2000 ευρώ.. 

Σιχαμερη η σαμι γιατί 3 μήνες τους κοροϊδευε που έβγαλαν ακουστικά κ πρίζα.. Κ πιο πριν το audio jack 

Ενα λάθος που κάνουν οι περισσότεροι που έχουν iPhone  είναι ότι δίνουν η έδιναν 800 1200 για κάποιο iPhone.. Αποφασίζουν να δοκιμάσουν Android κ πάνε στην τίμια xiaomi συνήθως σε συσκευή mid range κ γκρινιάζουν Για κολλήματα μέτριες κάμερες κτλ  ας δώσουν 1000+ για τοπ συσκευή Android κ να έχουν ασφαλή συμπεράσματα.. 

Ναι τα iPhone δουλεύουν πολύ καλά με τις μισές ραμ κ ρομ γιατί για αποθήκευση από 64 σε 128 η 128-256 κτλ  να ζητά πχ 120-150 ευρώ παραπάνω;; εσάς δηλαδή θα σας χαλούσε αντί για πχ 6 ραμ να έχει όσο περισσότερο γίνεται; στα pc βάση λογικής  είναι κορυφή.. 5000 ευρώ είχε το τοπ pc της..  700 ευρώ και 1000 για ροδακια και βάση.......

Στα του θέματος αντικειμενικά όμορφο δεν το λες  όλο αυτό το κενό που έχει στην κορυφή της οθόνης .. Ποιος δεν θα ήθελε όσο γίνεται μικρότερη τρύπα..  Στην οθόνη  (τώρα αυτό διαβάζεται κάπως χα 😂

Έφτασα 35 κ πιστεύω  γράφω αντικειμενικά..   Όλοι κάνουμε συμβιβασμούς  σε κάποια πράγματα.. Η τέλεια συσκευή δεν θα υπάρχει.. γιατί πως αλλιώς  θα βγει η επόμενη με διαφορές;; λίγες συνήθως αλλαγές  για να βγάζουν κάθε χρόνο συσκευή.. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, azuli είπε

Μάλλον εννοεί αυτό ακριβώς που λέει. Ότι εφόσον είσαι apple hater δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ iphone, άρα δεν θα έπρεπε να έχεις άποψη για τη λειτουργία και τη λειτουργικοτητα της συσκευής. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, AtiX said:

Κοιτα πχ αν έχεις χρησιμοποιήσει το Face ID, εεε είναι κάπως δύσκολο μετά να πας σε δακτυλικό αποτύπωμα… 😉

γιατι?δεν βολευει σε ολες τις καταστασεις ξεκλειδωματος

1 hour ago, koutsis said:

Μάλλον εννοεί αυτό ακριβώς που λέει. Ότι εφόσον είσαι apple hater δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ iphone, άρα δεν θα έπρεπε να έχεις άποψη για τη λειτουργία και τη λειτουργικοτητα της συσκευής. 

τι φανατισμος ειναι αυτος ρε μεγαλε?πας καλα?για ενα τηλεφωνο μιλαμε

ακου δεν θα πρεπε να εχω γνωμη..επειδη δεν γουσταρω αυτο το τηλεφωνο..

μαζεψου..! 15 χρονων εισαι?

Επεξ/σία από azuli
Δημοσ.
2 ώρες πριν, AtiX είπε

Το face id είναι σαφώς πιο αργή διαδικασία από το αποτύπωμα..

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...