Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, AtiX είπε

Ναι είδαμε πόσο καθιερώθηκε ως τάση στα κινητά, έχω βαρεθεί να βλέπω μοντέλα με pop up camera… 

Άστα αυτά, σαν ζεστό ψωμί πούλησαν και δεν έχουν άλλα απλά!

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, KostasKri είπε

Ελπίζω πως όχι.. τουλάχιστον να είναι σαν δεύτερη επιλογή γιατί το faceID είναι κλάσεις ανώτερο από κάθε δαχτυλικό.

Από την ημέρα που χρειάστηκε η πρώτη μάσκα έως ότου την βγάλουμε, το Face ID είναι περισσότερο μπελάς πάρα λύση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Ioannisto είπε

Εδω και 4 χρονια η apple κατασκευαζει πανω κατω τα ιδια κινητα  (λιγο καλυτερη καμερα, λιγο καλυτερος επεξεργαστης κτλ). Αν η μονη πραγματικη εξελιξη ειναι η καλυψη του notch στο iphone 14, ειναι πραγματικα κριμα για μια εταιρια που καποτε πρωτοπορουσε. Μαλλον, εμεις οι iphone funs, θα πρεπει να παμε σε samsung (βλεπε fold), τοσο για επιβραβευση μιας εταιριας που πρωτοπορει κ τολμα, αλλα και για να περασει ενα μηνυμα στην apple, οτι μετα απο 15 χρονια δεν μπορει να βασιζεται μονο στο (εξαιρετικο) λογισμικο του μακαριτη, πρεπει να εξελιξει και τα κινητα της γτ ο κοσμος αρχιζει κ βαριεται.

δηλαδη τα fold της sumsung των 2κ με την γραμμη στην μεση και με την καμερα κατω απο την οθονη με την χαλια ποιοτητα ειναι εξέλιξη; δεν ειρωνευομαι'

3 ώρες πριν, Fulgore είπε

Μου θυμίζεις αυτούς που λέγανε ότι υπάρχει κοινό για τα mini μοντέλα και είδαμε τελικά πως τα πήγαν σε σχέση με τα άλλα μοντέλα.

Κοινό μπορεί να υπάρχει και για iphone 8 ιντσών γενικά και αόριστα,δεν έχει να λέει κάτι αυτό,όπως κοινό υπήρχε παλιότερα και για τα πλαστικά Iphone πίσω στην σειρά 5....

Το θέμα είναι πόσο μεγάλο ή μικρό είναι για να μείνει κιόλας.

Απλή λογική με βάση την πραγματικότητα είναι. Αν τώρα εσύ αυτά τα καταλαβαίνεις σαν  πραγματα που λέει κάποιος επειδή θέλει να πει τα δικά του,τότε αλλού είναι το πρόβλημα ...

εγω νομιζω πως το mini χανει επειδη υστερεί στα specs. εγω τουλαχιστον θεωρω πως ειναι πολυ βολικο σε μεγεθος και πιστευω υπαρχει αρκετο κοινο που θα τα ηθελε πιο δυνατα αλλα ναι σιγουρα απο την στιγμη που δεν υπαρχει ζητηση λογικο να το αφηνουν σαν κατηγορια

3 ώρες πριν, azuli είπε

μια χαρα ειναι,μεινε με το notch

noone :

absolutely noone :

apple : hey this notch is good for you!

μια χαρα ειναι οι pop up,εκτος αν βουτας στην πισινα σου με το κινητο!

ελα ρε φιλε τωρα που ειναι οκ η pop-up. γινεσαι υπερβολικος.

Επεξ/σία από kata_tixi
Δημοσ.

Μετα απο τοσα χρονια δεν εχω καταλαβει γιατι ενας ανθρωπος που χρησιμοποιει android να μπει σε ενα αρθρο που αφορα προιον το οποιο δεν τον ενδιαφερει, οπως ειναι το Iphone 14, και οχι μονο να το διαβασει αλλα να σχολιασει κιολας. Προσωπικα ειμαι αυτο που λετε Apple fanboy και ειναι και δικαιωμα μου εδω που τα λεμε και δεν προκειται να διαβασω αρθρο που αφορα καποια αλλη συσκευη ακομα και αν εχει τιτλο "Τουρμπινα αεροπλανου προσαρμοσε σε κινητο της η Xiaomi/Samsung/Huawei". Αφηνω να το διαβασουν και να σχολιασουν  αυτους που πραγματικα τους ενδιαφερει.

ΥΓ: Για να μην παρεξηγηθω το ιδιο ισχυει και για τους Apple χρηστες που μπαινουν και σχολιαζουν- "κραζουν" android συσκευες.

• Like 5
Δημοσ.
3 ώρες πριν, kariolikos είπε

No wonder έχει haters η εταιρία αυτή.

Χωρίς πλάκα, χωρίς ειρωνεία και χωρίς καμία διάθεση για κόντρα.

Από πίτα που δεν τρως, τι σε νοιάζει κι αν καεί λέει ο σοφός λαός. 

Εσύ προσωπικά ασχολείσαι με τις ΒΙΔΕΣ που βάζει η Apple στα τηλέφωνα.. Amazing, really...

Δημοσ.
1 hour ago, kata_tixi said:

ελα ρε φιλε τωρα που ειναι οκ η pop-up. γινεσαι υπερβολικος.

εγω την εχω καταβρει με την pop up,δε μπορω ουτε να τα βλεπω ουτε τα notch ουτε τις τρυπες

3 hours ago, AtiX said:

Ναι είδαμε πόσο καθιερώθηκε ως τάση στα κινητά, έχω βαρεθεί να βλέπω μοντέλα με pop up camera… 

και tesla δε βλεπεις πολλα στο δρομο,γουστα ειναι αυτα φιλε μου.

Αν εσυ εισαι οκ με το αντιαισθητικο notch να το τρως στη μαπα καθε φορα που κοιτας το κινητο σου,πασο.

Εγω το θεωρω απίστευτα ασχημο και ενοχλητικο,ακομα και το hole punch.

3 hours ago, KostasKri said:

Θες να μου πεις πως έχεις χρησιμοποιήσει iPhone για καιρό και αποφάσισες ότι το notch είναι τόσο deal breaker που δεν το αντέχεις παόλες τις ευκολίες που σου δίνει; Δυσκολεύομαι να σε πιστέψω αλλά υποθέτω ότι υπάρχει και ένα μικρό ποσοστό που τους ενοχλεί.

Μπορείς λοιπόν να κάτσεις στα φουλ screen τηλέφωνα και άσε μας εμάς με τα notch και μην κρίνεις τις επιλογές άλλων.

γενικα το iphone ειναι dealbreaker για μενα γιατι μ αρεσει να κανω στο κινητο μου οτι θελω,οχι οτι μου επιτρεπει η εταιρια που το αγορασα.

Το notch θα το κανε απλα dealbreaker x 2 

Δημοσ.

Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια!πέρυσι είχαμε το ”επόμενο”iPhone με αναδιπλωμένη οθόνη,πρόπερσι είχαμε το ”επόμενο” με under screen fingerprint sensor κτλ. και κάθε χρόνο σας γράφει η Apple κανονικά.
Δεν έχουν νόημα αυτά τα άρθρα πραγματικά 🤣🤣🤣

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, azuli είπε

και tesla δε βλεπεις πολλα στο δρομο,γουστα ειναι αυτα φιλε μου.

Αν εσυ εισαι οκ με το αντιαισθητικο notch να το τρως στη μαπα καθε φορα που κοιτας το κινητο σου,πασο.

Εγω το θεωρω απίστευτα ασχημο και ενοχλητικο,ακομα και το hole punch.

Δικαίωμα σου να σου αρέσει ότι γουστάρεις…

Αυτό δεν αναιρεί την αποτυχία να γίνει νόρμα η pop up camera…

Τώρα τα περί Tesla τι να πω, ή δεν ξέρεις να φέρνεις παραδείγματα ή θεωρείς ότι η pop up camera είναι το αντίστοιχο της ηλεκτροκίνησης…

• Like 3
Δημοσ.

Κατι μου λεει οτι τα pro μοντελα με την τρυπα στην οθονη δεν θα εχουν face id αλλα αισθητηρα δαχτυλικων κατω απο την οθονη .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά τα πράγματα είναι απλά. Αν τα επόμενα iphone θα έχουν punch hole (που προσωπικά πολύ αμφιβάλλω αν θα γίνει τόσο σύντομα) θα σημαίνει ότι η Apple έχει βρει τρόπο να βάλει τους αισθητήρες του face id κάτω από την οθόνη, πράγμα που δεν το έχει κάνει κανείς άλλος, και εγώ θα της πω μπράβο! 

Τώρα όσοι γράφουν ειρωνικά σχόλια χωρίς να έχουν ιδέα για το τι μιλάνε, είναι γνωστό το θέμα των trolls και δεν έχει νόημα να δίνουμε σημασία...

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

προσωπικά προτιμώ 3d face id έστω με την μορφή του mate 40 pro και δακτυλικο αποτύπωμα κάτω από την οθόνη.

Τώρα το hole-punch και 2d face scan θα είναι πισωγύρισμα.

Το ιδανικο θα ήταν Face ID κατω από την οθόνη αλλα δύσκολο το βλέπω προς το παρόν...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...