Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και 4 χρονια η apple κατασκευαζει πανω κατω τα ιδια κινητα  (λιγο καλυτερη καμερα, λιγο καλυτερος επεξεργαστης κτλ). Αν η μονη πραγματικη εξελιξη ειναι η καλυψη του notch στο iphone 14, ειναι πραγματικα κριμα για μια εταιρια που καποτε πρωτοπορουσε. Μαλλον, εμεις οι iphone funs, θα πρεπει να παμε σε samsung (βλεπε fold), τοσο για επιβραβευση μιας εταιριας που πρωτοπορει κ τολμα, αλλα και για να περασει ενα μηνυμα στην apple, οτι μετα απο 15 χρονια δεν μπορει να βασιζεται μονο στο (εξαιρετικο) λογισμικο του μακαριτη, πρεπει να εξελιξει και τα κινητα της γτ ο κοσμος αρχιζει κ βαριεται.

• Thanks 5
  • Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, apos είπε

Κάνεις μεγάλο λάθος αν νομίζεις ότι θα ασχοληθώ με κάποιον που παραποιεί αυτά που διαβάζει απλά γιατί θέλει να πει τα δικά του! Babye!

Μου θυμίζεις αυτούς που λέγανε ότι υπάρχει κοινό για τα mini μοντέλα και είδαμε τελικά πως τα πήγαν σε σχέση με τα άλλα μοντέλα.

Κοινό μπορεί να υπάρχει και για iphone 8 ιντσών γενικά και αόριστα,δεν έχει να λέει κάτι αυτό,όπως κοινό υπήρχε παλιότερα και για τα πλαστικά Iphone πίσω στην σειρά 5....

Το θέμα είναι πόσο μεγάλο ή μικρό είναι για να μείνει κιόλας.

Απλή λογική με βάση την πραγματικότητα είναι. Αν τώρα εσύ αυτά τα καταλαβαίνεις σαν  πραγματα που λέει κάποιος επειδή θέλει να πει τα δικά του,τότε αλλού είναι το πρόβλημα ...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλώς ή κακώς, not gonna happen.

3 ώρες πριν, georgewww είπε

Μπράβο ρε Apple 5 χρόνια μπροστά είσαι, μα πως το σκέφτηκες το hole-punch, πραγματικά!!! 😁

Γιατί πολύ απλά η "χαζή" Apple χρησιμοποιεί 3D Face iD σε σχέση με τον αναταγωνισμό που είναι στο 2D και με λιγότερη ασφάλεια.

Το να καταφέρεις λοιπόν να μικρύνεις ένα ολόκληρο σύστημα σκαναρίσματος σε μια "τρύπα" όπως οι υπόλοιποι (που έχουν Touch iD) προυποθέτει επένδυση στο R&D και σίγουρα δύσκολη υλοποίηση.

Γι’αυτό και δεν πρόκειται να συμβεί. Τουλάχιστον όχι άμεσα.

Επεξ/σία από nikosgnr
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, MrRush είπε

Έρχεται βροχή από δικαιολογίες από fanboys γιατί αυτή η λύση είναι καλύτερη ενώ εκραζαν όλα τα χρόνια που γινόταν στο Android. Μπράβο στην Apple

Κάποια fun boys όπως και εγώ θα σου πουν ότι δεν ήθελαν να φύγει το notch για τον λόγο ότι δεν θελουμε να χάσουμε το Face ID που είναι ο κορυφαίος αισθητήρας του είδους του. Και ναι αν μπει τρύπα στην θέση του notch και δεν βρουν κάποιο τρόπο να μπει το Face ID κάπου τότε θα προτιμήσω το notch πάλι ή έστω fingerprint αλλά όχι στην οθόνη. 

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, KostasKri said:

Ναι και; Με μηχανισμούς να βγαίνουν έξω οι κάμερες; Bye bye αδιβροχοποίηση δηλαδή και σε περίπτωση πτώσης να σπάσει κανένας μηχανισμός από τον κραδασμό;

Ή μήπως με under display camera που η ποιότητα είναι χάλια;

Να μας λείπουν τέτοια κινητά.

μια χαρα ειναι,μεινε με το notch

3 hours ago, Haldol said:

Κινητά αντίστοιχα, ή άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε; :)

Μόνο και μόνο το Face ID του iPhone θα μ' έκανε να δεχτώ μια notchάρα σαν γομολάστιχα.

noone :

absolutely noone :

apple : hey this notch is good for you!

3 hours ago, AtiX said:

Που τα εχεις δει, γιατί με τι στιγμής ένα μοντέλο, και καλά, έχει κυκλοφορίσει και αυτό δεν βάζει selfies αλλά πίνακες του Picasso…

ΥΓ ελπίζω να εννοείς για under screen camera και όχι για pop up…

μια χαρα ειναι οι pop up,εκτος αν βουτας στην πισινα σου με το κινητο!

• Sad 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, azuli είπε

καινοτομια!

υπενθυμιζω οτι εχει 3+ χρονια που παιζουν καθαρα full screen/no notch/no hole punch κινητα

Αφού έχει 3+χρονια που παίζουν καθαρά full screen,τότε γιατί όλες οι Android ναυαρχίδες(και mid range συσκευές)του σήμερα είναι με hole punch τρύπες?

Ακόμα και η Oneplus που είχε full screen οθόνη,όλως τυχαίως στα 2 επόμενα κινητά έβαλε και αυτή hole punch.

Και αυτοί καινοτομούν υποθέτω ε??

• Like 1
Δημοσ.

Το face id προσωπικα μου αρεσει, ξεκλειδώνει αμεσα το κινητο, απλα λιγο οι ενδείξεις με χαλανε, δεν διχνει ποσοστο μπαταρίας και ειδοποιήσεις, σίγουρα καλοδεχουμενο αλλα γιατι φετος ρε αππλε που πηρα το 13 pro!

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, azuli είπε

μια χαρα ειναι,μεινε με το notch

noone :

absolutely noone :

apple : hey this notch is good for you!

Φαντάζομαι έχεις εμπειρία από χρήση iPhone και συμπέρανες ότι είναι ενοχλητικό και δεν αξίζει για το FaceID system που σου δίνει...

Ευτυχώς που έχουμε και κόσμο που δοκιμάζει συσκευές πριν εκφέρει άποψη.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, Ioannisto είπε

Εδω και 4 χρονια η apple κατασκευαζει πανω κατω τα ιδια κινητα  (λιγο καλυτερη καμερα, λιγο καλυτερος επεξεργαστης κτλ). Αν η μονη πραγματικη εξελιξη ειναι η καλυψη του notch στο iphone 14, ειναι πραγματικα κριμα για μια εταιρια που καποτε πρωτοπορουσε. Μαλλον, εμεις οι iphone funs, θα πρεπει να παμε σε samsung (βλεπε fold), τοσο για επιβραβευση μιας εταιριας που πρωτοπορει κ τολμα, αλλα και για να περασει ενα μηνυμα στην apple, οτι μετα απο 15 χρονια δεν μπορει να βασιζεται μονο στο (εξαιρετικο) λογισμικο του μακαριτη, πρεπει να εξελιξει και τα κινητα της γτ ο κοσμος αρχιζει κ βαριεται.

Οι περισσότεροι κάτοχοι των κινητών της αλλάζουν στην τρίτη με τέταρτη γενιά και ουσιαστικά η επόμενη γενιά θα απευθύνεται σε όσους πήραν XS και 11… 

49 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Μου θυμίζεις αυτούς που λέγανε ότι υπάρχει κοινό για τα mini μοντέλα και είδαμε τελικά πως τα πήγαν σε σχέση με τα άλλα μοντέλα.

Κοινό μπορεί να υπάρχει και για iphone 8 ιντσών γενικά και αόριστα,δεν έχει να λέει κάτι αυτό,όπως κοινό υπήρχε παλιότερα και για τα πλαστικά Iphone πίσω στην σειρά 5....

Απλή λογική με βάση την πραγματικότητα είναι. Αν τώρα εσύ αυτά τα καταλαβαίνεις σαν  πραγματα που λέει κάποιος επειδή θέλει να πει τα δικά του,τότε αλλού είναι το πρόβλημα ...

Σειρές τύπου mini και se είναι για ανά τρία χρόνια ανανέωσης και όχι ετήσια… 😉

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, KostasKri said:

Φαντάζομαι έχεις εμπειρία από χρήση iPhone και συμπέρανες ότι είναι ενοχλητικό και δεν αξίζει για το FaceID system που σου δίνει...

Ευτυχώς που έχουμε και κόσμο που δοκιμάζει συσκευές πριν εκφέρει άποψη.

εχεις δικιο..που τα πουλανε αυτα τα αιφο,δεν εχω πετυχει ποτε μπροστα μου..εισαγωμενα?

Επεξ/σία από azuli
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε. Δηλαδή δεν έπιασε το mini, ο Fulgore από το Insomnia έχει δίκιο (από τώρα) στο ότι και το "απλό" Max θα πάει άπατο και δεν έχουν σημασία οι αναλύσεις των αρμοδίων της... Apple. Yes sir!

Αν πάει καλά βέβαια, τον Fulgore από το Insomnia... μην τον είδατε! Ε;

Αφού λοιπόν είμαστε σε mode "μου θυμίζεις αυτούς...", να σου πω κι εγώ και να κλείσω και να μην ασχοληθώ ξανά με τη βαρετή περίπτωσή σου, ότι μου θυμίζεις αυτούς που λένε "Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;". Να σου πω λοιπόν ότι είσαι ο Fulgore από το Insomnia και να σε καληνυχτίσω Fulgore από το Insomnia!

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, AtiX είπε

Σειρές τύπου mini και se είναι για ανά τρία χρόνια ανανέωσης και όχι ετήσια… 😉

Αλλού είναι που διαφώνησα εγώ με τοον συμφορουμίτη πιο πάνω που δεν μπορεί να το καταλαβει.

Αυτός λέει ότι υπάρχει κοινό(γενικά και αόριστα,μικρό ή μεγάλο)που θέλει iphone απλά για την μεγαλύτερη οθόνη και τίποτα άλλο.

Και του λέω ότι με βάση αυτή την λογική,υπάρχει κοινό που να θέλει τα πάντα(είτε αυτό ειναι μικρό Iphone,είτε πλαστικό,είτε τεράστιο και πάει λέγοντας),δεν έχει να λέει κάτι αυτό στην πράξη...

Ετσι ακριβώς επέμεναν κάποιοι παλιότερα με τα mini που λέγανε ότι υπάρχει κοινό και αρκετά μεγάλο που θέλει τα μικρότερα κινητά. Ε οι ίδιες οι πωλήσεις τους έβαλαν στην θέση τους.

Και του τόνισα δε ότι η πλειοψηφία του κόσμου που προτιμά φέτος συγκεκριμένα το max μοντέλο, δεν είναι μόνο για την μεγαλύτερη οθόνη αλλά και για τα υπόλοιπα που προσφέρει.

Αλλιώς όσοι θέλουν μεγάλη οθόνη αλλά χαμηλότερη τιμή,μπορούν να αγοράσουν όπου το βρούν σε έκπτωση το περσινό 12PM.

8 λεπτά πριν, apos είπε

Άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε. Δηλαδή δεν έπιασε το mini, ο Fulgore από το Insomnia έχει δίκιο (από τώρα) στο ότι και το "απλό" Max θα πάει άπατο και δεν έχουν σημασία οι αναλύσεις των αρμοδίων της... Apple. Yes sir!

Αν πάει καλά βέβαια, τον Fulgore από το Insomnia... μην τον είδατε! Ε;

οντως άλλα λόγια να αγαπιόμαστε γιατί πουθενα ο Fulgore από το Insomnia ανέφερε ότι ένα απλό max θα πάει άπατο...

Το ότι ο κόσμος που προτιμάει το Pro Max ειδικά το φετινό δεν το κάνει μόνο για την μεγαλύτερη οθόνη από το απλό 13ρι εγώ ανέφερα,ότι δηλαδή ισχύει ακόμα πιο έντονα και στο 13pro σε σχέση με το 13ρι.

Κάτι έλεγες πιο πάνω περι παραποιησης αυτών που γράφονται και εσύ κάνεις ακριβώς αυτό το πράγμα.....

1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Κάνεις μεγάλο λάθος αν νομίζεις ότι η πλειοψηφία του κόσμου που πήρε το pro max φέτος συγκεκριμένα, το πήρε αποκλειστικά λόγω της μεγάλης οθόνης.

Μια από τα ίδια και για όσους προτίμησαν το 13pro αντί του απλού 13.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Sad 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, azuli είπε

εχεις δικιο..που τα πουλανε αυτα τα αιφο,δεν εχω πετυχει ποτε μπροστα μου..εισαγωμενα?

Θες να μου πεις πως έχεις χρησιμοποιήσει iPhone για καιρό και αποφάσισες ότι το notch είναι τόσο deal breaker που δεν το αντέχεις παόλες τις ευκολίες που σου δίνει; Δυσκολεύομαι να σε πιστέψω αλλά υποθέτω ότι υπάρχει και ένα μικρό ποσοστό που τους ενοχλεί.

Μπορείς λοιπόν να κάτσεις στα φουλ screen τηλέφωνα και άσε μας εμάς με τα notch και μην κρίνεις τις επιλογές άλλων.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, azuli είπε

Ναι είδαμε πόσο καθιερώθηκε ως τάση στα κινητά, έχω βαρεθεί να βλέπω μοντέλα με pop up camera… 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...