KostasKri Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 33 λεπτά πριν, Cell_7 είπε Άρα το έχουμε δεδομένο ότι θα μείνει το Face ID και δεν θα υιοθετήσουν τεχνολογία σαρωτή δακτυλικού κάτω από την οθόνη (η οποία όχι έχει ωριμάσει αλλά θα σαπήσει σε λίγο). !RemindMe NextSeptember Ελπίζω πως όχι.. τουλάχιστον να είναι σαν δεύτερη επιλογή γιατί το faceID είναι κλάσεις ανώτερο από κάθε δαχτυλικό. 1 1
Fulgore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, MDefender είπε Μπράβο ρε παιδιά,εύχομαι και δαχτυλικό αποτύπωμα κάποια στιγμή. Τα Fanboys καλό είναι να το πάρουν λίγο πιο χαλαρά,ούτε οι ομάδες σας να ήταν!Ολα τα κινητά 1000+ ευρώ είναι τρομερά,κάτι έχει το ένα που δεν έχει το άλλο και πάει λέγοντας,απολαύστε τις αγορές σας και συζητείστε χωρίς υπερβολές.Ειμαστε όλοι απλά καταναλωτές ενός προϊόντος,τίποτα παραπάνω. Πως να συζητήσεις χωρις υπερβολές όταν ειδικά στα θέματα της μηλοεταιρείας, γεμίζουν με haters που βγαίνουν να γράψουν το μακρυ και το κοντό τους και η ειρωνία μόνιμα πάει σύννεφο? 1
Tresorikos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πάντα είναι πίσω (αλλά πάνε φωτιά οι πωλήσεις της κ μπράβο της ) ... Μέχρι να τα βάλει να δουλεύουν σωστά... Κ γιατί δεν ζορίζονται λιγάκι.. Κ να βγει στα 2 χρόνια κ το αφήνουν για 5;; οι ίδιοι δεν είστε που υποστήριζαν ότι τις καλύτερες οθόνες τις έχουν τα iPhone.. με lcd Ρετσίνα.. επειδή το έλεγε η ίδια εταιρεία κ 4 χρόνια τώρα αγοράζει οθόνες oled από Samsung? Ψωνίζω ακόμα σαμσουνγκ αλλά σιχάθηκα που κοροϊδεύε την Apple που έβγαλε φορτιστή κ ακουστικά! κ σε κινητά με 1500-2000 κτα έβγαλε κ εκείνη μέσα σε 3 μήνες .. Τα ωραία λεφτουδακια τους δίνουμε.. Έχω fold z 3 η κάμερα είναι κάτω από την οθόνη όταν το έχω ανοιχτό "εξαφανίζεται" όταν είναι να δω ταινία.. Τα σπάει αυτό που κάνει κ ας υστερεί σε φώτο. .. Έχω 4 ακόμα κάμερες... Η μπαταρία στις λίγες μέρες που το έχω είναι μέτρια.. Κ τα iPhone είναι πολύ δυνατά.. Αλλά ρε μάγκες μπεσα τώρα δεν θέλετε να κάνει τη διαφορά με καινούργιες τεχνολογίες κτλ αφού δίνετε ένα σκασμο λεφτά; Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2021 από Tresorikos
AtiX Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, TolisT1985 είπε Όταν γράφουμε χρόνια τώρα ότι τα iphone είναι 3 χρόνια πίσω από τα android δεχόμαστε επιθέσεις ..... Κρατήστε το παραπάνω κείμενο ως απόδειξη ... "σχεδιασμός που χρησιμοποιείται σε Android συσκευές εδώ και μερικά χρόνια" Για βρες μου και μια συσκευή Android που να έχει Face ID για να δούμε πως τα πάει σχεδιαστικά? Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2021 από AtiX 6 1
barman_ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 αν ισχυει,μολις σκοτωσε τις πωλησεις του 13... 1
MDefender Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, Fulgore είπε Πως να συζητήσεις χωρις υπερβολές όταν ειδικά στα θέματα της μηλοεταιρείας, γεμίζουν με haters που βγαίνουν να γράψουν το μακρυ και το κοντό τους και η ειρωνία μόνιμα πάει σύννεφο? Φίλε μου προσπάθησε να τους αγνοείς απλά,και εγώ έγραψα και θα γράψω την εξυπνάδα μου,απάντησε σε εκείνους που θα καταλάβουν αυτό που θα τους πεις.Είναι απλά προιόντα τεχνολογίας,δεν χρειάζεται να νευριάζουμε για αυτά.
sabrewulf Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Αμέσως έπεσαν τα φανμποις να τη δικαιολογήσουν αλοιμονο.στο τέλος να δεις που θα λένε κάτι τα φανμποις και θα επηρεάζεται η μετοχή της😆 32 λεπτά πριν, Fulgore είπε Πως να συζητήσεις χωρις υπερβολές όταν ειδικά στα θέματα της μηλοεταιρείας, γεμίζουν με haters που βγαίνουν να γράψουν το μακρυ και το κοντό τους και η ειρωνία μόνιμα πάει σύννεφο? Θες να μας πεις πως όταν ανακοινώνει κάτι κάποια άλλη εταιρεία δεν βγαίνουν haters 2
Fulgore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, MDefender είπε Φίλε μου προσπάθησε να τους αγνοείς απλά,και εγώ έγραψα και θα γράψω την εξυπνάδα μου,απάντησε σε εκείνους που θα καταλάβουν αυτό που θα τους πεις.Είναι απλά προιόντα τεχνολογίας,δεν χρειάζεται να νευριάζουμε για αυτά. Μα τι να αγνοήσεις,όταν τα 8 στα 10 σχόλια είναι τέτοιου επιπέδου? 9 λεπτά πριν, sabrewulf είπε Θες να μας πεις πως όταν ανακοινώνει κάτι κάποια άλλη εταιρεία δεν βγαίνουν haters Το hate και το τρολλάρισμα που πέφτει στα θέματα της Apple είναι τουλάχιστον το τριπλάσιο (ή και 4φορές πάνω) από αυτό σε Samsung και Xiaomi ναυαρχίδες. 2
apos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, vaggos2586 είπε Δηλαδή θα βγάζει 2 μοντελα 6,1 και 6,7 ιντσες απλά και 2 pro 6.1 και 6.7? Άκυρο λίγο μου ακούγεται! Γιατί άκυρο; Εμένα μου φαίνεται λογικό να υπάρχει κοινό που να θέλει απλά μεγάλη οθόνη χωρίς τα extra (και ακριβά) features των pro. Ακούγεται εδώ και καιρό πάντως. Εφόσον το mini απέτυχε εμπορικά, μάλλον θα το αντικαταστήσουν με το "απλό" max. 1 ώρα πριν, TolisT1985 είπε Όταν γράφουμε χρόνια τώρα ότι τα iphone είναι 3 χρόνια πίσω από τα android δεχόμαστε επιθέσεις ..... Κρατήστε το παραπάνω κείμενο ως απόδειξη ... "σχεδιασμός που χρησιμοποιείται σε Android συσκευές εδώ και μερικά χρόνια" Δεν κατάλαβες που δεν κατάλαβες αρχικά, δεν κατάλαβες και μετά από καμιά δεκαριά διευκρινίσεις μέσα από σχόλια, που προορίζονται για... όσους δεν κατάλαβαν. 59 λεπτά πριν, Tresorikos είπε Πάντα είναι πίσω (αλλά πάνε φωτιά οι πωλήσεις της κ μπράβο της ) ... Μέχρι να τα βάλει να δουλεύουν σωστά... Κ γιατί δεν ζορίζονται λιγάκι.. Κ να βγει στα 2 χρόνια κ το αφήνουν για 5;; οι ίδιοι δεν είστε που υποστήριζαν ότι τις καλύτερες οθόνες τις έχουν τα iPhone.. με lcd Ρετσίνα.. επειδή το έλεγε η ίδια εταιρεία κ 4 χρόνια τώρα αγοράζει οθόνες oled από Samsung? Ψωνίζω ακόμα σαμσουνγκ αλλά σιχάθηκα που κοροϊδεύε την Apple που έβγαλε φορτιστή κ ακουστικά! κ σε κινητά με 1500-2000 κτα έβγαλε κ εκείνη μέσα σε 3 μήνες .. Τα ωραία λεφτουδακια τους δίνουμε.. Έχω fold z 3 η κάμερα είναι κάτω από την οθόνη όταν το έχω ανοιχτό "εξαφανίζεται" όταν είναι να δω ταινία.. Τα σπάει αυτό που κάνει κ ας υστερεί σε φώτο. .. Έχω 4 ακόμα κάμερες... Η μπαταρία στις λίγες μέρες που το έχω είναι μέτρια.. Κ τα iPhone είναι πολύ δυνατά.. Αλλά ρε μάγκες μπεσα τώρα δεν θέλετε να κάνει τη διαφορά με καινούργιες τεχνολογίες κτλ αφού δίνετε ένα σκασμο λεφτά; Είμαι... αρνητής Face ID αλλά η τεχνολογία πίσω από αυτό ήταν πραγματικά νέα και πρωτοποριακή. Κάτι από "παλιά" Apple. Νομίζω δεν έχεις δίκιο με αυτό το σχόλιο σε αυτό το άρθρο. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2021 από apos 1
liospi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 τώρα που ήρθε και στα macbook, λογικά θα το βλέπαμε και στα νέα iMacs (παίζει και στα smartwatch) το βγάζουν από το iphone; και μεις τι εμπειρία χρήσης θα έχουμε με και χωρίς notch;
kremenarasi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Καλέ ΔΕΝ υπάρχει έλλειψη για τσιπακια στην αγορά!
Fulgore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, apos είπε Γιατί άκυρο; Εμένα μου φαίνεται λογικό να υπάρχει κοινό που να . θέλει απλά μεγάλη οθόνη χωρίς τα extra (και ακριβά) features των pro. Κάνεις μεγάλο λάθος αν νομίζεις ότι η πλειοψηφία του κόσμου που πήρε το pro max φέτος συγκεκριμένα, το πήρε αποκλειστικά λόγω της μεγάλης οθόνης. Μια από τα ίδια και για όσους προτίμησαν το 13pro αντί του απλού 13. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2021 από Fulgore
kariolikos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 45 λεπτά πριν, Tresorikos είπε Πάντα είναι πίσω (αλλά πάνε φωτιά οι πωλήσεις της κ μπράβο της ) ... Μέχρι να τα βάλει να δουλεύουν σωστά... Κ γιατί δεν ζορίζονται λιγάκι.. Κ να βγει στα 2 χρόνια κ το αφήνουν για 5;; οι ίδιοι δεν είστε που υποστήριζαν ότι τις καλύτερες οθόνες τις έχουν τα iPhone.. με lcd Ρετσίνα.. επειδή το έλεγε η ίδια εταιρεία κ 4 χρόνια τώρα αγοράζει οθόνες oled από Samsung? Ψωνίζω ακόμα σαμσουνγκ αλλά σιχάθηκα που κοροϊδεύε την Apple που έβγαλε φορτιστή κ ακουστικά! κ σε κινητά με 1500-2000 κτα έβγαλε κ εκείνη μέσα σε 3 μήνες .. Τα ωραία λεφτουδακια τους δίνουμε.. Έχω fold z 3 η κάμερα είναι κάτω από την οθόνη όταν το έχω ανοιχτό "εξαφανίζεται" όταν είναι να δω ταινία.. Τα σπάει αυτό που κάνει κ ας υστερεί σε φώτο. .. Έχω 4 ακόμα κάμερες... Η μπαταρία στις λίγες μέρες που το έχω είναι μέτρια.. Κ τα iPhone είναι πολύ δυνατά.. Αλλά ρε μάγκες μπεσα τώρα δεν θέλετε να κάνει τη διαφορά με καινούργιες τεχνολογίες κτλ αφού δίνετε ένα σκασμο λεφτά; Θα απαντησω μονο στο τελευταιο σκέλος του σχολίου.Εννοείται ότι όταν πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά, περιμένεις latest specs. Η apple κανει ένα μειγμα τελευταιων specs με προηγούμενων και φυσικά οικοσυστήματος και optimisation.Αν δεν ξεστοκάρει και τις βίδες, θα πέσει φωτιά να την κάψει Οι μνήμες ας πούμε είναι μια γενιά πίσω, to bluetooth το ίδιο, μέχρι τώρα οι οθόνες δεν ήταν οι καλύτερες και παρ όλα αυτά έχει και την πιο στυγνή τιμολόγηση .Το notch ειναι απλά ..ας μην παμε στο notch. Ειναι χάλια.Ναι οκ, τα θελουμε ολα, αφού η τιμη είναι τόσο τσουχτερή.Δεν θέλουμε notch.Κάποιοι από μας δηλαδή. Βλέπεις απ' τη μία εβαλε ProRes και το προωθεί στις pro συσκευές με οθόνη 120hz και αυξημένη φωτεινότητα (wow ?) και από την άλλη διαβάζεις τη φήμη, ότι ετοιμάζει SE 5G με lcd οθόνη και κάσα από προηγούμενη συσκευή.Τους λες και ταληροφονιάδες No wonder έχει haters η εταιρία αυτή. 1 3
apos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Fulgore είπε Κάνεις μεγάλο λάθος αν νομίζεις ότι η πλειοψηφία του κόσμου που πήρε το pro max φέτος συγκεκριμένα, το πήρε αποκλειστικά λόγω της μεγάλης οθόνης. Μια από τα ίδια και για όσους προτίμησαν το 13pro αντί του απλού 13. Apos: "Εμένα μου φαίνεται λογικό να υπάρχει κοινό που να θέλει απλά μεγάλη οθόνη χωρίς τα extra (και ακριβά) features των pro" Fulgore: "Κάνεις μεγάλο λάθος αν νομίζεις ότι η πλειοψηφία του κόσμου που πήρε το pro max φέτος συγκεκριμένα, το πήρε αποκλειστικά λόγω της μεγάλης οθόνης." Κάνεις μεγάλο λάθος αν νομίζεις ότι θα ασχοληθώ με κάποιον που παραποιεί αυτά που διαβάζει απλά γιατί θέλει να πει τα δικά του! Babye! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα