Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω παραγγειλει λαδια για το σκοοτερακι μου Sh300 και θα τα παραλαβω αυριο, αλλα ειδα οτι αναψε λαμπακι και πρεπει να χει πιει τα προηγουμενα. Σε οτι βενζιναδικο σταματησα δε βρηκα πουθενα λαδια ΜΒ να συμπληρωσω. Απο τα παρακατω ρε παιδια που βρηκα στην αποθηκη κατι ΜΑ και ενα διχρονου τι να πεταξω μεσα μεχρι να μου ρθουν αυτα που παρειγειλα για να τα αλλαξω τελειως

https://ibb.co/z5WkkgY

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να μη ρίξεις ΜΑ μέσα.

Δε περιμένουμε να ανάψει λαμπάκι για να τσεκάρουμε στάθμη στα λάδια ενός δίτροχου.

προτιμότερο να πας σε συνεργείο να σου προσθέσει μέσα ΜΒ και ας το πληρώσεις ένα 10άρικο το συμπλήρωμα για την εξυπηρέτηση και στο μέλλον πιο σχολαστικός με το τσεκάρισμα συντήρηση στο όχημά σου.

Αν σώνει και ντε θες να ρίξεις ΜΑ βάλε το spectro όσο λιγότερο γίνεται μέχρι να σβήσει τουλάχιστον η ένδειξη.

Επεξ/σία από greekfragma
  • Like 1
Δημοσ.

Συνήθως το λαμπάκι είναι προγραμματισμένο να ανάβει ανά συγκεκριμένο αριθμό χιλιομέτρων για υπενθύμιση/ειδοποίηση, δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και στο SH. Έχεις ελέγξει την στάθμη;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, therock είπε

Θα ριξω 200 ml spectro.μεχρι αυριονπου θα γινει η αλλαγη λαδιων

λίγο λογική.....

ΠΡΩΤΑ ΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑΘΜΗ.

• Like 1
Δημοσ.

Ρίξε ενα καλό 10-40 μέσα να μην πάρεις το πιστόνι στο χέρι και βλέπεις οταν κάνεις την αλλαγη να βάλεις ότι θέλεις. Και αυτοκινήτου να είναι δεν υπάρχει θέμα.

Δημοσ.

Το λαμπακι λαδιων ρε παιδια οχι αυτο που αναβει προγραμματισμενα για να σου θυμιζει το service. Ειπαμε δεν ειμαστε τοσο νουμπαδες

Απλα μου τσιμπαει πολυ λαδια. Συμπληρωσα πριν 1000 χλμ γιατι ειδα οτι ειχε τραβηξει και τωρα το πιε και αυτα

Δημοσ.

Ε βαλε οτι λαδι βρεις μεσα.

Αν καιει τοσο και με τη συντηρηση που φαινεται να (μη) του κανεις ,ετσι και αλλιως σε λιγο για ανακατασκευη θα παει.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, therock είπε

Το λαμπακι λαδιων ρε παιδια οχι αυτο που αναβει προγραμματισμενα για να σου θυμιζει το service. Ειπαμε δεν ειμαστε τοσο νουμπαδες

Απλα μου τσιμπαει πολυ λαδια. Συμπληρωσα πριν 1000 χλμ γιατι ειδα οτι ειχε τραβηξει και τωρα το πιε και αυτα

Μήπως τότε το καλύτερο είναι για επισκευή , αφού αναφέρεις οτι έχεις τόσο κατανάλωση . Βάζεις οτι προδιαγραφές δίνει ο κατασκευαστής ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...