Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αναβολη αν μπορεις, αλλιως μεταχειρισμενα κομματια. Σιγα τη δυναμη με αυτα τα καινούργια. Σπαταλη χρηματων ολες οι προτασεις με την ελπίδα να πεσουν οι τιμες ενω μεχρι τοτε θα εχει απαξίωθει η αγορά σου

• Confused 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

UPDATE (Για όσους το δουν)

Αποφάσισα να το κάνω μόνος μου, για να το χαρώ και γω.

Μέχρι στιγμής έχω πάρει τα εξής. 

-Ryzen 5 5600g

-Gigabyte Aorus B550 Elite V2 (rev 1.0.)

-GSkill RipJaws V 16GB 3200mhz CL16

και για κουτί το NZXT H510.

Μου έχει μείνει ενας ssd και τροφοδοτικό.

Για κάποιον λόγο σκέφτομαι να πάω σε Corsair TX***M, που είναι Gold Rated, Semi Modular και οικονομικά. Έχει κανείς καμια άποψη για αυτά? Επίσης αν πάω απευθείας στα 850w για να μη χρειαστώ στο μέλλον upgrade θα χω θέμα τώρα?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαφως και ειναι καλα τροφοδοτικα τα TX,δεν χρειαζεται να πας σε 850w εκτος και εαν εχεις σκοπο να πας επανω απο 3080ti (2000+ευρω)

Με ενα 750αρι θα εχεις καλυψει ολες τις πιθανες αναβαθμισεις.

Φυσικα βαζεις οσο μεγαλο θελεις δεν υπαρχει περιορισμος.

Μια προταση απο εμενα

Στα ιδια χρηματα που κοιτας με 10 ετη εγγυηση,full modular,platinum.

https://www.skroutz.gr/s/20617303/Seasonic-Focus-PX-750W.html

To κουτακι ομορφο αλλα κλειστο εμπρος για μενα απορρπτεται κατευθειαν.🙂

Εdit:

Ξεχασα να πω καλοριζικα τα καινουργια parts!

Επεξ/σία από JDROGAS
Δημοσ.

Λέμε να μαστε καλυμμένοι. Μετά το καλοκαίρι λογικά θα προστεθεί και κάρτα γραφικών. Αν οι τιμές είναι ως έχουν για καμία 3060 μας βλέπω, αλλά εφόσον δεν είναι καμία σοβαρή διαφορά στα χρήματα ας είμαι καλυμμένος για παν ενδεχόμενο (σκέφτομαι).

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 13/12/2021 στις 7:02 ΜΜ, adtakhs είπε

Ορίστε δυο προτάσεις και από εμένα.

Η πρώτη με το βασικό σετ .

2114170238_.PNG.d46337d2d5e4e318493bb9b85005baf2.PNG

Σύστημα Νο2 με τα όλα του (ψύκτρες,  σκληρός για αποθήκη, νεότερο μοντέλο μητρικής με WIFI  κ.λ.π.)

262502055_2.PNG.eb094c4ce9e70da340c401b149aa0558.PNG

Αν θες να δεις πως τα πηγαίνει ο επεξεργαστής μπορείς να δεις παρακάτω.

Από θέμα επεξεργαστή είσαι εδώ :

CPU.PNG.416516ca56864a30e98e19e3ff363404.PNG

και από θέμα ενσωματωμένων γραφικών είσαι εδώ ή και παραπάνω, λόγω μνημών στα 3600Mhz .

802921359_3600ram.PNG.6b61d2246cb99d48ac0a6b2799188921.PNG

Γιατί αυτόν τον NVME  δίσκο ?

Γιατί δεν είναι Ramless όπως ο KINGSON NV1 που έχουν οι συνθέσεις που έβαλες αρχικά.

Γιατί φοράει έναν πολύ καλό controller, τον SM2262 , ίδιο με αυτόν που φορούσε ο ADATA XPG8200 PRO πριν τον καταστρέψει η Adata ...

5 έτη εγγύησης και self-encryption .

Αγορά Συσκευές αποθήκευσης | Kingston SSD M2 250GBGB KC2500 PCle M.2 2280  500GB Internal Solid State Drive Disk NVMe PCIe HDD for Computer SSD Latest

Τροφοδοτικό Semi-Modular που έχει την ισχύ να κρατήσει το σύστημα και με την προσθήκη μεσαίας κάρτας γραφικών.

Το καλό είναι πως με την semi modular σχεδίαση δεν θα έχει περισσευούμενα καλώδια εντός του κουτιού. Μόνο τα απαραίτητα.

EVGA 500 BQ 500W Semi Modular 80 Plus Bronze - Skroutz.gr

Ωραία η σύνθεση και σε προσιτή τιμή. Πιό πολύ η δεύτερη.

Ερώτηση: Πού απευθυνόμαστε για το στήσιμο/συναρμολόγηση? Κάποια σύσταση? (εστω με message?) . Δεν πιάνει το χέρι δυστυχώς...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, 21Stathis21 είπε

Ερώτηση: Πού απευθυνόμαστε για το στήσιμο/συναρμολόγηση? Κάποια σύσταση? (εστω με message?) . Δεν πιάνει το χέρι δυστυχώς...

To κατάστημα quick shop που έχω βάλει συναρμολογεί. 😊 αν το ζητήσεις.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 23/12/2021 στις 1:40 ΠΜ, DeadOrSomething είπε

Λέμε να μαστε καλυμμένοι. Μετά το καλοκαίρι λογικά θα προστεθεί και κάρτα γραφικών. Αν οι τιμές είναι ως έχουν για καμία 3060 μας βλέπω, αλλά εφόσον δεν είναι καμία σοβαρή διαφορά στα χρήματα ας είμαι καλυμμένος για παν ενδεχόμενο (σκέφτομαι).

Τέλεια σύνθεση και όμορφο κουτί. Μια χαρά είναι το τροφοδοτικό, 750 watt καλύπτουν την αναβάθμιση που θα κάνεις στο μέλλον όπως πολύ σωστά είπε ο φίλος. Και ακόμα πιο τέλειο ότι θα το συναρμολογήσεις ο ίδιος, Καλορίζικος!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 14/1/2022 στις 12:51 ΠΜ, 21Stathis21 είπε

Λοιπόν. Και γω έτσι σκεφτόμουν. Στο Cosmodata απευθύνθηκα, απλά μου τα λέγαν περίεργα ( τύπου 20 ευρώ έξτρα για cable management, πέρα από τα έξοδα συναρμολόγησης.) Για μένα 100 φορές να το στήσεις μονος. Θα ξες τι είναι τι, που πάει τι κλπ. Εγώ δεν είχα ιδέα όχι μόνο πως το στήνουμε, ούτε για hardware. Με guide από το ίντερνετ το στησα και να το αποτέλεσμα

IMG_20220127_184828.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...