FallenLegionaire Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα στο forum, ό,τι αναφέρεται στον τίτλο, έχω στην κατοχή μου ένα Samsung evo 970 plus τον οποίο χτύπησα με κατσαβίδι ωστόσο δεν φάνηκε κάποια υλική ζημιά όταν τον έβγαλα για να τον ελέγξω. Το σύστημα με πετάει κατευθείαν στο bios, τον έβαλα και σε ένα άλλο υπολογιστή, δεν τον διάβαζε. Υπάρχει περίπτωση να γίνουν recover κάποια αρχεία ;
JDROGAS Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Eαν ειναι θεμα hardware δηλαδη χτυπηθηκε ενα τσιπακι και δεν τον διαβαζει καθολου το βλεπω δυσκολο. Σε απλο ssd και hdd πολυ καλο free προγραμμα για ανακτηση ειναι το testdisk Δες εδω διαφορα βιντεακια πως λειτουργει. https://www.youtube.com/results?search_query=testdisk+data+recovery Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2021 από JDROGAS
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 37 λεπτά πριν, FallenLegionaire είπε Καλησπέρα στο forum, ό,τι αναφέρεται στον τίτλο, έχω στην κατοχή μου ένα Samsung evo 970 plus τον οποίο χτύπησα με κατσαβίδι ωστόσο δεν φάνηκε κάποια υλική ζημιά όταν τον έβγαλα για να τον ελέγξω. Το σύστημα με πετάει κατευθείαν στο bios, τον έβαλα και σε ένα άλλο υπολογιστή, δεν τον διάβαζε. Υπάρχει περίπτωση να γίνουν recover κάποια αρχεία ; Στο BIOS του δικού σου ή του άλλου συστήματος φαίνεται ο NvME; Στη διαχείριση δίσκων (disk management) του άλλου συστήματος κοίταξες να δεις αν εμφανίζεται; 1
Τέρης Α. Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Αν δεν εμφανιστεί στο Bios, ανάκτηση δεν μπορεί να γίνει (από τον οικιακό χρήστη). 3
FallenLegionaire Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, PC_Science_Lefkada είπε Στο BIOS του δικού σου ή του άλλου συστήματος φαίνεται ο NvME; Στη διαχείριση δίσκων (disk management) του άλλου συστήματος κοίταξες να δεις αν εμφανίζεται; Δεν εμφανίζεται στο bios, ούτε στο diskpart. 11 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Αν δεν εμφανιστεί στο Bios, ανάκτηση δεν μπορεί να γίνει (από τον οικιακό χρήστη). Είναι διαφορετικής φύσης βλάβη από το απλά "τα έφτυσε ο δίσκος", για αυτό ρωτάω, υπάρχει περίπτωση τα αρχεία να μπορούν να ανακτηθούν από ειδικό εργαστήριο ;
JDROGAS Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Kι εγω συμφωνω με τον Τερη,δεν νομιζω οτι ειναι στο χερι σου να κανεις κατι. Απο ειδικο εργαστηριο ισως εαν βεβαια πρωτα μπορει να διορθωσει το hardware κομματι του. Αυτο βεβαια μπορει να σημαινει οτι και αυτοματα θα εχεις παλι τα αρχεια σου. 1
Τέρης Α. Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 13/12/2021 στις 1:47 ΜΜ, FallenLegionaire είπε υπάρχει περίπτωση τα αρχεία να μπορούν να ανακτηθούν από ειδικό εργαστήριο ; Όπως είπατε δεν φαίνεται κάτι οπτικά, άρα μπορεί κάποια κόλληση στα bga να ξεκόλλησε, οπότε είναι εύκολη υπόθεση (δε θα κοστίσει όμως λιγότερο από 150€) για την εταιρεία ανάκτησης. Μια ιδέα πως γίνεται η ανάκτηση μπορείτε να πάρετε παρακάτω (παρόμοια λειτουργούν): Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2021 από Τέρης Α. 1
FallenLegionaire Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Από ότι ενημερώθηκα από τον τεχνικό τα αρχεία χάθηκαν, όπως και να έχει, ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
SabotazNic Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, FallenLegionaire είπε Από ότι ενημερώθηκα από τον τεχνικό τα αρχεία χάθηκαν, όπως και να έχει, ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αν πηγες στον τεχνικο της γειτονιας, λογικο. Υπαρχουν εταιρειες που κανουν αυτην την δουλεια 1
FallenLegionaire Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, SabotazNic είπε Αν πηγες στον τεχνικο της γειτονιας, λογικο. Υπαρχουν εταιρειες που κανουν αυτην την δουλεια Θεώρησα πως κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα όχι μόνο απλά από το γεγονός πως δεν τον "βλέπει" η μητρική, ίσως και να κάνω λάθος, έχετε κάποια αξιόλογη εταιρεία που ειδικεύεται σε τέτοιου είδους περιπτώσεις να μου προτείνετε ;
Τέρης Α. Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, FallenLegionaire είπε έχετε κάποια αξιόλογη εταιρεία που ειδικεύεται σε τέτοιου είδους περιπτώσεις να μου προτείνετε ; https://tictac.gr/ Κορυφή! 1
FallenLegionaire Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε https://tictac.gr/ Κορυφή! Ευχαριστώ πολύ, ίσως να του δώσω μια προσπάθεια, βέβαια δεν ξέρω τι κακό έχει προκαλέσει ήδη ο τεχνικός στον δίσκο με το βγάλε βάλε, και η ανάκτηση να γίνει δυνατή.
nikos032 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Αν υπάρχει πιθανότητα για ανάκτηση δεδομένων απο NVMe που δε βλέπεται ούτε στο bios, μάλλον μιλάμε για 0,01% πιθανότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα