Προς το περιεχόμενο

Η Sony λέγεται πως ήθελε να φέρει το PlayStation Now στα smartphones

trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jerry banana είπε

ελα ρε φιλε συγγνωμη αλλα στην οικογενεια σου δεν εχετε ουτε ενα ατομο που να πηγε στρατο μετα το 2009 .Απο τοτε περναγανε κινητα, Μην γραφουμε λες και πεσαμε απο τον ουρανο.

Οχι. Δεν έχουμε Σε όλο το σόι μου μόνο εγώ εκανα αγόρια και είναι μικρά ακομη. Ούλοι οι άλλοι κορίτσια

Επεξ/σία από bazzil
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η Sony έχει αργήσει πολύ στο συγκεκριμένο τομέα. Οριακά προλαβαίνει η Microsoft. Το Geforce Now στην Ελλάδα λειτουργεί σχεδόν απροβληματιστα. Η ευκολία του game streaming είναι τουλάχιστον ελκυστική, ειδικά για casual gamers.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, bazzil είπε

Οχι. Δεν έχουμε Σε όλο το σόι μου μόνο εγώ εκανα αγόρια και είναι μικρά ακομη. Ούλοι οι άλλοι κορίτσια

Ε ρε φίλε γι'αυτό. Πλέον τα κινητά από iphone 13 κλπ και άλλες μάρκες περνάνε κανονικότητα .είτε είσαι θητείας είτε μόνιμος. Το ίδιο ισχύει και για Ε.Δ . Απλώς σου λένε απαγορεύεται η φωτογράφιση ευαίσθητων πληροφοριών και ενδέχεται να ελέγξουν τις φωτογραφίες σου σε συγκεκριμένα διαστήματα . Όχι να στο πάρουν και να στις βλέπουν αλλά με την παρουσία σου . Εσύ να δείχνεις . Έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα φαντάσου εγώ μπήκα 25 στρατό και όλα τα ατόμα στη μονάδα μου είναι 24-25 με 2 18αρηδες . Όλοι από σπουδές κατευθείαν και πτυχία. Σπάνια συναντάς άτομα όπως την εποχή του πατέρα μου κατευθείαν από σχολείο ή αγράμματα .και γι'αυτό και ο στρατός έχει γίνει πιο διαλλακτικός και προβλέπεται ότι δεν βλέπεται. 

ΥΓ: Και γι'αυτό πλέον έχουν αλλάξει και τα άτομα στους θαλάμους . Όσοι έχουν πάει στρατό ξέρουν τι λέω .Οι σχέσεις είναι καλύτερες σχετικα.

Επεξ/σία από jerry banana
  • Like 1

2 ώρες πριν, jerry banana είπε

καρτοτηλεφωνα σε πληροφορω υπαρχουν ακομα μια χαρα.  Οσο για την χρηση τους δεν ξερω. Εγω τελευταια φορα που ειχα χρησιμοποιησει ενα ηταν το μακρινο 2009.

Ααααα εντάξει. Γιατί τα δικά μας τότε ήταν με μανιβέλα (98 Α') 😛😁

4 ώρες πριν, jerry banana είπε

γιατί εάν έχεις ακόμα το ps3 πως το φτιάγνεις? Εννοώ τι κερδίζεις?

Μάλλον όπως το έγραψα σε έκαψα. Εννοώ ότι επειδή είχα πολλά παιχνίδια στο ps3 μου λείπει. Το PlayStation now έχει αρκετούς τίτλους ps3 που θα ήθελα να ξαναπαίξω.

• Like 1

12 ώρες πριν, jerry banana είπε

μακάρι να το βγάλουν μέσα στο 2022 για εμάς που είμαστε στο στρατό. Δεν περνάνε οι ώρες.

Φίλε σε εμάς αλίμονο αν σε έπιαναν με κινητό και ειδικά με κάμερα

10 ώρες πριν, darky299 είπε

Φίλε σε εμάς αλίμονο αν σε έπιαναν με κινητό και ειδικά με κάμερα

Πλέον έχει άλλαξε αυτό . Εκτός εάν μιλάς για συγκεκριμένη μονάδα κλπ .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...