Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να βρω κάπου να κάνω ενα ραπιντ αύριο πριν τις 10 μιση το πρωί και το μονο μέρος που ξέρω ειναι μια ιδιωτικη κλινική αλλα ανοίγει στις 11 το οποίο μου το εκτυπώνουν.

Σε φαρμακεία που έχω ρωτήσει στην περιοχή μου δεν κάνει κανείς, και κανα 2 που κάνανε στέλνουν το αποτέλεσμα στο ταξις νετ το οποίο για κάποιο λόγο δε μπαίνει. Μήπως μπαίνω σε λάθος ιστοσελίδα; Έχω μπερδευτεί.

Kάποιος μου είχε πει οτι καποια φαρμακεία στελνουν μειλ αλλα δεν ξέρω που είναι αυτά...

Παρακαλώ βοήθεια. Αθήνα βρισκομαι.

Επεξ/σία από zaosdendrophile
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω σε ποια περιοχή είσαι. Κέντρο Αθήνας, πιο συγκεκριμένα Εξάρχεια, είχα κάνει rapid, το κάνεις χωρίς ραντεβού και σε 1 ώρα χονδρικά έχουν το αποτέλεσμα. Σου δίνουν ένα χαρτί που λέει το αποτέλεσμα, επιπρόσθετα μπορείς να εκτυπώσεις και από το taxisnet. 

Edit: Αν το θέλεις πριν τις 10:30, βάλε κανένα μισάωρο και παραπανω να πας αν είναι πιο μακριά το διαγνωστικό, βάλε την 1 ώρα χονδρικά που μπορεί να πάει παραπάνω, θες απο τις 8:30 και πριν να πας να το κάνεις. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
  • Like 1
Δημοσ.

Έλα Δραπετσώνα σε ιδιωτικό κέντρο θα πάω στον γιο μου πριν το σχολείο, ξεκινάνε τα τεστ από τις 6 το πρωί. Σε 20 λεπτακια έχεις ξεμπερδεψει και το περνάς και online μετά.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, zaosdendrophile είπε

Πρέπει να βρω κάπου να κάνω ενα ραπιντ αύριο πριν τις 10 μιση το πρωί και το μονο μέρος που ξέρω ειναι μια ιδιωτικη κλινική αλλα ανοίγει στις 11 το οποίο μου το εκτυπώνουν.

Σε φαρμακεία που έχω ρωτήσει στην περιοχή μου δεν κάνει κανείς, και κανα 2 που κάνανε στέλνουν το αποτέλεσμα στο ταξις νετ το οποίο για κάποιο λόγο δε μπαίνει. Μήπως μπαίνω σε λάθος ιστοσελίδα; Έχω μπερδευτεί.

Kάποιος μου είχε πει οτι καποια φαρμακεία στελνουν μειλ αλλα δεν ξέρω που είναι αυτά...

Παρακαλώ βοήθεια. Αθήνα βρισκομαι.

Πολλά φαρμακεία άνοιγαν 7 το πρωί. Ξεκινάς εντοπίζεις ποιο κάνει ραπιντ και πριν το κάνεις παρακαλείς το φαρμακοποιό αν μπορεί να σου το εκτυπώσει.

Αν πάρεις θετική απάντηση το κάνεις το καταχωρεί περιμένεις κανένα μισάωρο να περάσει στο taxis και σου το εκτυπώσει. Διαφορετικά αφού το κάνεις εντόπισε κάποιο λογιστικό γραφείο , κάποιο βιβλιοπωλείο μπες και παρακάλεσε να σου το εκτυπώσουν. Τι στο διάολο κοινωνία μας κάνανε  να μην μπορούμε να κάνουμε μια μικρή εξυπηρέτηση. Μας έχουν επιβάλει ανθρωποφαγία με αυτό το ρημάδι το εμβόλιο και έχουμε ξεχάσει ότι ζούμε σε μία ανθρώπινη κοινωνία και όχι σε μία ζούγκλα.

Πες τουλάχιστον που βρίσκεσαι και μπορεί κάποιος από δω μέσα να σε εξυπηρετήσει.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ. Με πρόλαβε ο από πάνω ενώ έγραφα και μπράβο του.👍

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, papoys1 είπε

Πολλά φαρμακεία άνοιγαν 7 το πρωί. Ξεκινάς εντοπίζεις ποιο κάνει ραπιντ και πριν το κάνεις παρακαλείς το φαρμακοποιό αν μπορεί να σου το εκτυπώσει.

Αν πάρεις θετική απάντηση το κάνεις το καταχωρεί περιμένεις κανένα μισάωρο να περάσει στο taxis και σου το εκτυπώσει. Διαφορετικά αφού το κάνεις εντόπισε κάποιο λογιστικό γραφείο , κάποιο βιβλιοπωλείο μπες και παρακάλεσε να σου το εκτυπώσουν. Τι στο διάολο κοινωνία μας κάνανε  να μην μπορούμε να κάνουμε μια μικρή εξυπηρέτηση. Μας έχουν επιβάλει ανθρωποφαγία με αυτό το ρημάδι το εμβόλιο και έχουμε ξεχάσει ότι ζούμε σε μία ανθρώπινη κοινωνία και όχι σε μία ζούγκλα.

Πες τουλάχιστον που βρίσκεσαι και μπορεί κάποιος από δω μέσα να σε εξυπηρετήσει.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ. Με πρόλαβε ο από πάνω ενώ έγραφα και μπράβο του.👍

Εσύ κάνε το εμβόλιο παππού και άσε τα ραπιντ. 

• Confused 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...