Basilhs23___ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γνωρίζετε αν ο κωδικός εταιρου κάποιου είναι σταθερός και δεν αλλάζει; Για κάποιον λόγο δεν μας έρχονται λογαριασμοί της ΔΕΗ από Μάιο και μετά, προσπαθώ τώρα να εγγραφώ στο ebill να δω τι γίνεται ηλεκτρονικά αλλά μου λέει ότι τα στοιχεία του μηχανογραφικου με βάση τον κωδικό εταιρου δεν ταιριάζουν με τον ΑΦΜ/ΑΔΤ που έδωσα. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2021 από Basilhs23___
papoys1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Γνωρίζετε αν ο κωδικός εταιρου κάποιου είναι σταθερός και δεν αλλάζει; Για κάποιον λόγο δεν μας έρχονται λογαριασμοί της ΔΕΗ από Μάιο και μετά, προσπαθώ τώρα να εγγραφώ στο ebill να δω τι γίνεται ηλεκτρονικά αλλά μου λέει ότι τα στοιχεία του μηχανογραφικου με βάση τον κωδικό εταιρου δεν ταιριάζουν με τον ΑΦΜ/ΑΔΤ που έδωσα. Βασίλη δες καλά τα στοιχεία σε έναν παλιό λογαριασμό και στην ταυτότητα καθώς και τον ΑΦΜ. Και ένα γράμμα να αλλάζει κατά την εγγραφή δεν σε αφήνει να κάνεις λογαριασμό στο ebil. Σου το λέω γιατί το έπαθα με τη σύζυγο. Έχει δύο λογαριασμούς και δεν με άφηνε να τους βάλω σε έναν κωδικό γιατί στο όνομα Θεοδοσία στον ένα λογαριασμό έχει γίνει λάθος και έχουν βάλει το δεύτερο ο με ω. Έτσι άνοιξα και δεύτερο κωδικό. Κάποια στιγμή πρέπει να κάνω διόρθωση αλλά όπως πολλά τα αφήνουμε για αύριο.🤣
DownUNDERground Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Καλείς τη ΔΕΗ στο 800-900-1000 χωρίς χρέωση, στην υποστήριξη ebill και σου λύνουν το όποιο θέμα.
ekrepali Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Γνωρίζετε αν ο κωδικός εταιρου κάποιου είναι σταθερός και δεν αλλάζει; Για κάποιον λόγο δεν μας έρχονται λογαριασμοί της ΔΕΗ από Μάιο και μετά, προσπαθώ τώρα να εγγραφώ στο ebill να δω τι γίνεται ηλεκτρονικά αλλά μου λέει ότι τα στοιχεία του μηχανογραφικου με βάση τον κωδικό εταιρου δεν ταιριάζουν με τον ΑΦΜ/ΑΔΤ που έδωσα. Mπορεί όταν βάλατε τη παροχή να είχατε δηλώσει άλλο αριθμό ταυτότητας ή να μη πέρασε ο υπάλληλος την ημερομηνία γέννησης, και γι'αυτό να κολλάει η διασταύρωση στο ebill. Ο αριθμός εταίρου όχι δεν αλλάζει. Εγώ που γύρισα μετά από 2 χρόνια έχω τον ίδιο. Επίσης ρίξε μια ματία στον αριθμό παροχής https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/ αν είναι ο ίδιος ή αν έχει αλλάξει. Αν και θα είχες ενημερωθεί αν για κάποιο λόγο σε είχανε πάει σε καθολικό πάροχο πχ λογω οφειλών
Joshua21 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Γνωρίζετε αν ο κωδικός εταιρου κάποιου είναι σταθερός και δεν αλλάζει; Για κάποιον λόγο δεν μας έρχονται λογαριασμοί της ΔΕΗ από Μάιο και μετά, προσπαθώ τώρα να εγγραφώ στο ebill να δω τι γίνεται ηλεκτρονικά αλλά μου λέει ότι τα στοιχεία του μηχανογραφικου με βάση τον κωδικό εταιρου δεν ταιριάζουν με τον ΑΦΜ/ΑΔΤ που έδωσα. Ο κωδικός εταίρου δεν αλλάζει, κάποιο από όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που έχεις δώσει δεν ταιριάζει με τα στοιχεία που έχουν στο σύστημα τους. Συνηθισμένο είναι, μέχρι στιγμής έχω φτιάξει λογαριασμό ebill για 3 διαφορετικά πρόσωπα, και τις 3 φορές μου έβγαλε το ίδιο μήνυμα. Η εύκολη λύση είναι να κάνεις ηλεκτρονικά αίτηση διόρθωση στοιχείων, θα χρειαστεί να κάνεις upload ταυτότητα και αποδεικτικό ΑΦΜ και να περιμένεις 2-3 ημέρες μέχρι να διορθώσουν τα στοιχεία και να μπορέσεις να κάνεις κανονικά εγγραφή. https://www.dei.gr/el/epikoinwnia/diorthwsi-proswpikwn-stoixeiwn-sto-logariasmo 1
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τα στοιχεία του λογαριασμού τα κοίταξα πολύ καλά, έκανα και διάφορους συνδυασμούς, αλλά δεν προχωράει..... Μία σημείωση που ξέχασα, στην φόρμα συμπληρώνω μόνο τα πεδία που είναι υποχρεωτικά με αστερίσκο όχι όλα μαζί, πχ δεν βάζω ημερομηνία γέννησης και σταθερό τηλέφωνο. Θα το δοκιμάσω σήμερα αυτό αν και λογικά αποκλείεται να φταίει αυτό. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2021 από Basilhs23___
Joshua21 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Τα στοιχεία του λογαριασμού τα κοίταξα πολύ καλά, έκανα και διάφορους συνδυασμούς, αλλά δεν προχωράει..... Μία σημείωση που ξέχασα, στην φόρμα συμπληρώνω μόνο τα πεδία που είναι υποχρεωτικά με αστερίσκο όχι όλα μαζί, πχ δεν βάζω ημερομηνία γέννησης και σταθερό τηλέφωνο. Θα το δοκιμάσω σήμερα αυτό αν και λογικά αποκλείεται να φταίει αυτό. Τα υποχρεωτικά με τον αστερίσκο πρέπει να τα συμπληρώσεις όλα μαζί, αλλιώς δεν θα προχωρήσει η εγγραφή, αυτό το νόημα έχει ο αστερίσκος Επίσης είναι πιθανό στον λογαριασμό να γράφει το σωστό όνομα πελάτη πχ "Δανιηλίδη" ενώ στο μηχανογραφικό τους σύστημα να είναι "Δανηιλίδου" ή "Δανιηλήδη". Μην χάνεις χρόνο, όσο πιο γρήγορα κάνεις την αίτηση διόρθωσης στοιχείων τόσο πιο γρήγορα θα διορθώσουν το όποιο λάθος, και τόσο πιο γρήγορα θα φτιάξεις ebill. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Τα υποχρεωτικά με τον αστερίσκο πρέπει να τα συμπληρώσεις όλα μαζί, αλλιώς δεν θα προχωρήσει η εγγραφή, αυτό το νόημα έχει ο αστερίσκος Επίσης είναι πιθανό στον λογαριασμό να γράφει το σωστό όνομα πελάτη πχ "Δανιηλίδη" ενώ στο μηχανογραφικό τους σύστημα να είναι "Δανηιλίδου" ή "Δανιηλήδη". Μην χάνεις χρόνο, όσο πιο γρήγορα κάνεις την αίτηση διόρθωσης στοιχείων τόσο πιο γρήγορα θα διορθώσουν το όποιο λάθος, και τόσο πιο γρήγορα θα φτιάξεις ebill. Οποτε, λογαριασμός και μηχανογραφικο μπορεί να έχουν αποκλίσεις, εγώ νόμιζα πως ότι φαίνεται στο μηχανογραφικο τα ίδια φαίνονται και στον λογαριασμό. Πχ Βασίλης - Βασίλειος κτλ. Μπάχαλο....
DownUNDERground Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δηαδλή ένα απλό τηλέφωνο δε θες να πάρεις να λύσεις το θέμα σου γρηγορότερα;
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, DownUNDERground είπε Δηαδλή ένα απλό τηλέφωνο δε θες να πάρεις να λύσεις το θέμα σου γρηγορότερα; Φυσικά και θα πάρω. Συζήτηση κάνουμε.
Joshua21 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, DownUNDERground είπε Δηαδλή ένα απλό τηλέφωνο δε θες να πάρεις να λύσεις το θέμα σου γρηγορότερα; Μα δεν λύνεται κανένα πρόβλημα με το τηλέφωνο, ενημέρωση/επικαιροποίηση στοιχείων χρειάζεται, και αυτό γίνεται είτε με επίσκεψη σε κατάστημα ΔΕΗ κατόπιν ραντεβού, είτε ανεβάζοντας τα έγγραφα στη φόρμα που ποστάρισα παραπάνω.
gina57 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 O κωδικος εταίρου,ταυτιζεται με τον χρήστη του λογαριασμου,ή με τον πάροχο της ηλεκτρικής σύνδεσης?
ekrepali Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 3 hours ago, gina57 said: O κωδικος εταίρου,ταυτιζεται με τον χρήστη του λογαριασμου,ή με τον πάροχο της ηλεκτρικής σύνδεσης? Mε το χρήστη του λογαριασμού. Αναγράφεται στο λογαριασμό πάνω αριστερά στη 2η σελίδα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα