Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή την εβδομάδα το δώρο είναι απεριόριστα gb από την cosmote με δυνατότητα ενεργοποίησης μέχρι 2/1.

Παρακάτω επισυνάπτονται οι όροι της προσφοράς.

Επίσης βάλε τώρα το κουπόνι XMAS30 στο BOX και κέρδισε 30% επιστροφη σε ποντους για μεχρι 3 παραγγελίες σου.

Ισχύει μέχρι 2/1 για παραγγελίες με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

Η εισαγωγή του κουπονιού γίνεται μόνο μια φορά και ισχύει αυτόματα για τις 3 επόμενες παραγγελίες.
-Μέγιστη αξία επιστροφής ανά παραγγελία 7€.

Screenshot_2021-12-13-00-19-06-617_gr.cosmote.whatsup.jpg

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το έβαλα τυχαία σε 1 κατάστημα και μου έβγαλε για την προσφορά χωρίς να γίνει η έκπτωση όμως και τώρα σε όποιο κατάστημα τη βάλω μια βγάζει ότι έχει ήδη εξαργυρωθεί

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, stelaras12 είπε

Το έβαλα τυχαία σε 1 κατάστημα και μου έβγαλε για την προσφορά χωρίς να γίνει η έκπτωση όμως και τώρα σε όποιο κατάστημα τη βάλω μια βγάζει ότι έχει ήδη εξαργυρωθεί

Απ' ότι κατάλαβα απλά το ενεργοποιείτε και ισχύει για τις τρεις επόμενες παραγγελίες... Αυτό που σου λέει στην ουσία είναι ότι αν πάρεις κάτι δέκα ευρώ θα σου γυρίσει τα τρία ευρώ πίσω με την μορφή πόντων. Οπότε δε χρειάζεται να τον βάλεις ξανά τον κωδικό απλά παραγγέλνεις και μπαίνουν αυτόματα οι πόντοι.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, flexpick είπε

Αρα αγοραζω μια φορα

και τις φορες 2  3  4 παιρνω ποντους το 30% καθε παραγγελιας σωστα;

Άρα ενεργοποιείς το κουπόνι και από την πρώτη κιόλας παραγγελία εφαρμόζεται μέχρι και την τρίτη. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
7 ώρες πριν, sgatzo είπε

Με πρόλαβες όσο έγραφα, ωραίος σε ευχαριστούμε.

Matrixxx διέγραψε το post μου και συγνώμη

Ολα καλα, συγχωνευθηκαν τα 2 θεματα.

• Like 1
Δημοσ.

βέβαια έβαλαν ως όρο στα καρτοκινητά να έχει γίνει ανανέωση από 15/11. Εφόσον η προσφορά ισχύει για ενεργοποίηση μέχρι 2/1 μένει ένα κενό 15 ημέρων για εμάς τους άτυχους που ανανεώνουμε κάθε 2 μήνες. Δώρο άδωρο και καλή χρονιά 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...