ksessalonikios Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 ε όχι και δύσκολη η επισκευή του 2πλου κλικ. Ούτε συγκοληση θέλει ούτε τίποτα. Λίγο υπομονή θέλει να στερεώσεις το ανταλλακτικό συρματακι στην σωστή θέση.
Zus Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 16 ώρες πριν, majnun είπε Έχω το 2s και προ ημερών άρχισε να κάνει phantom clicks το κουμπί των πρόσφατων εφαρμογών (αντίχειρα). Σκέφτομαι και το καινούριο, αλλά υπάρχει δυνατότητα για να επισκευαστεί εύκολα; Είχα παρόμοιο θέμα και είχα αρρωστήσει γιατί σκεφτόμουν ότι έπρεπε να ξαναδώσω 80€ για να πάρω το 3s. Στη δική μου περίπτωση ενώ τα κουμπιά δούλευαν, δεν κινούνταν ο κέρσορας. Το έλυσα, χαλάρωσα τη βίδα που βρίσκεται στο πλήκτρο του αντίχειρα και δούλεψε μπόμπα. Το μόνο κακό είναι ότι μετά από το λύσιμο του ποντικιού πρέπει να ψάξεις να βρεις τα αυτοκόλλητα που καλύπτουν τις βίδες γιατί αχρηστεύονται.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε ε όχι και δύσκολη η επισκευή του 2πλου κλικ. Ούτε συγκοληση θέλει ούτε τίποτα. Λίγο υπομονή θέλει να στερεώσεις το ανταλλακτικό συρματακι στην σωστή θέση. To πρωτο που μου ειχε χαλασει πριν πολλα χρονια ειχα προσπαθησει να το φτιαξω και το χαλασα τελειως. Απο τοτε δεν ξανασχοληθηκα και επαιρνα καινουριο καθε 1-2 χρονια.
mp44christos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Zus said: Το μόνο κακό είναι ότι μετά από το λύσιμο του ποντικιού πρέπει να ψάξεις να βρεις τα αυτοκόλλητα που καλύπτουν τις βίδες γιατί αχρηστεύονται. aliexpress ή https://www.corepad.de/en/Corepad-Skatez-Logitech-Teflon-Mousefeet-Mouse-Feet-Hyperglides-Hyperglide/Corepad-Skatez-PRO-94-Mouse-Feet-Logitech-MX-Master.html https://www.corepad.de/en/Corepad-Skatez-Logitech-Teflon-Mousefeet-Mouse-Feet-Hyperglides-Hyperglide/Corepad-Skatez-Logitech-MX-Master-3.html Τα corepad ειναι πολυ καλυτερα αν και δεν σε ενδιαφερει αυτο σε ποντικι γραφειου. Απο γερμανια ερχονται δηλ σε 7 εργασιμες θα εχουν ερθει. Απο αλι σε 40 εργασιμες. @SagoniasSlutRos Δωστα σε μενα. Θυσαυρος μου τα σκουπιδια σου. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2021 από mp44christos
SagoniasSlutRos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, mp44christos είπε @SagoniasSlutRos Δωστα σε μενα. Θυσαυρος μου τα σκουπιδια σου. Σπαραζε η καρδια μου οταν τα πεταγα ανακυκλωση. Στειλε μου πμ να σε εχω φακελωμενο να σου δωσω το επομενο που θα χαλασει
DownUNDERground Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Μιας και το πιάσαμε, ψάχνω χαλαασμένο G603.
mp44christos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 2 hours ago, DownUNDERground said: Μιας και το πιάσαμε, ψάχνω χαλαασμένο G603. Τι ανταλλακτικό θες? Μπορείς να αναβαθμιστείς σε g703.
chiderboy Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) On 13/12/2021 at 03:47, SabotazNic said: Αν δεν κάνω λάθος, το 1ο mx master έχει μέτρια μπαταρία Ισχύει, κάμια βδομάδα μου κράταγε καινούργιο, 2-3 μέρες τώρα μετά απο κάμια 3ετία που το έχω. Δε ξέρω, ίσως να είμαι απαιτητικός και γώ. Έχω σαν μέτρο σύγκρισης κάτι microsoft ασύρματα οπτικά που άλλαζες τις ΑΑ προληπτικά κάθε δυό χρόνια Κατά τα άλλα μια χαρά ποντίκι. Στα 40€ αξίζει, αλλά δε νομίζω ότι αποτελεί ευκαιρία Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2021 από chiderboy
DownUNDERground Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, mp44christos είπε Τι ανταλλακτικό θες? Μπορείς να αναβαθμιστείς σε g703. Δε θέλω να αλλάξω. Με έχει βολέψει στο χέρι το συγκεκριμένο. Η πλακέτα μάλλον έχει κάποιο θέμα. Κυκλοφορούν αρκετά με πρόβλημα στη ροδέλα που κάθονται σε συρτάρια και ευελπιστούσα να πετύχω ένα τέτοιο.
mp44christos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, DownUNDERground said: Δε θέλω να αλλάξω. Με έχει βολέψει στο χέρι το συγκεκριμένο. Η πλακέτα μάλλον έχει κάποιο θέμα. Κυκλοφορούν αρκετά με πρόβλημα στη ροδέλα που κάθονται σε συρτάρια και ευελπιστούσα να πετύχω ένα τέτοιο. Ξερεις οτι το 703 ειναι το ιδιο ακριβως σχήμα; Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2021 από mp44christos
DownUNDERground Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, mp44christos είπε Ξερεις οτι το 703 ειναι το ιδιο ακριβως σχήμα; Οκ, ακόμα κι έτσι να είναι, είναι και δυνητικά -70€ από την τσέπη μου. Έχω ποντίκι αντικαταστάτη. Απλά αν μπορούσα να το φτιάξω οικονομικά για backup έχει καλώς. Δε θέλω να ξοδευτώ για άλλο. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2021 από DownUNDERground
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα