GeorgeVasil Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Αν εχει καποιος για πεταμα θελω την ροδελλα για το G502
Konstantin77 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Σωστά, μπορείς και δωρεάν στο χαρίζονται. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. 2
mp44christos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 2 minutes ago, GeorgeVasil said: Αν εχει καποιος για πεταμα θελω την ροδελλα για το G502 ali ρε φιλε τα εχει ολα 1
taslikos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 επειδη δεν κατάλαβα το ποντικι του θέματος βγαζει βλάβη η το 2s? ενδιαφέρομαι για mx master αλλά δεν ξέρω σε ποιό να πάω. για γραφείο το θέλω απλα έψαχνα για ένα εργονομικό και καλό ποντίκι. σορρυ για το οφ τοπικ.
mp44christos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 31 minutes ago, taslikos said: επειδη δεν κατάλαβα το ποντικι του θέματος βγαζει βλάβη η το 2s? ενδιαφέρομαι για mx master αλλά δεν ξέρω σε ποιό να πάω. για γραφείο το θέλω απλα έψαχνα για ένα εργονομικό και καλό ποντίκι. σορρυ για το οφ τοπικ. Για ποντίκι γραφείου μην το σκέφτεσαι ειναι άπιαστο. Ολα μετα τα 4 χρονια τα παιζουν οι διακοπτες τους (αυτο ισχυει σε ολα τα ποντικια). 1
Stonedreamer Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δεν ξερω τι κανετε ρε παιδια με τα ποντικια σας και χαλανε ετσι... Εχω ενα MX Master πρωτης γενιας απο οταν πρωτοβγηκαν. Κανενα θεμα ποτε και το δουλευω περιπου 14 ωρες την ημερα (οχι παιχνιδια ομως). Η μπαταρια θελει φόρτιση μια φορα την εβδομαδα με αυτη την χρηση, γεγονος απολυτα τιμιο στα ματια μου.
mp44christos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 33 minutes ago, Stonedreamer said: Δεν ξερω τι κανετε ρε παιδια με τα ποντικια σας και χαλανε ετσι... Εχω ενα MX Master πρωτης γενιας απο οταν πρωτοβγηκαν. Κανενα θεμα ποτε και το δουλευω περιπου 14 ωρες την ημερα (οχι παιχνιδια ομως). Η μπαταρια θελει φόρτιση μια φορα την εβδομαδα με αυτη την χρηση, γεγονος απολυτα τιμιο στα ματια μου. Δε λεει κατι αυτο. Απο εμπειρία μου με 20 ποντικια θα σου πω οτι ολα επιστημονικά αποδεδειγμένα χαλάνε. Κυριολεκτικά σκουριάζουν απο μεσα. Οι καινούριοι διακοπτες εχουν επικάλυψη άργυρου η χρυσου για να μην συμβαινει αυτο. Υπαρχει και η περίπτωσή να σου διπλο κλικαρει και να μην το εχεις καταλαβει η να σου εχει κατσει λοταρια. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2021 από mp44christos
Nikosgiann Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Γραφω απλα τις διαφορές για όποιον ειναι σε δίλημα. MX Master / MX Master 2S dpi (max): 1600/ 4000 battery (days): 40 / 70 click latency(bluetooth): 28 / 18 Flow: No / Yes 1
djcat Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Έχει θέμα το συγκεκριμένο ποντίκι όπως ήδη έχει αναφερθεί - από logitech δεν στο αλλάζουν μετά.
jimbo77 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Το έχω 3+ χρόνια με καθημερινή χρήση γραφείου/σπίτι και δεν έχει πάθει τίποτα.
majnun Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Έχω το 2s και προ ημερών άρχισε να κάνει phantom clicks το κουμπί των πρόσφατων εφαρμογών (αντίχειρα). Σκέφτομαι και το καινούριο, αλλά υπάρχει δυνατότητα για να επισκευαστεί εύκολα;
ninos30 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω το 1 στο γραφείο και το 2s στο σπίτι καθημερινά. Σαφέστατα μεγαλύτερη χρήση (σε ώρες την εβδομάδα) το πρώτο. Προσωπικά δεν βρίσκω καμία διαφορά μεταξύ των δύο (και φυσικά δεν θα άλλαζα τα MX Master series για κανένα για δουλειά γραφείου). Είναι πάνω από 4 χρόνων (το 1) και η μπαταρία ακόμα rock steady. Το φορτίζω συνήθως ανά δύο εβδομάδες. Αλλά μικρό το κακό, απλά γίνεται wired από wireless για τις ώρες φόρτισης. Και δεν έχω κάποιο θέμα με τα clicks (τυχερός;) Τα πλαϊνά κουμπιά είναι όντως κάπως όταν το πρωτοπιάσεις. Φυσικά με τον καιρό τα συνηθίζεις και δεν σε ενοχλεί. Αλλά για να μην παραπληροφορούμε κιόλας υποψήφιους αγοραστές, τα ίδια έχει και το 2s. Στο 3 τα άλλαξαν με πιο συμβατικά πλήκτρα. Και κάτι που μπορεί να μην το ξέρουν πολλοί αλλά σε κάποιος να είναι χρήσιμο. Τα MX Master έχουν μια πολύ καλή λειτουργία για όσους δουλεύουν σε multiple συστήματα. Αν όλα τα PC/laptop/MAC είναι κάτω από το ίδιο WiFi, μπορείς να τα χειρίζεσαι με ένα Mouse. Πηγαίνοντας στην άκρη της οθόνης "πηδάει" στον επόμενο σταθμό εργασίας (ορίζεις την σειρά μέσα από την εφαρμογή). Με ένα dongle όλα αυτά. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2021 από ninos30 2
mp44christos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 35 minutes ago, majnun said: Έχω το 2s και προ ημερών άρχισε να κάνει phantom clicks το κουμπί των πρόσφατων εφαρμογών (αντίχειρα). Σκέφτομαι και το καινούριο, αλλά υπάρχει δυνατότητα για να επισκευαστεί εύκολα; Ίσως να θες καινούρια πατάκια. 3 ευρο το ενα 5 τα δυο βγαίνουν απο αλι. Ισως να βρεις ποιο φτηνά αν ψαξεις.
mercator84 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Χθες έφτιαξα και το δικό μου 2s. 3 χρόνια και 6 μήνες
SagoniasSlutRos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 23 ώρες πριν, liakos18 είπε Σε ποια έκδοση το έκανες αυτό; 19 ώρες πριν, mp44christos είπε Απο εμπειρία μου με 20 ποντικια θα σου πω οτι ολα επιστημονικά αποδεδειγμένα χαλάνε. Απο το πρωτο mx revolution μεχρι και σημερα εχω αλλαξει περιπου 6-7 ποντικια (ειτε στη δουλεια ειτε στο σπιτι). Ολα με το ιδιο προβλημα. Αρχιζουν να διπλοκλικαρουν. Με απλη χρηση γραφειου χωρις παιχνιδια. Καπου στα 2 χρονια αρχιζουν να τα παιζουν. Αυτο στη φωτο πιο πανω εχει αντεξει πιο πολυ απ ολα, ισως 3-4 χρονια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα