arianosfc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Έριξα μια παραγγελία γιατί χρειαζόμουν ποντίκι. Τελικη τιμή με μεταφορικά λίγο πιο κάτω από τα 48€ https://www.amazon.fr/gp/aw/d/B0761YL588/ Στην Ελλάδα παίζει κοντά στα 70€ με άμεση παράδοση SKROUTZ
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Πολυ παλιο μοντελο , νομιζω 2-3 γεννιες πισω. Το μεταγενεστερο mx master 2s στα 60 ευρω απο σκρουτζ με μεταφορικα.
arianosfc Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Συνεχίζει να είναι 20% φθηνότερο από αυτό που αναφέρεις. Επίσης νομίζω ότι πέρα από κάποιες διαφορές στα DPI είναι ψιλό ίδια. Anywayz Εδώ υπάρχει και ένα quick Comparison Logitech MX Master 2S vs Logitech MX Master Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2021 από arianosfc
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, arianosfc είπε Συνεχίζει να είναι 20% φθηνότερο από αυτό που αναφέρεις. Επίσης νομίζω ότι πέρα από κάποιες διαφορές στα DPI είναι ψιλό ίδια. Anywayz Εδώ υπάρχει και ένα quick Comparison Logitech MX Master 2S vs Logitech MX Master Και ειναι απολυτα λογικο να ειναι 20% φθηνοτερο αφου ειναι παλιοτερο.
SabotazNic Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Αν δεν κάνω λάθος, το 1ο mx master έχει μέτρια μπαταρία 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 2 αρνητικα εχω εντοπισει στο συγκεκριμενο για μενα. Πρωτο ειναι οτι τα κουμπια μπρος-πισω ειναι πολυ χαζα τοποθετημενα και δεν ξερεις ποιο πατας. Και το δευτερο ειναι μια λειτουργια που ειχε το προηγουμενο δεν την εχει αυτο πια. Ειχα προγραμματισει το κουμπι που πατας με τον αντιχειρα κατω να κανει google search ενα highlithed κειμενο και σε αυτη την εκδοση του ποντικιου δεν γινεται.
liakos18 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 38 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε 2 αρνητικα εχω εντοπισει στο συγκεκριμενο για μενα. Πρωτο ειναι οτι τα κουμπια μπρος-πισω ειναι πολυ χαζα τοποθετημενα και δεν ξερεις ποιο πατας. Και το δευτερο ειναι μια λειτουργια που ειχε το προηγουμενο δεν την εχει αυτο πια. Ειχα προγραμματισει το κουμπι που πατας με τον αντιχειρα κατω να κανει google search ενα highlithed κειμενο και σε αυτη την εκδοση του ποντικιου δεν γινεται. Σε ποια έκδοση το έκανες αυτό;
salmp7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 παλιό αλλά όπως και να το κάνουμε ποντικάρα. Είναι 3 γενιές πίσω αλλά είναι η φθηνότερη λύση για να πάρεις MX master. Και ως γνωστόν όποιος πάρει mx master δύσκολα ξαναλλάζει. Προσωπικά και για πολλούς, το καλύτερο ποντίκι γραφείου. 4
tasanton Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Επειδή είμαι κάτοχος και του 1ου και του 2ου μοντέλου: 1. Η μπαταρία του 1ου είναι μια χαρά (καθημερινή χρήση επί 8ωρο). 2. Το ποντίκι είναι το καλύτερο στην κατηγορία του. Σκεφτείτε ότι ακόμα χρησιμοποιώ το 1ο μοντέλο και έχω το 2ο ως καβάτζα. 1
Konstantin77 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, salmp7 είπε παλιό αλλά όπως και να το κάνουμε ποντικάρα. Είναι 3 γενιές πίσω αλλά είναι η φθηνότερη λύση για να πάρεις MX master. Και ως γνωστόν όποιος πάρει mx master δύσκολα ξαναλλάζει. Προσωπικά και για πολλούς, το καλύτερο ποντίκι γραφείου. Λάθος αγορά. ¨Ολα τα logitech της περιόδου εκείνης, χαλούσε το αριστερό κλικ και το πέταγες, έχουν ζωή αναάλογα με τη χρήση 3-5 χρόνια. 1
salmp7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, Konstantin77 είπε Λάθος αγορά. ¨Ολα τα logitech της περιόδου εκείνης, χαλούσε το αριστερό κλικ και το πέταγες, έχουν ζωή αναάλογα με τη χρήση 3-5 χρόνια. καλά αν δεν είσαι nube δεν το πετάς. και εμένα "χάλασε" μετά από χρόνια και απλά το επιδιόρθωσα. με τον τρόπο που το έφτιαξα τώρα δεν θα χαλάσει ποτέ. Ουσιαστικά δεν χάλαγε, απλά το κομμάτι του καουτσούκ αριστερά κολλούσε με αποτέλεσμα να στέλνει συνεχώς ένδειξη ότι είναι πατημένο. Διορθώνεται πολύ εύκολα. 2
Konstantin77 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, salmp7 είπε καλά αν δεν είσαι nube δεν το πετάς. και εμένα "χάλασε" μετά από χρόνια και απλά το επιδιόρθωσα. με τον τρόπο που το έφτιαξα τώρα δεν θα χαλάσει ποτέ. Ουσιαστικά δεν χάλαγε, απλά το κομμάτι του καουτσούκ αριστερά κολλούσε με αποτέλεσμα να στέλνει συνεχώς ένδειξη ότι είναι πατημένο. Διορθώνεται πολύ εύκολα. Πέταξα 2... χαλούσε ο διακόπτης από κάτω και ήθελε αλλαγή που είναι δύσκολο και δεν αξίζει. Τέσπα, αν το ξέρουν οι υποψήφιοι αγοραστές ότι οι καλές τιμές στα σγκεκριμένα δεν αξίζουν. 1
kostas.K Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Μια χαρά, στα 40ε με μεταφορικά και αποφορολογηση δεν υπάρχει κάτι άλλο
salmp7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 εδώ για όσους αντιμετωπίσουν πρόβλημα σε ένα βίντεο 53 seconds πως να το επιδιορθώσουν. Προσωπικά δεν δικαιολογώ καμία εταιρία που βγάζει προϊόν που εμφανίζει πρόβλημα. Αλλά worst case scenario είναι κάτι που επιδιορθώνεται άμεσα και εύκολα. Γενικά μετά από τόσα χρόνια δεν πάω σε κάτι άλλο εκτός MX master. 1
mp44christos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 53 minutes ago, Konstantin77 said: Πέταξα 2... χαλούσε ο διακόπτης από κάτω και ήθελε αλλαγή που είναι δύσκολο και δεν αξίζει. Τέσπα, αν το ξέρουν οι υποψήφιοι αγοραστές ότι οι καλές τιμές στα σγκεκριμένα δεν αξίζουν. Γτ πετατε? Βαλε τα αγγελια 5-10 ευρω και ολο καποιος σαν και εμενα θα τα θελει που μπορει να τα φτιαξει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα