GoMaR Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Για αυτο δεν τον εκανα mention 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 μου βγηκε ο καφες απο την μυτη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Νομίζετε πως δε σας παρακολουθώ με το άγρυπνο μάτι μου ε; Δεν είναι τυχαία η χορηγία της VELO, ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ; ΒΕΛΗ ΒΓΑΙΝΕΙ. (δείτε το πριν το κατεβάσουν). Γελάτε τώρα που μπορείτε, γιατι στο εργοστάσιο της ομάδας απο οτι μαθαίνω δουλεύουν πυρετωδώς(ο ένας τον άλλο) και ο Lando ο Norris θα σταματήσει τα χαμόγελα. Σοβαρεύει το πράμα. Καλημέρα σε όλους. ΟΧΙ CARLOS, ΟΧΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ, ΕΣΥ ΚΑΛΟΝΤΙΕΝΕΦ. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2022 από papp0us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, papp0us είπε ο Lando ο Norris θα σταματήσει τα χαμόγελα. Σοβαρεύει το πράμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Παρασκευή 25 Μαρτίου Practice 1: 16:00 – 17:00 Practice 2: 19:00 – 20:00 Σάββατο 26 Μαρτίου Practice 3: 16:00 – 17:00 Qualifying: 19:00 – 20:00 Κυριακή 27 Μαρτίου Race: 20:00 – 22:00 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, papp0us είπε Νομίζετε πως δε σας παρακολουθώ με το άγρυπνο μάτι μου ε; Δεν είναι τυχαία η χορηγία της VELO, ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ; ΒΕΛΗ ΒΓΑΙΝΕΙ. (δείτε το πριν το κατεβάσουν). Γελάτε τώρα που μπορείτε, γιατι στο εργοστάσιο της ομάδας απο οτι μαθαίνω δουλεύουν πυρετωδώς(ο ένας τον άλλο) και ο Lando ο Norris θα σταματήσει τα χαμόγελα. Σοβαρεύει το πράμα. Καλημέρα σε όλους. ΟΧΙ CARLOS, ΟΧΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ, ΕΣΥ ΚΑΛΟΝΤΙΕΝΕΦ. VELO όπως λέμε VELάζΟ? μπεεεεεεεεεεεεεε ταιριάζει με το τρακτέρι. τυχεροί είστε γιατί και αυτό το σ/κ είναι πίστα πόλης. Να σας δω μόλις πιάσουμε τις πίστες με το χλοερό χορταράκι πως θα τρέχουν τα πορτοκαλί προβατάκια να φάνε το μυρωδάτο χορταράκι. βρε ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, vassilis018 είπε VELO όπως λέμε VELάζΟ? μπεεεεεεεεεεεεεε ταιριάζει με το τρακτέρι. τυχεροί είστε γιατί και αυτό το σ/κ είναι πίστα πόλης. Να σας δω μόλις πιάσουμε τις πίστες με το χλοερό χορταράκι πως θα τρέχουν τα πορτοκαλί προβατάκια να φάνε το μυρωδάτο χορταράκι. βρε ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ Κοιτα να δείς. Οι Ferrari έχετε όσα 1-2 έχουμε και εμείς την τελευταία τριετία. Οι Redbull εχετε όσους βαθμούς έχουμε και εμείς φέτος. Οι Mercedes, έχετε 8 σερί πρωταθλήματα ξέρω γώ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΩΡΑΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ. ΑΡΑ, για την ώρα, δεν μπορείτε να μου ρίξετε την ψυχολογία, η ομάδα θα ανακάμψει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, και εντός της επόμενης 5ετίας (μάλλον) θα χτυπάμε βάθρα (ίσως) και νίκες(μάλλον) . Επειδή κάναμε τον ψοφιο κοριό σε ένα GP πήρατε φόρα, ΑΛΛΑ. ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΑΛΛΑ, μπορεί να κάνουμε τον ψόφιο κοριό για κανα 3-4 GP ακομα ΚΑΙ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑ... ξέρετε μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Ψοφιε Κοριε δευρο εξω .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, ghostrider είπε Ψοφιε Κοριε δευρο εξω .... Αμ μπράβο, έτσι θα αναστηθούμε και εμείς. Ώς άλλοι Λάζαροι. Μάθαμε πράμα για αυτό το σουκού; έρχεται καμια ομαδα με αλλαγές; Θα αλλάξει πίσω πτέρυγα τελικά η Mercedes? Μπας και βρει τη λυση να την αντιγράψουμε και εμείς; Πέρα απο την πλάκα πάντως, νομίζω οτι οταν φτιάξει η Mclaren τα θέματα με τα φρένα, νομίζω πως θα αλλάξει τελείως εικόνα, μας πήγε πολύ πίσω το θέμα. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2022 από papp0us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, papp0us είπε Αμ μπράβο, έτσι θα αναστηθούμε και εμείς. Ώς άλλοι Λάζαροι. Μάθαμε πράμα για αυτό το σουκού; έρχεται καμια ομαδα με αλλαγές; Θα αλλάξει πίσω πτέρυγα τελικά η Mercedes? Μπας και βρει τη λυση να την αντιγράψουμε και εμείς; Πέρα απο την πλάκα πάντως, νομίζω οτι οταν φτιάξει η Mclaren τα θέματα με τα φρένα, νομίζω πως θα αλλάξει τελείως εικόνα, μας πήγε πολύ πίσω το θέμα. λογικα εχουν ξεκινησει το ξεπακετααρισμα. δεν εχω τσεκαρει φωτο απο τα πιτ. ισως πιο μετα. η RB παντως ειπε οτι βρηκε γιατι δεν τερματισαν. συμφωνα με τα οσα ειπαν στο συστημα τροφοδοσιας εμφανιστηκε κενο αερος με αποτελεσμα να μην μπορει η αντλια να τραβηξει καυσιμο ενω υπηρχε. low downforce πισω πτερυγα για checo Επισης low downforce και η Alpine Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2022 από ghostrider 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Τι να σκέφτεται άραγε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Τι γλεντι πεφτει εδω? 🤣 Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2022 από Αλεξανδρος A.92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 πεφτει τρολαρισμα .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Low downforce και η Merc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 23 λεπτά πριν, papp0us είπε Low downforce και η Merc Αυτο που βοηθαει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις