Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2022

zanskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στην Ιταλια κυκλοφορουνε φημες οτι η Ferrari εχει ξεκινησει συντηρητικα με τον κινητηρα, οτι θα πανε ετσι για 1-2 αγωνες ακομα και αφηνουν να υπονοηθει οτι αργοτερα θα τον πιεσουν περισσοτερο...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 15k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το πόση δουλειά έχει ρίξει συνολικά η Ferrari φάνηκε κυρίως στα pit stop.

Δεν είναι το μονοθέσιο απλά. Η αίσθηση ομοιογένειας που έδειξε το σύνολο hardware+έμψυχο δυναμικό με κάνει αισιόδοξο για κούπα φέτος.

• Like 11

20 λεπτά πριν, sattack είπε

Στην Ιταλια κυκλοφορουνε φημες οτι η Ferrari εχει ξεκινησει συντηρητικα με τον κινητηρα, οτι θα πανε ετσι για 1-2 αγωνες ακομα και αφηνουν να υπονοηθει οτι αργοτερα θα τον πιεσουν περισσοτερο...

Που θα φτασει δηλαδη? Θα ριχνουν γυρο στον 3ο στα μισα του αγωνα?Αν κερδιζουν και ετσι γιατι να το ανεβασουν και αλλο και να το καψουν...?Θα δειξει με τον χρονο...

• Like 4

Πυραυλοκίνητη τη κάναμε στο Insomnia! Με εγκατάλειψη έκανε το 1-2. Μαζί με τον Max ήταν σε όλο τον αγώνα και ο Sainz αρκετά πιο πίσω.

Έχοντας πει αυτό, κι εμένα τα pit stop και η ηρεμία που έβγαλε με άφησαν άφωνο.

• Like 6

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Diinekis21 είπε

Πυραυλοκίνητη τη κάναμε στο Insomnia! Με εγκατάλειψη έκανε το 1-2. Μαζί με τον Max ήταν σε όλο τον αγώνα και ο Sainz αρκετά πιο πίσω.

Έχοντας πει αυτό, κι εμένα τα pit stop και η ηρεμία που έβγαλε με άφησαν άφωνο.

Επίτρεψε μου να διαφωνήσω - σε καμία στιγμή δεν ήταν μαζί με τον Max. Η διαφορά του πρώτου με το δεύτερο μονοθέσιο μεγάλωνε σταθερά γύρο με το γύρο, χωρίς καν να χρειαστεί να πιέσει στο όριο ο Leclerc. Για να βρεθεί σε απόσταση βολής η Red Bull χρειάστηκε ο Max να πιέσει πάνω από το όριο όταν ο Leclerc μπήκε στα pits, καταστρέφοντας τα ελαστικά του σε εκείνη τη βουτιά απελπισίας στο 19ο γύρο και φλερτάροντας με έξοδο στο πρώτο sector - απλά για να βρεθεί ξανά πίσω απο το Μονεγάσκο σε 15" και να τον παρακολουθεί να ξεμακραίνει για τελευταία φορά.

O Sainz απο την άλλη ήταν προφανές οτι βρισκόταν σε διαφορετική (πιο safe) στρατηγική και εκμεταλλεύτηκε τις αστοχίες των ταύρων. Όπως και να έχει, την 3η θέση την είχε στο τσεπάκι οδηγώντας χωρίς εξάρσεις.

Και το σημαντικότερο για εμένα: κανείς από τους δύο οδηγούς της Ferrari δεν έδωσε την εντύπωση ότι "παλεύει" με το μονοθέσιο, σε αντίθεση με τον Ολλανδό (ζήτημα αν ακούσαμε 2 φορές στο team radio τους οδηγούς της Ferrari). Ούτε καν ταχύτερο γύρο δεν έκαναν νομίζω σε κανένα σημείο του αγώνα. Αν τα δεδομένα παραμείνουν ως έχουν στους επόμενους 2-3 αγώνες ο Max θα πρέπει να αποδίδει αλάνθαστα στο 101% των δυνατοτήτων του συνόλου, ενώ οι άλλοι δύο όχι απαραίτητα (το ξέρω ότι μπορεί να το κάνει ο Ολλανδός αλλά οι πιθανότητες οδηγικού λάθους ή αστοχίας υλικού αυξάνονται έτσι κατα πολύ).

Επεξ/σία από MAFAKA
  • Like 10

18 ώρες πριν, papp0us είπε

E καλα, και πέρσι η σεζόν έτσι ξεκίνησε, αλλα μόλις βρήκε την ισορροπία στο αυτοκίνητο Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΦΙΑΤ ΣΕΙΤΣΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, το γύρισε , ή εστω το ισορρόπησε. 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ, απλά μια διαπίστωση κάνω.

Παππού κανόνισε να μην πάθει τίποτα η ΟΔΗΓΑΡΑ μας. Θα θεωρηθείς άμεσος υπεύθυνος με τόσες κατάρες. 😁

Το έφαγες το παλικάρι. Φέτος πάμε για μεγάλα πράγματα, δεν θα μας τα στερήσεις εσύ με τις κατάρες σου.....τόσα χρόνια περιμένουμε. 🤪

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, MAFAKA είπε

Ούτε καν ταχύτερο γύρο δεν έκαναν νομίζω σε κανένα σημείο του αγώνα. 

Ο Περεζ δεν ειχε ταχυτερο γυρο με τα Medium; Το διατηρησε σιγουρα για κανα δεκαλεπτο.

Επεξ/σία από Witcher1st
  • Like 1

2 λεπτά πριν, vassilis018 είπε

για πες από περιέργεια.

Ας το γράψω πιο απλά: θέλεις να σου απαντήσω ποιος είναι ο Γάλλος που κατάπιε τον Ολλανδό επειδή ο Γάλλος είναι μονεγάσκος; Σοβαρά έπρεπε να με ρωτήσεις; Γιατί; Για να μου την πεις; 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...