Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2022

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, specre είπε

Δεν είχε άλλη. Είχε μόνο 1 μαλακή διαθέσιμη για όλο τον αγώνα.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως έπεσε τόσο έξω η στρατηγική της ρεντμπουλ , δεν μας έχει συνηθίσει .

Ας έκαναν τα δοκιμαστικά  με μεσαία και να κρατούσαν μαλακή για τον αγώνα που θα χρειαζόταν .

Εγώ δεν έχω ιδέα βεβαία , απλά υποθέσεις κάνω

• Απαντ. 15k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tempes είπε

Ας έκαναν τα δοκιμαστικά  με μεσαία και να κρατούσαν μαλακή για τον αγώνα που θα χρειαζόταν .

Και όμως, ο Μαξ ήταν ο μόνος από τους πρώτους με 2 φρέσκιες μαλακές. Μάλλον δεν περίμεναν το πόσο κακοι θα ήταν με τη μέση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Anubis13 είπε

Τέλος ο Μπινόττο. Αν και στην θεση του θα ηθελα @~mxls~ τελικά την βγάλαμε στην φτήνια με Vasseur.

Βγηκε επίσημη ανακοίνωση;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tempes είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω πως έπεσε τόσο έξω η στρατηγική της ρεντμπουλ , δεν μας έχει συνηθίσει .

Εγώ δεν έχω ιδέα βεβαία , απλά υποθέσεις κάνω

Mόνο ο Ver είχε 2ο σετ καίνουργιά soft από τούς μπροστά , όλοι οι άλλοι με σε used πού είχαν λίγους γύρους. Το πρόβλημα του Πέρεζ ήταν ότι μπήκε για medium και μετά απο λίγους γύρους έιχαμε το safery car πού κράτησε 8 γύρους και
γενικά είπαν ότι έιχαν θέμα με το degradation καί δεν είχαν και το καλύτερο race pace.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stolenweapon είπε

Βγηκε επίσημη ανακοίνωση;

Οχι ακομα τελικα, δυστυχως το ελληνικο μεσο τις φημες τις εκανε ειδηση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GoMaR είπε

ο Vasseur τι εστι ; Δεν τον ξερω.
Ειναι αυτος που λεγατε παραπανω;

O της Sauber!

Μπορεί να τροφοδοτεί ο Lec τις φήμες! 🤣

Sorry, Alfa Romeo...

Τι χρονιά έχουμε;

Δημοσ.

Εγώ θεωρώ ότι η απόλυση του Μπινοττο δεν ειναι η λύση. Αντιθέτως, να απολύσουν τους αρλεκίνους στο τμήμα στρατηγικής. Αυτοί εχουν αποδείξει ότι είναι ανίκανοι.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, stolenweapon είπε

Εγώ θεωρώ ότι η απόλυση του Μπινοττο δεν ειναι η λύση. Αντιθέτως, να απολύσουν τους αρλεκίνους στο τμήμα στρατηγικής. Αυτοί εχουν αποδείξει ότι είναι ανίκανοι.

Eίναι ξεκάθαρα η αρχή της λύσης.

Ο τρόπος που χειρίζεται ανθρώπους/καταστάσεις είναι αντιπροσωπευτικός του nick του.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε

Eίναι ξεκάθαρα η αρχή της λύσης.

Ο τρόπος που χειρίζεται ανθρώπους/καταστάσεις είναι αντιπροσωπευτικός του nick του.

Καλά η διαχείριση που κάνει τώρα στον Σαρλ (θυμάστε το περίφημο δάχτυλο στην Βρετανία;) και έκανε στον Σεμπ το 2019-2020 είναι και ήταν τραγική. Δεν κάνεις έτσι σε έναν 4κις πρωταθλητή που έφυγε από την ομάδα που του “έδωσε” 4 τίτλους για να έρθει στους κόκκινους, και σε έναν championship material driver που έχει αποδείξει ότι είναι top class, που κιόλας ήρθε από τις ακαδημίες τους! 

Εγώ θεωρώ ότι η θέση στην οποία είναι δεν είναι κατάλληλη για εκείνον. Απλά δεν έχει αυτό που έχουν Τοτο/Χορνερ/ @~mxls~ . Είναι όμως εξαιρετικός μηχανικός, και πρέπει 100% να παραμείνει στην ομάδα, αλλά στο εργοστάσιο, όχι ως team principal. Το να απολύσουν έναν ικανό μηχανικό που βοήθησε την Φερράρι να πάρει τίτλους επί χρόνια Σουμι δεν είναι λύση, ο άνθρωπος έχει τεχνογνωσία και τον χρειάζονται στο εργοστάσιο.

Θεωρώ ότι ο Vasseur είναι καλή επιλογή, επειδή δεν είναι “δικός τους” δεν θα διστάσει να στείλει τους “strategists” για βρούβες.

Δημοσ.

H εφημερίδα l'equipe γράφει ότι ο Sergio Marchionne ήθελε να φέρει από το 2018 τον Vasseur και τον Leclerc. Δυστυχώς τον χτύπησε ο καρκίνος. 😞

• Sad 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγνώμη ρε παιδιά αλλά απο πού βγάλατε το συμπέρασμα ότι θα τον απολύσουν , replacement λέει άν υποθέσουμε ότι το leak είνα όντως αλήθεια.

Επεξ/σία από Dether
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...