Gulik Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Ίδια νοοτροπία, ίδια κοψιά με τον τεράστιο Schumacher έχει ο Verstappen, κάτι που θα φανεί και στα χρόνια που έρχονται, θα τα σαρώσει όλα ακριβώς επειδή είναι βουτηγμένος στην ίδια νοοτροπία του μόνιμου πρωταθλητή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eri77 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Diinekis21 είπε Lec αγάπη μου, είσαι τραγικός με το γλυκό σου μυαλουδάκι. Τι plz plz δώστε μου τη θέση (και podium) μωρέ. Είχε μείνει 4s πίσω και τον έφτανε ο Nando. Νταξει ρε συ, μετά από αυτά που τράβηξε σήμερα δικαιολογημένος είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Μεγαλη απογοήτευση το radio του μαξ. Απο την αλλη δεν ξερουμε τι εχει ειπωθει μεταξυ τους. Ειπε το εχω εξηγησει, εμεις δεν ξερουμε τι εννοει. Ρασελ το αξιζε. Περεζ αν και νιωθω ασχημα για την θεση, ειναι λιγος μετα το μονακο. Του χρονου τον βλεπω να παλευει για 8ες θεσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Πάρτε μαθήματα γατάκια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gulik Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, liakinen είπε Ο Γιώργης ξάφνου έγινε το μεγαλύτερο ταλέντο ever 🙄 Δάκρυσε τόσο, δώσ'του τα εύσημα, τουλάχιστον για απόψε 😇 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δε χρειάζεται να ειναι καλό παιδί ο Max, δεν τον θέλουμε για γαμπρό. Να οδηγάει όπως οδηγάει θέλουμε, και να μην προσπαθεί να σκοτώσει τους υπόλοιπους στην πίστα, γιατι δεν τον αφήνουν να περάσει. Κατα τα άλλα μπορεί να είναι όσο αρχ..ι θέλει. Τα καλά παιδιά τα κερνάμε κανα καφέ, δε τους δίνουμε τιμόνια. Απλά μου έκανε έκπληξη, περίμενα οτι σε έναν τοσο υποτακτικό οδηγό όπως ο Perez θα έδινε τουλάχιστον τα κουκουτσια απο το καρπούζι. Τα κατάπιε, και ας τον πιάσει κόψιμο. Πάμε παρακάτω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, stolenweapon είπε Νταξει ρε συ, μετά από αυτά που τράβηξε σήμερα δικαιολογημένος είναι Έχω χάσει το gp, δε ξέρω σε τι αναφέρεσαι! 😅 Όπως και να έχει δε νομίζω πως δικαιολογείται τέτοια νοοτροπία σε επίδοξο πρωταθλητή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Μακάρι να μπορούσε να έρθει ο Σαρλ στην RedBull. Συγνώμη αλλά στην ΕΡΤ έχουμε οπαδούς να κάνουν μετάδοση 🤢🤮 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dether Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, liakinen είπε Team radio Max Σαν να άκουγα τον Senna. Ο Senna όμως είναι είδωλο πού τα έκανε αυτά η ο Schumacher. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Diinekis21 είπε Έχω χάσει το gp, δε ξέρω σε τι αναφέρεσαι! 😅 Όπως και να έχει δε νομίζω πως δικαιολογείται τέτοια νοοτροπία σε επίδοξο πρωταθλητή. Του έριξε μία ο Νορις και τον έστειλε μπαριερα Μετά από όσα έχει παθει αυτή την χρονιά ότι κι αν πει δικαιολογείται κατ’εμε. Έχει φαει το σαμποταζ της αρκούδας φέτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Σωστός ο Περεζ στο team radio. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gulik Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Όταν σε καλεί η μαμά στο τηλέφωνο 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 λοιπόν δεν το περίμενα ότι η σεζόν θα τελείωνε με τέτοιο ενδιαφέρον και τόσο αναμένα αίματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, vorlon68 είπε Σωστός ο Περεζ στο team radio. και ηρεμος ηταν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις