Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2022

zanskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

17 λεπτά πριν, Gogotsa είπε

Και η mercedes καλα τα πηγε.............. χαχαχαχαχαχαχα

Δλδ ποσο πιο καλα να πηγαινε απο 3-4 θεση ; Το αμεσως επομενο βημα ειναι 1-2.

Το οτι σταθηκαν τυχεροι στο θεμα των θεσεων ναι, το οτι εχουν δουλεια αρκετη εχουν.
Αλλα το αποτελεσμα ειναι 3-4 θεση που κανεις τους δε το περιμενε.

Επισης μη ξεχναμε πως για 30-40 βαθμους η ρεντμπουλ δεν πηρε το πρωταθλημα περσυ.

Το θεμα ειναι οτι εκανε ενα δυνατο comeback η φερραρι και ικανους τους εχω να επαναπαυτουν και να μη συνεχισουν τις προσπαθειες για βελτιωση

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 15k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

14 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

έκαναν damage limitation.

παραεκαναν θα ελεγε κανεις. Ανελπιστοι βαθμοι που οχι μονο δεν τους υπολογιζαν πριν τον αγωνα αλλα και κατα τους 55/57 γυρους του αγωνα...Τετοιες καταστασεις εγω θα πω οτι ίσως είναι κομβικες για τους τιτλους.

• Like 2

Δευτέρα πρωί και μετά το hangover όλο το grid είναι μουδιασμένο 😁

- Ferrari: τι έγινε ρε παιδιά? Πόσα χρόνια είχε να ξεκινήσουμε έτσι? Τώρα να χαρούμε, ή σε λίγους αγώνες θα μας πάρει η κάτω βολτα και θα γελάει πάλι ο κόσμος?

- Mercedes: τι έγινε ρε παιδιά? Μπακατελα φτιάξαμε, 1sec στο γυρο πισω ήμασταν, 1 λεπτό πίσω κόντεψαμε να τελειώσουμε, πάλι κ@λ@φαρδια μας έσωσε, θα το γυρίσουμε το ματς όπως τις αλλες χρονιές ή ... ?

- Red Bull και McLaren:  ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? (εγκεφαλικά κύτταρα ακόμα βραχυκύκλωμα, δεν μπορούν να αρθρώσουν ακόμα τίποτα αλλο). 

- Haas: τι έγινε ρε παιδιά? Από κλόουν, γίναμε best of the rest? Να λεμε τωρα οτι αλλαξαμε θέσεις με τη McLaren? Ή θα ξυπνήσουμε από το όνειρο πάλι τελευταίοι?

- Alfa: τι έγινε ρε παιδιά? 6η θέση στην εκκίνηση, 6η και στο τέλος, να γελάμε για τις θέσεις ή να κλαίμε που ο Bottas έπεσε 14ος και από κ@λ@φαρδια ξαναβρεθηκε 6ος?

- Alpine και Williams:  τι έγινε ρε παιδιά? Όλοι περιμένανε τους νέους κανονισμούς μπας και ανέβουν προς την κορυφή, εμείς μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει ο Alpine (κι ο Williams) ίδιος μένει? 

- Alpha Tauri: τι έγινε ρε παιδιά? Οταν μας είπαν ότι από τη μαμά RB θα έχουμε αυτή τη σεζόν αυτοκίνητα πυραύλους, κάτι άλλο φαντάστηκαμε. 

- Aston Martin: τι έγινε ρε παιδιά? Τόσα δις χώνει το αφεντικό, τοσα κομματια Merc βαλαμε επανω, για να κάνουμε race to the bottom? Aston Martin, piaston Aprili.

😁

Γμτ, αργεί ακόμα το Σαββατοκύριακο! 😁

• Like 2

Πειτε μου λιγο, ειμαι ο μονος που πιστευει οτι η Merc θα βρει μια πουστια ''παραθυρο'' στους κανονες κ θα φυγει παλι μπροστα??(ειδικα αν παει ετσι οπως χθες...)

• Like 1

7 λεπτά πριν, zahos147 είπε

Πειτε μου λιγο, ειμαι ο μονος που πιστευει οτι η Merc θα βρει μια πουστια ''παραθυρο'' στους κανονες κ θα φυγει παλι μπροστα??(ειδικα αν παει ετσι οπως χθες...)

Ναι....

5 λεπτά πριν, zahos147 είπε

ολες οι ομαδες κυνηγανε τα παραθυρακια. εχει και τον ελληνα τομπαζη η φια ... ειναι θεμα χρονου να βρεθουν και να ανοιξουν.

Προφανώς μούτρα μέχρι το πάτωμα χθες, αναμένουμε το πόρισμα της ομάδας για τις εγκαταλείψεις.

Ένα μικρό μειδίαμα για τη Ferrari, η οποία, αν και δε συμπαθώ, έλειπε από το σπορ την προηγούμενη διετία (btw, παίζει σοβαρά να πάω Μόντσα φέτος για πρώτη φορά μετά από 9 χρόνια, οπότε θέλω δυνατή Ferrari μέχρι τότε).

Μεγάλη χαρά όταν είδα την ομαδική φώτο της Haas το πρωί.

Για την Merc ισχύει αυτό που γράφτηκε, ότι έκανε πέρα και από το ιδανικό damage limitation. Θυμηθείτε πέρσι τα πρώτα gp πως έκανε damage limitation και ωρυόταν μεταξύ άλλων και ο υποφαινόμενος ότι στην RB δεν παίρνουν το maximum και θα το πληρώσουν στη συνέχεια.

Mclaren δεν ξέρω τι σκατά έχουν κάνει, αλλά δεν γίνεται να παλεύει με τη Williams για να αποφύγει τον πάτο.

Zhou αξιοπρεπέστατος στο πρώτο του gp. Αναμένουμε τη συνέχεια.

Η Ferrari μεγιστοποίησε το κέρδος από το πρώτο gp και ήδη έφυγε πολύ μπροστά από εμάς που δείχνουμε το αντίπαλον δέος, τουλάχιστον στο πρώτο στάδιο του πρωταθλήματος. Για μένα εντύπωση προκάλεσε η τρομακτική διαφορά στην απόδοση των δύο οδηγών της. Χθες είδαμε το Charles-Carlos σαν μια κόπια των Max-Perez ή Ham-Bottas. Είναι σοβαρό statement του Leclerc ότι αν ένας πάει για το πρωτάθλημα οδηγών στη Ferrari θα είναι αυτός. Περιμένω αντίδραση Sainz στα επόμενα gp.

Ωραία εικόνα στο post-race interview μεταξύ Max-Charles. Ωραία μαχή μεταξύ των δύο χθες. Θα φάνε τα μουστάκια τους στο επόμενο λογικά.

• Like 1

35 λεπτά πριν, greenfan20 είπε

Ωραία εικόνα στο post-race interview μεταξύ Max-Charles. Ωραία μαχή μεταξύ των δύο χθες. Θα φάνε τα μουστάκια τους στο επόμενο λογικά.

Ελπιζω να μην ειναι η τελευταια φορα που ο μαξ παει να συγχαρει λε κλερκ..πολυ δυνατη φερραρι και μπραβο τους..επισης μ αρεσε παρα πολυ η μαχη λε κλερκ με μαξ στις στροφες που ο λε κλερκ εμπαινε οπως ο μαξ περισυ!!μακαρι να συνεχισουν ετσι να δουμε ενα πολυ δυνατο πρωταθλημα!!χαμιλτον πιστευω θα το βρουνε και θα ανεβει παλι(και ελπιζω να το παρει για να σπασει ολα τα ρεκορ)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανείς δεν σχολίασε την μάχη που έδωσαν σε κάποιο σημείο LEC-VER. Ενα μπλοκάρισμα του ολλανδού με περσινή τακτική βουτάω και κλείνω τον άλλον στην εξωτερική δεν του βγήκε καταστρέφοντας και τα ελαστικά και τον αγώνα του. Θεωρώ ότι τα νέα μονοθέσια αλλά και ο υποψιασμένος-προετοιμασμένος για τέτοια "παιχνίδια" γάλλος ο οποίος τον αντιμετώπισε υποδειγματικά, δεν θα τον "βοηθήσουν" φέτος. Ελπίζω αν και είναι νωρίς, φέτος να το σηκώσει ο Νο1 της Ferrari.

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 2

• Moderators
12 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Κανείς δεν σχολίασε την μάχη που έδωσαν σε κάποιο σημείο LEC-VER. Ενα μπλοκάρισμα του ολλανδού με περσινή τακτική βουτάω και κλείνω τον άλλον στην εξωτερική δεν του βγήκε καταστρέφοντας και τα ελαστικά και τον αγώνα του. Θεωρώ ότι τα νέα μονοθέσια αλλά και ο υποψιασμένος-προετοιμασμένος για τέτοια "παιχνίδια" γάλλος ο οποίος τον αντιμετώπισε υποδειγματικά, δεν θα τον "βοηθήσουν" φέτος. Ελπίζω αν και είναι νωρίς, φέτος να το σηκώσει ο Νο1 της Ferrari.

Η εξυπνη κινηση του λεκλερ ηταν οτι αντι να "τσαμπουκαλευτει" στην προσπεραση τον αφησε για να τον περασει λίγες στροφες μετα.

• Like 7
  • Thanks 1

27 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Δε ξερω αν βουτηξε η ηταν απο τα 800 χιλιομετρα που ειχε πιασει το μονοθεσιο :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο μονεγασκος ειπε πως επαιξε τον max με μυαλο. τον αφηνε να περασει στην μεγαλη ευθεια ωστε στο drs detection να ειναι δευτερος και να εχει drs στην 2η ευθεια. Εκει παρολο που ειναι μικροτερη καταπινε τον max μεχρι να ζεσταθουν τα λαστιχα καλα οποτε του ειπε αντε γεια. Στα paddock εχει ηδη ξεκινησει μουρμουρα για τον κινητηρα της ferrari. Προβλεπω συντομα τεχνικες αλλαγες και οδηγιες. Οι αποψεις για τις εγκαταλειψεις ειναι αναμικτες. Αλλοι λενε οτι τα μονοθεσια μεινανε απο καυσιμο. αλλοι λενε οτι φταιγαν οι αντλιες καυσιμου (που ειναι στανταρ part και ιδιο για ολες τις ομαδες). εγω πιστευω οτι ζορισαν τα μοτερ στην προσπαθεια να μεινουν μαζι με τα φερραρι. (το ιδιο αναφερει και ενας ιταλος σε σχολιο του σε ιταλικο site αλλα οκ... ιταλοι εινια οτι θελουν λενε. ειδαν χαρα στα .... τους). Η rb δειχνει πολυ fragile. το σιγουρο ειναι πως το τιμονι του max χαλασε οταν εβγαλαν με φορα τον γρυλλο στο πιτστοπ. στραβωσε το track rod και παπαλα. Για gasly μαλλον εψησε της μπαταριες . στα ματια μου το σεναριο χαλασμενη αντλια καυσιμου δεν οδηγει σε locked πισω αξονα.

Επεξ/σία από ghostrider

7 λεπτά πριν, ghostrider είπε

ο μονεγασκος ειπε πως επαιξε τον max με μυαλο. τον αφηνε να περασει στην μεγαλη ευθεια ωστε στο drs detection να ειναι δευτερος και να εχει drs στην 2η ευθεια. Εκει παρολο που ειναι μικροτερη καταπινε τον max μεχρι να ζεσταθουν τα λαστιχα καλα οποτε του ειπε αντε γεια. Στα paddock εχει ηδη ξεκινησει μουρμουρα για τον κινητηρα της ferrari. Προβλεπω συντομα τεχνικες αλλαγες και οδηγιες. Οι αποψεις για τις εγκαταλειψεις ειναι αναμικτες. Αλλοι λενε οτι τα μονοθεσια μεινανε απο καυσιμο. αλλοι λενε οτι φταιγαν οι αντλιες καυσιμου (που ειναι στανταρ part και ιδιο για ολες τις ομαδες). εγω πιστευω οτι ζορισαν τα μοτερ στην προσπαθεια να μεινουν μαζι με τα φερραρι. (το ιδιο αναφερει και ενας ιταλος σε σχολιο του σε ιταλικο site αλλα οκ... ιταλοι εινια οτι θελουν λενε. ειδαν χαρα στα .... τους). Η rb δειχνει πολυ fragile. το σιγουρο ειναι πως το τιμονι του max χαλασε οταν εβγαλαν με φορα τον γρυλλο στο πιτστοπ. στραβωσε το track rod και παπαλα. Για gasly μαλλον εψησε της μπαταριες . στα ματια μου το σεναριο χαλασμενη αντλια καυσιμου δεν οδηγει σε locked πισω αξονα.

To ζήτημα με την αντλία θα μπορούσε να είναι πραγματικότητα ΑΝ δεν είχαν όλοι κοινό Part, λόγο της αλλαγής καυσίμου. Ίσως έχει θέμα το μοτέρ στην εισαγωγή λόγο του διαφορετικού καυσίμου, ποιος ξέρει.

Δεν είδα κάτι τρομερό απο το μοτέρ της Ferrari, μουρμούρες γιατί; Είναι απλά ένα παρα πολύ καλό μοτέρ, δε δείχνει τα άλματα που είχε το μοτέρ το 2019, που ξαφνικά έγινε Jet.

Επίσης του Verstappen, ο κινητήρας έδινε σημάδια οτι θα τον πάρει στα χέρια, του Υπουργού Αμύνης, πέθανε από το πουθενά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...