papp0us Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, stolenweapon είπε τα λέμε μετά το πανηγυρικό 1-2 που θα κάνουμε Εδώ είμαι εγώ, μη μου δίνεις σημασία, απλά περαστικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, stolenweapon είπε τα λέμε μετά το πανηγυρικό 1-2 που θα κάνουμε Εσυ παίξε νίκη Χαμ που σου είχα πει και άσε τα όνειρα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, papp0us είπε Εδώ είμαι εγώ, μη μου δίνεις σημασία, απλά περαστικός. Εγώ πάντως ανησύχησα. Σε χάσαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, specre είπε Εγώ πάντως ανησύχησα. Σε χάσαμε Δεν ασχολουμε με δοκιμαστικά και σπριντ Races, πιάνω 8ώρο πριν ξεκινήσει ο αγώνας 😂 ΠΩΣ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΧΑΣΕΤΕ ΜΩΡΕ, ΔΕ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗ MCLAREN ΔΗΛΑΔΗ; ΤΙ ΘΕΤΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΧΙΑ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, papp0us είπε ΤΙ ΘΕΤΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΧΙΑ; Να κάνεις βουντού σε RB & Merc για να πάρουμε νίκη στη φοράδα. Πρόσεξε δεν έγραψα 1-2... μόνο νίκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Σήμερα που ο Γιώργης δεν έχεις κανέναν μπροστά του να τρακάρει, προβλέπω να κλείσει τον Χάμιλτον στη πρώτη στροφή και να περάσει 2ος ο Φερστάπεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, ekrepali είπε Σήμερα που ο Γιώργης δεν έχεις κανέναν μπροστά του να τρακάρει, προβλέπω να κλείσει τον Χάμιλτον στη πρώτη στροφή και να περάσει 2ος ο Φερστάπεν. Έτσι και γίνει κάτι τέτοιο ετοιμαστείτε να δείτε τον Τοτο να καβαλάει τη Merceda του αλυτάρχη και να γυρνάει μέσα στην πίστα πιο γρήγορα από τα μονοθέσια για να πιάσει τον Γιώργη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Ο Γιώργης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, tommy^ είπε Έτσι και γίνει κάτι τέτοιο ετοιμαστείτε να δείτε τον Τοτο να καβαλάει τη Merceda του αλυτάρχη και να γυρνάει μέσα στην πίστα πιο γρήγορα από τα μονοθέσια για να πιάσει τον Γιώργη! Πιο πιθανόν να πάει πιο γρήγορα με τα πόδια... με τέτοια νεύρα που θα έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 30 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Ο Γιώργης! Με έπνιξες μεσημεριάτικα!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, tommy^ είπε Εσυ παίξε νίκη Χαμ που σου είχα πει και άσε τα όνειρα!! Ωωω 29 απόδοση για νίκη Λεκλερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eMike Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καθαρά στοιχηματικά πάντως, η απόδοση που δίνουν στον Μαξ είναι ΤΡΕΛΟ value. 2,65 το ρίχνεις και ας μην έρθει ποτε. edit: Έχει πάει 2,30 Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2022 από eMike Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Φέτος την RedBull δεν είναι να τους πιστεύεις σε τίποτα όπως ήταν η Mercedes τα προηγούμενα χρόνια δηλαδή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, stolenweapon είπε Απλά λέω ότι οι RBR δεν θα είναι μεγάλη απειλή! ΕΡΧΌΜΑΣΤΕ 🐃🐂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrRush Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ο Checo έχει live Q&A στο Discord της RBR https://discord.gg/redbullracing - Would you rather fight 100 ducks sized Max's or one Max sized duck? - One Max sized duck Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2022 από MrRush 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις