tommy^ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Ωραια SPLIT στρατηγικη απο Μερσεντα. Για να δουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Ο Χαμ γυρναει με σκληρα παρομοια με τον Μαξ με τα μαλακα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greenfan20 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Η Merc θα θυσιασει Russell (το χει πάρει το μήνυμα και ο μικρός Βρετανός, γι' αυτό ζητάει να μείνει μέσα) για να καθυστερήσει τον Max. Σωστά κάνει, αλλά νομίζω θα χάσει το πόντιουμ από αυτό και πιθανόν να μην πετύχει και το σκοπό του στο τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, stolenweapon είπε Ήταν σχετικά άνετη νίκη τους, και έκαναν την ζωή τους δυσκολότερη. που ηταν εύκολη, με τη μέση έκοβε αβέρτα η RB, δεν μπορούσαν να τον κρατήσουν και πολύ έξω. Η άλλη λύση ηταν 45 γυροι M, και μετά Soft. Δύσκολο εώς αδύνατο. Θα φανεί απο τον George Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eMike Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Εγώ 'εχω μπερδευτεί.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Πιθανή νίκη για Γιώργη. Αλλά τι ξέρω γω, έβαλα 50ε σε Λεκλερ για νίκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Macosj Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, greenfan20 είπε Η Merc θα θυσιασει Russell (το χει πάρει το μήνυμα και ο μικρός Βρετανός, γι' αυτό ζητάει να μείνει μέσα) για να καθυστερήσει τον Max. Σωστά κάνει, αλλά νομίζω θα χάσει το πόντιουμ από αυτό και πιθανόν να μην πετύχει και το σκοπό του στο τέλος. Φαίνεται ότι δεν χάνει και τόσο όσο θα περιμέναμε από τον Μαξ. Ίσως να πετύχει αυτό που κάνουν. Τα μερσ φαίνεται ότι βολεύονται σήμερα Μόλις τώρα, stolenweapon είπε Πιθανή νίκη για Γιώργη. Αλλά τι ξέρω γω, έβαλα 50ε σε Λεκλερ για νίκη Πες ότι δεν έκανες τέτοιο λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, stolenweapon είπε Πιθανή νίκη για Γιώργη. Αλλά τι ξέρω γω, έβαλα 50ε σε Λεκλερ για νίκη Αν μου τα έδινες εμένα, θα σου έδινα τα 20 πίσω. Και εσυ θα είχες χάσει μονο 30€ και εγώ θα ειχα βγάλει ένα 30αρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, greenfan20 είπε Η Merc θα θυσιασει Russell (το χει πάρει το μήνυμα και ο μικρός Βρετανός, γι' αυτό ζητάει να μείνει μέσα) για να καθυστερήσει τον Max. Σωστά κάνει, αλλά νομίζω θα χάσει το πόντιουμ από αυτό και πιθανόν να μην πετύχει και το σκοπό του στο τέλος. Αν ο Περεζ μπει για 2ο(που ετσι φαινεται), ο Ρασελ θα τερματισει μπροστα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Η σωστή στρατηγική για Χαμ ήταν αυτή που επέλεξαν στον Ράσελ. Ναι μεν εξασφάλισε ότι ο Τσέκο δεν θα τον περάσει, αλλά δίνει προβάδισμα στον Μαξ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, ~mxls~ είπε Η σωστή στρατηγική για Χαμ ήταν αυτή που επέλεξαν στον Ράσελ. Ναι μεν εξασφάλισε ότι ο Τσέκο δεν θα τον περάσει, αλλά δίνει προβάδισμα στον Μαξ. +1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greenfan20 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Πολύ ωραίος αγώνας με τις διαφορετικές στρατηγικές από RB/Merc και τους 4 οδηγούς να είναι όλοι παράγοντες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Macosj Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Ο χαμ δεν χάνει καθόλου. Είτε ο Μαξ θα πάει μέχρι τέλους και κάνει διαχείριση, είτε τα σκληρά αποδίδουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) δεν μου βγαινει το πλανο του χαμ. ακομη και καλο γυρολογιο να εχει, οταν τα σκληρα του θα εχουν 30 γυρους ο άλλος θα εχει φρεσκο M με 10-12 γυρους πριν το τέλος. θα του ριχνει 1sec στο κεφάλι καθε γυρο. η μτχ soft... Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2022 από basilis_k6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greenfan20 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Μάλλον τους ειδοποίησαν από το strategy team της Merc ότι αυτό που πήγαν να κάνουν με Russell δε βγαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις