Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2022

zanskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η Merc θα θυσιασει Russell (το χει πάρει το μήνυμα και ο μικρός Βρετανός, γι' αυτό ζητάει να μείνει μέσα) για να καθυστερήσει τον Max. Σωστά κάνει, αλλά νομίζω θα χάσει το πόντιουμ από αυτό και πιθανόν να μην πετύχει και το σκοπό του στο τέλος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, stolenweapon είπε

Ήταν σχετικά άνετη νίκη τους, και έκαναν την ζωή τους δυσκολότερη. 

που ηταν εύκολη, με τη μέση έκοβε αβέρτα η RB, δεν μπορούσαν να τον κρατήσουν και πολύ έξω. Η άλλη λύση ηταν 45 γυροι M, και μετά Soft. Δύσκολο εώς αδύνατο. Θα φανεί απο τον George 

Μόλις τώρα, greenfan20 είπε

Η Merc θα θυσιασει Russell (το χει πάρει το μήνυμα και ο μικρός Βρετανός, γι' αυτό ζητάει να μείνει μέσα) για να καθυστερήσει τον Max. Σωστά κάνει, αλλά νομίζω θα χάσει το πόντιουμ από αυτό και πιθανόν να μην πετύχει και το σκοπό του στο τέλος.

Φαίνεται ότι δεν χάνει και τόσο όσο θα περιμέναμε από τον Μαξ. Ίσως να πετύχει αυτό που κάνουν. Τα μερσ φαίνεται ότι βολεύονται σήμερα 

Πιθανή νίκη για Γιώργη.

Αλλά τι ξέρω γω, έβαλα 50ε σε Λεκλερ για νίκη

Πες ότι δεν έκανες τέτοιο λάθος 

Πιθανή νίκη για Γιώργη.

Αλλά τι ξέρω γω, έβαλα 50ε σε Λεκλερ για νίκη

Αν μου τα έδινες εμένα, θα σου έδινα τα 20 πίσω. Και εσυ θα είχες χάσει μονο 30€ και εγώ θα ειχα βγάλει ένα 30αρι.

Μόλις τώρα, greenfan20 είπε

Αν ο Περεζ μπει για 2ο(που ετσι φαινεται), ο Ρασελ θα τερματισει μπροστα του.

Η σωστή στρατηγική για Χαμ ήταν αυτή που επέλεξαν στον Ράσελ.

Ναι μεν εξασφάλισε ότι ο Τσέκο δεν θα τον περάσει, αλλά δίνει προβάδισμα στον Μαξ.

• Like 1

Μόλις τώρα, ~mxls~ είπε

Η σωστή στρατηγική για Χαμ ήταν αυτή που επέλεξαν στον Ράσελ.

Ναι μεν εξασφάλισε ότι ο Τσέκο δεν θα τον περάσει, αλλά δίνει προβάδισμα στον Μαξ.

+1

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν μου βγαινει το πλανο του χαμ. ακομη και καλο γυρολογιο να εχει, οταν τα σκληρα του θα εχουν 30 γυρους ο άλλος θα εχει φρεσκο M με 10-12 γυρους πριν το τέλος. θα του ριχνει 1sec στο κεφάλι καθε γυρο. 

η μτχ soft...

Επεξ/σία από basilis_k6

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...