Dether Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, GoMaR είπε εγω λυπαμαι για τα 50Ε που επαιξε φιλος στον λεκλερ Aν τα πεταγε απο το παραθυρο ποιο πολλες πιθανοτητες ειχε να του γυρισουν πισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Αρχίσαμε τα Plan C και προς τα πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΡΕ ΦΙΛΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Η άβολη στιγμή που αρχίζει να προτείνει Plans ο leclerc απο μόνος του. ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟΙ; ΕΛΑ ΣΤΗ MCLAREN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, stolenweapon είπε Ελπιζω να μην καψουν τον Τσεκο. Γιατι οχι; Αφουν δεν εχει την ταχυτητα για νικη ο Τσεκο. Εγω θα τον εβαζα μεσα για Undercut σε Χαμ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dether Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 ΑΧΑΧΑΧ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΛΑΝΑ , μου αρεσει που λεει αν δεν εχουν να χασουν τιποτα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Εντωμεταξυ, ο Γκασλι ειναι 1 penalty point μακρια απο race ban. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, Dether είπε ΑΧΑΧΑΧ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΛΑΝΑ , μου αρεσει που λεει αν δεν εχουν να χασουν τιποτα..... ναι αυτο ηταν ενδιαφέρον. τι θα μπορουσε να χασει η φερραρι που δεν το εχει χάσει ηδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Πλησιαζει ο Γιωργης τον Τσεκο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manolo Sismanidis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Μπινοτο 3η ομαδα καταφερες να μας κανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Πάνε για 2 στοπ τον Τσέκο ρε φίλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) O Ham παει για 1 πιτ στοπ και η Μερκ θα χρησιμοποιησει τον Russell για μεγιστοποιηση αποτελεσματος καθυστερωντας τον Max. Αλλα απιστευτη διαχειριση απο Μαξ με τα μαλακα, μπορει να παει κι αυτος για 1 πιτ στοπ αν θελει. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2022 από haHa 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Φέρτε μέσα Λεκλέρκ, δεν έχετε να χάσετε και τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, haHa είπε O Ham παει για 1 πιτ στοπ και η Μερκ θα χρησιμοποιησει τον Russell για μεγιστοποιηση αποτελεσματος καθυστερωντας τον Max. Ο Γιωργης δε θα μπορεσει να κρατησει τον Μαξ πισω του ουτε μισο γυρο ρε συ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, stolenweapon είπε Φέρτε μέσα Λεκλέρκ, δεν έχετε να χάσετε και τίποτα δεν εχει μπει κανεις, θα βγει ενα σωρο θεσεις πισω. μαλλον το καθυστερουν οσο παει για να πανε για 1 πιτστοπ Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2022 από sattack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις