tommy^ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Aν δε νικησει ο Μαξ σημερα, θα νικησει ο Σερ! I 've got a feeling! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, tommy^ είπε Aν δε νικησει ο Μαξ σημερα, θα νικησει ο Σερ! I 've got a feeling! Νίκη Λεκλερ λέμε!!! Ο Μαξ θα έχει DNF σήμερα. Ο Γιώργαρος θα κυνηγάει νίκη, δεν πρόκειται να αφήσει τον Ολλανδό να του την στερήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 7 λεπτά πριν, stolenweapon είπε Νίκη Λεκλερ λέμε!!! Ο Μαξ θα έχει DNF σήμερα. Ο Γιώργαρος θα κυνηγάει νίκη, δεν πρόκειται να αφήσει τον Ολλανδό να του την στερήσει Leclerc μυριζομαι DNF... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, tommy^ είπε Leclerc μυριζομαι DNF... Οδηγικό λάθος ή αξιοπιστία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, stolenweapon είπε Οδηγικό λάθος ή αξιοπιστία; Ωπα αρχηγε μου, δεν ειμαι και ο παππους!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 ο αλονσο ειναι πολυ καλος οδηγος και μου ειναι αδιάφορο το αν ειναι ευγενικος στα σοσιαλ η μλκς στα παντοκ. δουλεια του ειναι να οδηγαει και την κανει καλα. οι αγγλοι ομως -που ειναι τερμα σοβινιστές- δεν ειναι οδηγοι αλλα δημοσιογράφοι. αυτο που γράφουν η λενε ειναι η δουλεια τους και θα έπρεπε να ειναι πιο προσεκτικοι. στα του αγώνα. περιμενουμε πολυ θεαμα και ελπιζω να το εχουμε. η πιστα ειναι ταμαμ για safety car και ελπίζω να μην εξαφανιστει ο μαξ γιατι οσο καλα ξεκινησε το πρωταθλημα, τοσο σουπα εχει γινει στο δευτερο μισο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eri77 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 24 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε ο αλονσο ειναι πολυ καλος οδηγος και μου ειναι αδιάφορο το αν ειναι ευγενικος στα σοσιαλ η μλκς στα παντοκ. δουλεια του ειναι να οδηγαει και την κανει καλα. οι αγγλοι ομως -που ειναι τερμα σοβινιστές- δεν ειναι οδηγοι αλλα δημοσιογράφοι. αυτο που γράφουν η λενε ειναι η δουλεια τους και θα έπρεπε να ειναι πιο προσεκτικοι. στα του αγώνα. περιμενουμε πολυ θεαμα και ελπιζω να το εχουμε. η πιστα ειναι ταμαμ για safety car και ελπίζω να μην εξαφανιστει ο μαξ γιατι οσο καλα ξεκινησε το πρωταθλημα, τοσο σουπα εχει γινει στο δευτερο μισο. δυστυχως δεν ειναι ευκολη η προσπεραση συγκεκριμένη πίστα.οποτε κρατα μικρο καλαθι για το θεαμα..μακαρι να κανω λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dether Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 O Leclerc ειπε οτι υπαρχει ελπιδα αλλα πρεπει να πανε ολα καλα 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george200-13 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Dether είπε O Leclerc ειπε οτι υπαρχει ελπιδα αλλα πρεπει να πανε ολα καλα 🤣 Αρα δεν υπαρχει ουτε μια ηλιαχτιδα ελπιδας για οδηγο της ferrari 😂 Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2022 από george200-13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 20 λεπτά πριν, Dether είπε O Leclerc ειπε οτι υπαρχει ελπιδα αλλα πρεπει να πανε ολα καλα 🤣 Εκλερακη εισαι η ελπιδα τους ...... Να πανε ολα καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1-2 Φερράρι, παίξτε σπίτια, γυναίκες, παιδιά, ότι έχετε Επαιξα για πλάκα 50 ευρώ στον Λεκλερ, έχει 34 απόδοση. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2022 από stolenweapon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Που λέτε, έχω και εγώ ενα κακό προαίσθημα για τον Carlos Sainz Junior. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2022 από papp0us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Κλαίω ρε παππού!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, papp0us είπε Που λέτε, έχω και εγώ ενα κακό προαίσθημα για το Carlos Sainz Junior. και εγω. πιστευω θα ακουμπησει μια merc στην πρωτη στροφη και θα εχει dnf. ο ισπανος οχι ο γιωργης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dether Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 7 λεπτά πριν, stolenweapon είπε 1-2 Φερράρι, παίξτε σπίτια, γυναίκες, παιδιά, ότι έχετε Επαιξα για πλάκα 50 ευρώ στον Λεκλερ, έχει 34 απόδοση. Ουτε ο ποιο εθισμενος στον τζογο δεν θα ρισκαρε ετσι... Το μονο που θελω για σημερα ειναι να δω τον Γιωργακη μας να εμβολιζει τον Λιους η τον Περεζ τιποτα αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις