Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 50 λεπτά πριν, Lotof είπε Το αυτονόητο Ειμαι μεγαλος φαν του Ναντο απο αρκετα παλια, αλλα αυτο απλα δειχνει πικρα. Γιατι φετος ο Μαξ παλεψε πολυ σκληρα για να νικησει τον τιτλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, papp0us είπε Δεν καταλαβαίνω τη μομφή προς το πρόσωπο μου. Αν σε κάνει να νιώσεις καλύτερα πάντως, θέλω να ξέρεις ότι ο Σάνθης δε θα εγκαταλείψει απο κινητήρα στο Μεξικό. 😂 Ωραία μείον ένα από τα 50000 πιθανα σεναρια για dnf για τον σανθη Μήπως έχεις κάτι ξεχωριστό για αύριο; Κάτι καινοτόμο; 5 ώρες πριν, papp0us είπε Δεν καταλαβαίνω τη μομφή προς το πρόσωπο μου. Αν σε κάνει να νιώσεις καλύτερα πάντως, θέλω να ξέρεις ότι ο Σάνθης δε θα εγκαταλείψει απο κινητήρα στο Μεξικό. 😂 Ωραία μείον ένα από τα 50000 πιθανα σεναρια για dnf για τον σανθη Μήπως έχεις κάτι ξεχωριστό για αύριο; Κάτι καινοτόμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Mechanical grip στο Θεό τα Mercedia; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Εχμ , τι έκανε ο Μπότας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Tα redbull ειναι με used μαλακα, τα mercedes ηταν με φρεσκα. Παρολο το τι βλεπουμε στο Q2 στην πρωτη προσπαθεια, βλεπω ευκολη pole για Max, πεταει η RedBull. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2022 από haHa 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Μπινοτο σε ψαχνω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Prive η πίστα για τον Checo! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Η αλφα ρομεο στο 1.18.χχχ ενω η φερραρι οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Ρε παναγια μου τι πως σφυρίζει έτσι το turbo της Φερραρι; 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Τρελή μάχη. Μόλις τώρα, zanskou είπε Ρε παναγια μου τι πως σφυρίζει έτσι το turbo της Φερραρι; 😂 Κιβώτιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Σκούζει Scusi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Τι έπαθε ο λεκλερκ και άφησε τον τελευταίο γύρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 q1 καθαρο ή θα φάνε καμια μπαριερ? δυσκολη πιστα και ειναι ολοι διπλα διπλα σε χρονο. εγω λεω σανθης με χαμ θα παιξουν για πολ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eri77 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 9 λεπτά πριν, haHa είπε Tα redbull ειναι με used μαλακα, τα mercedes ηταν με φρεσκα. Παρολο το τι βλεπουμε στο Q2 στην πρωτη προσπαθεια, βλεπω ευκολη pole για Max. μονο ευκολο δεν θα ειναι...αν την παρει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, zanskou είπε Τι έπαθε ο λεκλερκ και άφησε τον τελευταίο γύρο; Δεν απειλουταν και δεν ειχε παει καλα στο sector1, οποτε τον αφησε. 2 λεπτά πριν, eri77 είπε μονο ευκολο δεν θα ειναι...αν την παρει Βλεπω η pole να εχει πανω απο 0.1s διαφορα απο τον 2ο, παρολο που τωρα στο q2 ειδαμε τους 5 πρωτους να εχουν διαφορα μονο 0.06s. Μακαρι να κανω λαθος και να δουμε μαχη μεταξυ των 6. Απο την αλλη, η pole δεν δινει μεγαλο πλεονεκτημα στο Mexico: στους 3/6 αγωνες δεν εχει κρατησει ο polesitter την πρωτοπορια μετα τον 1ο γυρο. γιατι οι απο πισω εχουν τρελο slipstream. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2022 από haHa 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις