Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, papp0us είπε Ξαναλέω οτι ο Norris είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ απο τους καλούς οδηγούς της γενιάς του, που δεν έχει πάρει ευκαιρία σε ανταγωνιστικό αυτοκίνητο. Χωρίς να βάζω το χέρι μου και στη φωτιά, νομίζω οτι αν την πάρει σχετικά σύντομα, θα είναι πολύ καλύτερος απο αρκετούς, γιατι ΚΥΡΙΩΣ είναι σταθερός σαν οδηγός. Κάνει συχνά εξαιρετικούς αγώνες, αλλα σχεδόν ποτέ δεν κάνει κακό αγώνα, και αυτό το θεωρώ μεγάλο προσόν. Δεν ξέρω αν μπορεί να πάρει πρωτάθλημα απο τον Verstappen ξέρω γώ, χωρίς να έχει ξεκάθαρα καλύτερο αυτοκίνητο, αλλα σίγουρα θα το παλέψει. Θεωρώ ότι αξίζει αρκετά παραπάνω μια θέση στην RB από τον Περεζ. Για την Φερραρι και τον Σαινθ δεν ξέρω, γιατί ο Ισπανός ήταν 2-0 στα head to head στην Mclaren. Βεβαια ο Νορρις ήταν rookie, αλλά ο Σαινθ είναι, όχι κανένας Φερσταπεν, Χαμ ή Λεκλερκ που να πεις εκεί “εντάξει, με τέτοιο οδηγό για teammate θα ήταν θαύμα να τον ξεπεράσει”. Αλλωστε ο Σαινθ έφαγε αρκετά μεγάλη ταρίφα από τον Μαξ το 15. Δεν νομίζω ότι θα φτάσει Μαξ/Λεκ, αλλά ίσως και να νικήσει τον Ρασελ σε ίδια μονοθέσια (απο την νέα γενιά). Παντως είναι σαφώς ανώτερος από τους περισσότερους της νέας γενιάς (κάτι Γκασλι, Οκον κτλ.) και αξίζει μια προσπάθεια σε τοπ μονοθέσιο. Αν παίρνει προσπάθεια ο Γκασλι, γιατί όχι και ο Νορρις; Πάντως γύρο από τον Μαξ δεν θα φάει ποτέ Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2022 από stolenweapon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Νομίζω ότι υποτιμάμε τον Σανθη παιδιά. Προσωπικα τον θεωρω ανώτερο από την κατσαρίδα (Νορρις). 3 λεπτά πριν, vaggos88 είπε Τρελή μορφή ο Τοτο και το αυστηρό βλέμμα του! 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) https://www.motorsport.com/f1/news/alonso-united-states-gp-crash-with-stroll-was-a-racing-incident/10389696/ Πάμε στοίχημα τι θα έλεγε αν δεν είχε τους στρόλληδες ανάγκη; H Alpine κάνει protest την ποινή του Αλονσο. Ελπίζω να τα καταφέρουν Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2022 από stolenweapon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dether Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 26 λεπτά πριν, stolenweapon είπε https://www.motorsport.com/f1/news/alonso-united-states-gp-crash-with-stroll-was-a-racing-incident/10389696/ Πάμε στοίχημα τι θα έλεγε αν δεν είχε τους στρόλληδες ανάγκη; H Alpine κάνει protest την ποινή του Αλονσο. Ελπίζω να τα καταφέρουν E τι θα ελεγε οτι φταιει το παιδι του αφεντικου του ,σε παρακαλω δεν κανουμε τετοια πραγματα 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eri77 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 43 λεπτά πριν, eri77 είπε Φαντάσου να κέρδιζαν και πρωτάθλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 10 ώρες πριν, eri77 είπε τι προσπέραση όμως! Νάντο 💦💦💦 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_viper Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Η ζημιά στο ψυγείο του Sainz από τον Bottas No.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δε ξέραμε να κάνουμε χώρο να περάσει ο προδότης ρε σεις. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΗΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΠΙΤ ΓΟΥΟΛ. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΗ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Θα το ξαναπώ. Ο Ράσελ θεώρησε ότι ο Σαινθ θα μείνει πιο δεξιά προς το εξωτερικό της στροφής. Μπορεί να είχε λίγο πριν τη στροφή στιγμιαίο μπλοκάρισμα αλλά όπως φαίνεται και στην παραπάνω φωτογραφία, είχε ανακτήσει τον έλεγχο και θα έστριβε άνετα αριστερά. Ο Σαινθ όμως τελευταία στιγμή έστριψε απότομα αριστερά για να τοποθετηθεί καλύτερα στην επόμενη στροφή οπότε ο όποιος χώρος στον οποίο στοιχηματιζε ο Ράσελ, εκμηδενιστηκε. Είναι ξεκάθαρα αγωνιστικό και μου δημιούργησε έκπληξη η επιβολή ποινής. Είμαι περίεργος να δω τι θα πει και ο Πάλμερ στην ανάλυση του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 31 λεπτά πριν, liakjim είπε Είμαι περίεργος να δω τι θα πει και ο Πάλμερ στην ανάλυση του. "Πάντα φταίει ο πίσω;" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_viper Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, liakjim είπε Θα το ξαναπώ. Ο Ράσελ θεώρησε ότι ο Σαινθ θα μείνει πιο δεξιά προς το εξωτερικό της στροφής. Μπορεί να είχε λίγο πριν τη στροφή στιγμιαίο μπλοκάρισμα αλλά όπως φαίνεται και στην παραπάνω φωτογραφία, είχε ανακτήσει τον έλεγχο και θα έστριβε άνετα αριστερά. Ο Σαινθ όμως τελευταία στιγμή έστριψε απότομα αριστερά για να τοποθετηθεί καλύτερα στην επόμενη στροφή οπότε ο όποιος χώρος στον οποίο στοιχηματιζε ο Ράσελ, εκμηδενιστηκε. Είναι ξεκάθαρα αγωνιστικό και μου δημιούργησε έκπληξη η επιβολή ποινής. Είμαι περίεργος να δω τι θα πει και ο Πάλμερ στην ανάλυση του. Τι αγωνιστικό είναι; Ξεκάθαρα έχασε το φρενάρισμα ο Bottas No.2 κι έχει 10 μέτρα πίστα αριστερά του για να στρίψει. Εδώ το παραδέχθηκε ο ίδιος που πήγε στo box της Ferrari να ζητήσει συγγνώμη και στο post race interview. "Firstly, apologies to Carlos" στο 1m08s Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2022 από bill_viper 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 ότι ζήτησε σορρυ, είναι μια καλή αρχή επόμενο στάδιο, να μην τους εμβολίζει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις