greenfan20 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 O Norris οδήγησε πάνω από το μισό αγώνα (33 γύρους) με αυτή τη ζημιά. Spoiler Ενώ ποτέ δε μου έκανε κλικ όσο οι υπόλοιποι top tier της γενιάς του, είναι πολύ καλός οδηγός και θεωρώ ότι αν η Mclaren του δώσει ανταγωνιστικό μονοθέσιο μπορεί να παλέψει για το πρωτάθλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, greenfan20 είπε O Norris οδήγησε πάνω από το μισό αγώνα (33 γύρους) με αυτή τη ζημιά. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ενώ ποτέ δε μου έκανε κλικ όσο οι υπόλοιποι top tier της γενιάς του, είναι πολύ καλός οδηγός και θεωρώ ότι αν η Mclaren του δώσει ανταγωνιστικό μονοθέσιο μπορεί να παλέψει για το πρωτάθλημα. Αυτό ομαλοποιει τη ροή του αέρα για τους πίσω, δεν συμμετέχει στην αρνητική άντωση. Είναι ένα τυποποιημένο εξάρτημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greenfan20 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Σε σχέση με Russell - Hamilton. Είναι τελείως άδικη η σύγκριση. Συγκρίνουμε έναν οδηγό που κάνει κυριολεκτικά 15 χρόνια πρωταθλητισμό, έχει 7 τίτλους και ειναι στην ίδια ομάδα 9 χρόνια, με έναν οδηγό που βρέθηκε πρώτη φορά σε ανταγωνιστικό μονοθέσιο (ναι οκ, έχει οδηγήσει άλλη μία φορά Merc). Πιο πολύ θα με ανησυχούσαν κάτι βλακείες που λέει στο team radio σε κάθε αγώνα (τύπου they race me so hard ή he hit me ενώ αυτός έχει χτυπήσει τον άλλον), παρά οι επιδόσεις του καθαυτές. 2 λεπτά πριν, liakjim είπε Αυτό ομαλοποιει τη ροή του αέρα για τους πίσω, δεν συμμετέχει στην αρνητική άντωση. Είναι ένα τυποποιημένο εξάρτημα. Ναι, αλλά δεν προκαλεί θέμα ανισορροπίας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, greenfan20 είπε Ναι, αλλά δεν προκαλεί θέμα ανισορροπίας; Ναι, αυτό δεν το σκέφτηκα. Δεν το ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, specre είπε Οκ, αυτό μας ενδιαφέρει; Ο αλητάρχης τι έκανε τόσους γύρους και δεν έδινε εντολές;;;;; Οι ποινές είναι ... Όχι τι να μας ενδιαφέρει. Απλά το λέω επειδή φαίνεται περίεργο οι Stewards να παραπονιούνται που δεν έδειξαν σημαία.. οι Stewards 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, tommy^ είπε Δηλαδη οι κριτες δεν εδειξαν Μαυρη-πορτοκαλι σημαια σε ολο τον αγωνα που ετρεχε ο Ναντο χωρις καθρεφτη, αλλα εδωσαν ποινη γιατι διαμαρτυρηθηκε η HAAS;; Αυτο ειναι αποριας αξιο...και μην μου πει κανεις οτι δεν το ειχαν δει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 31 λεπτά πριν, greenfan20 είπε O Norris οδήγησε πάνω από το μισό αγώνα (33 γύρους) με αυτή τη ζημιά. Απόκρυψη περιεχομένων Ενώ ποτέ δε μου έκανε κλικ όσο οι υπόλοιποι top tier της γενιάς του, είναι πολύ καλός οδηγός και θεωρώ ότι αν η Mclaren του δώσει ανταγωνιστικό μονοθέσιο μπορεί να παλέψει για το πρωτάθλημα. Ξαναλέω οτι ο Norris είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ απο τους καλούς οδηγούς της γενιάς του, που δεν έχει πάρει ευκαιρία σε ανταγωνιστικό αυτοκίνητο. Χωρίς να βάζω το χέρι μου και στη φωτιά, νομίζω οτι αν την πάρει σχετικά σύντομα, θα είναι πολύ καλύτερος απο αρκετούς, γιατι ΚΥΡΙΩΣ είναι σταθερός σαν οδηγός. Κάνει συχνά εξαιρετικούς αγώνες, αλλα σχεδόν ποτέ δεν κάνει κακό αγώνα, και αυτό το θεωρώ μεγάλο προσόν. Δεν ξέρω αν μπορεί να πάρει πρωτάθλημα απο τον Verstappen ξέρω γώ, χωρίς να έχει ξεκάθαρα καλύτερο αυτοκίνητο, αλλα σίγουρα θα το παλέψει. 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dether Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 28 λεπτά πριν, greenfan20 είπε Πιο πολύ θα με ανησυχούσαν κάτι βλακείες που λέει στο team radio σε κάθε αγώνα (τύπου they race me so hard ή he hit me ενώ αυτός έχει χτυπήσει τον άλλον), παρά οι επιδόσεις του καθαυτές. Εδω για εμενα εδω ειναι το προβλημα με τον Russell, η συμπεριφορα του ειναι λες τρεχει για το πρωταθλημα , τους τελευταιους αγωνες ολο εχει επαθες με αλλους απο δικο του λαθος και γκρινιαζει οταν ο μπροστα δεν κανει στην ακρη για να περασει.Ειχε δειξει και τον χαρακτηρα του τοτε με το crash που εχει με τον bottas.... Σχετικα με τον Νορις ειναι πολυ σταθερος οδηγος αλλα εχει και το θεμα οτι ειναι ο μονος οδηγος στην mclaren αρα δεν υπαρχει μετρο συγκρiσης , αλλα σιγουρα αξιζει να του δοθει μια ευκαιρια με καλο μονοθεσια εδω εχουν παει αλλοι και αλλοι.... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω είναι ότι ο Γιώργης σιγά σιγά εξελίσσεται σε έναν νερόβραστο τύπου Bottas (ίσως υπερβολή αλλά εκεί οδεύει). Οι βαθμοί εννοείται πως δεν λένε την αλήθεια. Σύγκριση μεταξύ Hamilton και Russell απλά δεν τίθεται. Είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση οδηγικά για μένα φέτος πάντα σε σχέση με αυτά που περίμενα από αυτόν. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstratos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 30 δευτερόλεπτα ποινή στον Αλόνσο γιατι είχε σπάσει ο καθρέπτης... Ο Σερ που πήγαινε ενα ολόκληρο γύρο με ξεζαντωμένο λάστιχο στο Σιλβερστουν γαργάρα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Ο στρολ δηλαδή έφαγε μικρότερη ποινή σου τον Αλόνσο?! Ουαου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Moυ αρέσει που ακόμα αναρωτιέστε με το τσίρκο Μedrano.🤡 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 48 λεπτά πριν, papp0us είπε Ξαναλέω οτι ο Norris είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ απο τους καλούς οδηγούς της γενιάς του, που δεν έχει πάρει ευκαιρία σε ανταγωνιστικό αυτοκίνητο. Χωρίς να βάζω το χέρι μου και στη φωτιά, νομίζω οτι αν την πάρει σχετικά σύντομα, θα είναι πολύ καλύτερος απο αρκετούς, γιατι ΚΥΡΙΩΣ είναι σταθερός σαν οδηγός. Κάνει συχνά εξαιρετικούς αγώνες, αλλα σχεδόν ποτέ δεν κάνει κακό αγώνα, και αυτό το θεωρώ μεγάλο προσόν. Δεν ξέρω αν μπορεί να πάρει πρωτάθλημα απο τον Verstappen ξέρω γώ, χωρίς να έχει ξεκάθαρα καλύτερο αυτοκίνητο, αλλα σίγουρα θα το παλέψει. Σχεδόν λέβελ Ράσελ. Μέχρι εκεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, greenfan20 είπε Σε σχέση με Russell - Hamilton. Είναι τελείως άδικη η σύγκριση. Συγκρίνουμε έναν οδηγό που κάνει κυριολεκτικά 15 χρόνια πρωταθλητισμό, έχει 7 τίτλους και ειναι στην ίδια ομάδα 9 χρόνια, με έναν οδηγό που βρέθηκε πρώτη φορά σε ανταγωνιστικό μονοθέσιο (ναι οκ, έχει οδηγήσει άλλη μία φορά Merc). Πιο πολύ θα με ανησυχούσαν κάτι βλακείες που λέει στο team radio σε κάθε αγώνα (τύπου they race me so hard Άλλος είναι αυτός! Άλμπον ξέρεις κάτι γι'αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greenfan20 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Άλλος είναι αυτός! Άλμπον ξέρεις κάτι γι'αυτό; Ναι ναι θυμαμαι! Ε, ο Τζορτζι ειχε πει για τον Mick "Schumacher's defending like its the race of his life, crikey". Συγγνώμη κιόλας που παλεύει να κρατήσει τη θέση του στην F1 ρε Γιώργη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις