~mxls~ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Η ποινη στον Ναντο ήρθε να σας θυμησει τι βρωμες είναι οι Βρετανοι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 12 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε Η ποινη στον Ναντο ήρθε να σας θυμησει τι βρωμες είναι οι Βρετανοι. Τι εγινε;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 17 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε Βρετανοι Γιατι οι Βρετανοι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, tommy^ είπε Τι εγινε;;;; https://www.formula1.com/en/latest/article.alonso-dropped-out-of-points-following-haas-protest-at-united-states-grand.2W3bnKWlLL7wafh6yc9R9V.html 2 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Γιατι οι Βρετανοι? Α) γιατί είναι Β) πείτε μου ρε παιδια, ποια ήταν η ποινή του Ρασελ που έθεσε εκτός αγώνα τον Σάνθη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δηλαδη οι κριτες δεν εδειξαν Μαυρη-πορτοκαλι σημαια σε ολο τον αγωνα που ετρεχε ο Ναντο χωρις καθρεφτη, αλλα εδωσαν ποινη γιατι διαμαρτυρηθηκε η HAAS;; Ελπιζω να μην εχω καταλαβει καλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 για να πάει καλά η μέρα, η βδομάδα, η 28η Οκτ 3 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 21 λεπτά πριν, tommy^ είπε Δηλαδη οι κριτες δεν εδειξαν Μαυρη-πορτοκαλι σημαια σε ολο τον αγωνα που ετρεχε ο Ναντο χωρις καθρεφτη, αλλα εδωσαν ποινη γιατι διαμαρτυρηθηκε η HAAS;; Ελπιζω να μην εχω καταλαβει καλα! ακριβώς αυτή ήταν κι η δική μου απορία 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Χάλασε το γραφικό με τη 33η... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, tommy^ είπε Δηλαδη οι κριτες δεν εδειξαν Μαυρη-πορτοκαλι σημαια σε ολο τον αγωνα που ετρεχε ο Ναντο χωρις καθρεφτη, αλλα εδωσαν ποινη γιατι διαμαρτυρηθηκε η HAAS;; Ελπιζω να μην εχω καταλαβει καλα! Οι σημαίες είναι δουλειά του Race Director, δεν εμπλέκονται οι Stewards. Γενικά οι Stewards απο ότι έχω καταλάβει δεν παρεμβαίνουν αυτοβούλως, πρέπει να τους το υποδείξει ο αλητάρχης (γύρος τάδε, στροφή τάδε έγινε αυτό, τσεκάρετε το) για έχουμε και τη φάση με το "Incident noted" πριν πάρουν την απόφαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dether Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Χτυπάς τον άλλον απο λαθος σου και τον βγάζεις εκτος αγωνα = 5sec ποινη Πας να προσπερασεις κανει μαλακια ο μπροστα σου αλλα απο κολοφαρδια αυνεχιζεις και κανεις ενα καλο αγωνα και ερχεται η FiA και λεει οχι ελα εδω και παρε 30sec αλλα μετα το τελος του αγωνα. Γενικα οι stewards θυμιζουν λιγο ελληνικο δημοσιο τα ζωα μου αργα με ολες τις αποφασεις, ειναι λες και δεν βλεπουν καν το αγωνα καποιες φορες.... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στούκα Γιώργη πάνω στον προδότη (με εγκατάλειψη του προδότη) ... 5" Στρολιά με αποτέλεσμα να πετάξει ο Αλόνσο (ευτυχώς μόνο αυτό). Παίρνει 3 θέσεις ποινή για το επόμενο gp ο Στρολιάς. Για τον καθρέφτη ο Αλόνσο παίρνει 30" ποινή μετά τον αγώνα. Μάλιστα ... ωραία.... "Μαντάμ είναι 1,560... να το κάνω 3 κιλά;" 2 ώρες πριν, tommy^ είπε Δηλαδη οι κριτες δεν εδειξαν Μαυρη-πορτοκαλι σημαια σε ολο τον αγωνα που ετρεχε ο Ναντο χωρις καθρεφτη, αλλα εδωσαν ποινη γιατι διαμαρτυρηθηκε η HAAS;; Ελπιζω να μην εχω καταλαβει καλα! Καλά κατάλαβες. 49 λεπτά πριν, papp0us είπε Οι σημαίες είναι δουλειά του Race Director, δεν εμπλέκονται οι Stewards. Γενικά οι Stewards απο ότι έχω καταλάβει δεν παρεμβαίνουν αυτοβούλως, πρέπει να τους το υποδείξει ο αλητάρχης (γύρος τάδε, στροφή τάδε έγινε αυτό, τσεκάρετε το) για έχουμε και τη φάση με το "Incident noted" πριν πάρουν την απόφαση. Οκ, αυτό μας ενδιαφέρει; Ο αλητάρχης τι έκανε τόσους γύρους και δεν έδινε εντολές;;;;; Οι ποινές είναι ... Το αποτέλεσμα μετράει. Τα έχουν κάνει ποτ@ν@. Μετά λέμε για τη φοράδα, υπάρχουν και χειρότεροι! Έλεος!! Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2022 από specre 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apateon Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Οταν όλα τα προηγούμενα χρόνια ο κάλπικος έπαιζε συγκρουόμενα και δεν έπαιρνε καμία ποινή δεν διαμαρτυρόταν κανείς. Δεν κάνουν κάτι διαφορετικό απ' ότι έκανε ο κάλπικος τόσα χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dether Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Αλλα να μου πεις εδω εδωσαν στο gasly 20sec για speeding για να καλυψουν την παπαρια τους με το τρακτορα μεσα στην πιστα και μετα σου λενε πανω απο ολα το safety..... 10 λεπτά πριν, apateon είπε Οταν όλα τα προηγούμενα χρόνια ο κάλπικος έπαιζε συγκρουόμενα και δεν έπαιρνε καμία ποινή δεν διαμαρτυρόταν κανείς. Δεν κάνουν κάτι διαφορετικό απ' ότι έκανε ο κάλπικος τόσα χρόνια. Καλπικο ποιος εννοεις τον Two Times World Champion Max Verstappen??🤣 Η διαφορα ειναι οτι παντα διαμαρτυρονταν για τον Max αλλα οταν ειναι καποιος αλλος οδηγος ας τον πουμε τυχαια Γιωργακι δεν μιλανε καν για το συμβαν πουθενα..., η τοσα χρονια που ο Χαμιλτον δεν επερνε ποινες για διαφορους λογους. 23 λεπτά πριν, specre είπε Το αποτέλεσμα μετράει. Τα έχουν κάνει ποτ@ν@. Μετά λέμε για τη φοράδα, υπάρχουν και χειρότεροι! Έλεος!! Οπα κοιτα μην το παρει προσωπικα αυτο η Ferrari τοσο κοπο κανανε για να φτιαξουν την φημη τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Ο Λιούις παραμένει ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Μαξ, και όχι 6ος, 16ος ας ήταν στο πρωτάθλημα. Καλός, χρυσός, γρήγορος ο Σαρλς, αλλά δεν είναι Χάμιλτον. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dether Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, ~mxls~ είπε Ο Λιούις παραμένει ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Μαξ, και όχι 6ος, 16ος ας ήταν στο πρωτάθλημα. Καλός, χρυσός, γρήγορος ο Σαρλς, αλλά δεν είναι Χάμιλτον. To 2023 μπορει να εχουμε ξανα μαχη Μαξ με Hamilton , ο Russel ξεκινησε απο φετος το training για να βγαλει τα redbull εκτος αγωνα του χρονου. Μερικοι βλεπουν μονο τους ποντους που εχουν οι οδηγοι και νομιζουν οτι ο russell εχει κανει καλυτερη χρονια απο Hamilton φετος. Το φετινο ηταν ενα καλο μαθημα για τον Charles μονο σε καλο θα του βγει στο μελλον αν δεν παραμεινει στην ferrari. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις