Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2022

zanskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

22 λεπτά πριν, liakjim είπε

Η εξέλιξη της Mercedes από που έγινε; Δεν άλλαξαν σχεδιασμό; Δεν εξαλειψαν το bouncing; Δεν ανέβασαν κατά πολύ την επίδοση τους;  Η rb είχε από την αρχή καλό σχεδιασμό. Αν θα μου έλεγες ποιος ήταν αυτός που δαπάνησε περισσότερα λεφτά, θα ήταν πχ η Mercedes για τους λόγους που ανέφερα.

Δεν νομίζω ότι είναι απλό το ζήτημα.

7 χρόνια δεν βαρέθηκες κυριαρχία Mercedes και βαρέθηκες ήδη από την πρώτη χρονιά;

Η κυριαρχία είναι βαρετή όποιος και να είναι μπροστά.

Μετά από 8 χρονια κυριαρχιας Μερσεντες, όλοι περιμέναμε να έχουμε μάχες στυλ 2008, 2010, 2012 κτλ. Το να έχουμε VER-LEC-HAM αντι για HAM-VER-BOT θα ειναι το ίδιο βαρετό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 15k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τώρα, tommy^ είπε

Απλα θέλω το πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό!

Εδώ ναι, με χίλια μέσα.

Μόλις τώρα, stolenweapon είπε

Η κυριαρχία είναι βαρετή όποιος και να είναι μπροστά.

Μετά από 8 χρονια κυριαρχιας Μερσεντες, όλοι περιμέναμε να έχουμε μάχες στυλ 2008, 2010, 2012 κτλ. Το να έχουμε VER-LEC-HAM αντι για HAM-VER-BOT θα ειναι το ίδιο βαρετό.

Εννοείται.

• Like 1

52 λεπτά πριν, liakjim είπε

Η εξέλιξη της Mercedes από που έγινε; Δεν άλλαξαν σχεδιασμό; Δεν εξαλειψαν το bouncing; Δεν ανέβασαν κατά πολύ την επίδοση τους;  Η rb είχε από την αρχή καλό σχεδιασμό. Αν θα μου έλεγες ποιος ήταν αυτός που δαπάνησε περισσότερα λεφτά, θα ήταν πχ η Mercedes για τους λόγους που ανέφερα.

Δεν νομίζω ότι είναι απλό το ζήτημα.

Το ζήτημα έπρεπε να είναι τόσο απλό αλλιώς ας μην είχαν βάλει budget cup. Και η RB έφερε σημαντικότατη αναβάθμιση στο δεύτερο τεστ και συνεχισε με τον ίδιο ρυθμό .Η μοναδική που είχε εξαρχής σωστό σχεδιασμό φέτος ήταν η Ferrari που την τελείωσαν εκτός από τα λάθη της και με την τεχνική οδηγία . Και στο φιναλε οι 5 μέρες θα τους βοηθήσουν να βρουν τα αποτελέσματα …? 

• Thanks 2

Καλημερα στην ομαδα 

το FP2 θα κρατησει μεχρι 10:30 ωρα Ελλάδος γιατι θα εχουν μιση ωρα παραπανω να δοκιμασουν τα λαστιχα που ετοιμαζει η Pirelli για το 2023

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Grande Alonso

Καλημέρα σε όλους, πρωινή αναφορά στο κέντρο!

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...