tommy^ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Eγω πονταρω σε Μαξ παντως, αν και υποστηριζω Λεκλερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν είναι στεγνό (το μεγαλύτερο μερος του) δεν βλέπω να το χάνει ο Λεκ. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2022 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Ας φτίαξουν 2-3 πιστες στην Σαχαρα, 2-3 στην ερημο στην ΣΑ, 1-2 στην death valley στην Καλιφορνια και 1-2 στην ερημο στη Χιλη και θα ειμαστε κομπλε και χωρις φοβο να βραχουν τα π@π@ρ@κι@ των οδηγων..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Macosj Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, stolenweapon είπε Αν είναι στεγνό (το μεγαλύτερο μερος του) δεν βλέπω να το χάνει ο Λεκ. Τον περεζ τον έχω βγάλει εκτός, τον λεκλερκ νομίζω η φεραρι θα ξανα χτυπήσει. Οπότε το πάω για χαμ. Τώρα έχει στεγνώσει, οπότε ο Μαξ πάλι από 8ο να πάει 1ος στο Μονακό από τα λιτλ είναι δύσκολο Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2022 από Macosj Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 αυτος στην Ερτ βλεπουμε τον σαηνθ με το παγουρακι του να πινει νερο αλλα μαλλον εχει και ηλεκτρολυτες μεσα και το πιο πιθανο ειναι να εχει μονο ηλεκτρολυτες μεσα και καθολου νερο γιατι αυτο ειναι που χρειαζονται. Και τωρα βλεπουμε οτι ριχνει νερο απο το παγουρακι του στο σβερκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 μπαινω και δεν καταλαβαινω τι γραφετε. τελικα μαλλον ο αγωνας δεν ηταν 4 που νομιζα αλλα εντελως τυχαια δεν τον εχασα. καλη φαση. γεια σας, λοιπον, καλως σας βρηκα. 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gulik Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, renos91 είπε αυτος στην Ερτ βλεπουμε τον σαηνθ με το παγουρακι του να πινει νερο αλλα μαλλον εχει και ηλεκτρολυτες μεσα και το πιο πιθανο ειναι να εχει μονο ηλεκτρολυτες μεσα και καθολου νερο γιατι αυτο ειναι που χρειαζονται. Και τωρα βλεπουμε οτι ριχνει νερο απο το παγουρακι του στο σβερκο Αυτούς τους πληρώνεις εσύ κι εγώ, μέσα από τους υπέρογκους φόρους μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε τελικα μαλλον ο αγωνας δεν ηταν 4 που νομιζα αλλα εντελως τυχαια δεν τον εχασα. καλη φαση. χαχαχα μες την ατυχια σου τυχερος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Αντε καλο αγωνα να εχουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Macosj Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Gulik είπε Αυτούς τους πληρώνεις εσύ κι εγώ, μέσα από τους υπέρογκους φόρους μας. Τώρα με τόσες διαφημίσεις μάλλον δεν ισχύει. Κάτι άλλους με εκπομπές που έχουν 0,01% τηλεθεαση και τρώνε κτλ τους πληρώνεις κανονικότατα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manoleros95 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Πάντως εγώ μυρίζομαι λατιφιά τώρα στην αρχή του αγώνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Macosj Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, Manoleros95 είπε Πάντως εγώ μυρίζομαι λατιφιά τώρα στην αρχή του αγώνα. Αυτούς έπρεπε να τους βγάλουν εκτός. Δεν μπορούμε κόκκινη σημεία άλλη μια ώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gulik Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Καθαρό κι απολαυστικό αγώνα να έχουμε 🤩 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Argonaute Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Λατιφαρε κανε τα μαγικα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Κοιμηθηκε ο max? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις