Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2022

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Αν η Φεράρι ξεκινήσει με inter τον εκλερακη θα γελάσουμε πάλι... Την είδαν την πίστα παναθεμά τους ή κοιμούνται;

Βιαζεσαι νομίζω. Έχουμε πάνω από μισή ώρα και η πίστα συνεχώς αλλάζει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, turbakiasss είπε

Έχει διακόψει και θα συνδεθεί την νέα ώρα.

Μόλις τώρα, sunseeker είπε

Εγώ έκλεισα την τηλεόραση. Καλύτερα για ύπνο μεσημεριανό παρά αυτή η ανήθικη γελοιότητα.

Δεν σέβονται τον τηλεθεατή. Νομίζουν ότι δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε την μοναδική ημέρα που κάποιοι έχουμε ελεύθερη

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Αν η Φεράρι ξεκινήσει με inter τον εκλερακη θα γελάσουμε πάλι... Την είδαν την πίστα παναθεμά τους ή κοιμούνται;

Νομιζω όλοι ξεκινάνε με inter.. Εκτός αν γίνει θαύμα και έχει στεγνώσει σε αυτό το μισάωρο και πάνε σε slick 

Δημοσ.

Θα κάνουν 1-2 γύρους και μετά θα μπούνε για σλικ. Ο αγώνας έπρεπε να ξεκινήσει κανονικά, δεν εχει κανένα νόημα αυτό που γίνεται, και καμιά ομοιότητα με το περσινό Βέλγιο 

• Like 2
Δημοσ.

Ανοιχτό για κάθε αποτέλεσμα το σημερινό gp... Αν δεν είναι ο leclerc, μακάρι να το κερδίζει ο Alonso για μένα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω podium LEC-HAM-VER, fastest lap VER, καλό τερματισμό από Αλόνσο και Φέττελ, πρώτη εγκατάλειψη Μπότας, 17 τερματισμούς, τουλάχιστον 1 SC και διαφορά 1ου από τον 2ο 4.001-7.000s. :P 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...