sunseeker Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Εγώ έκλεισα την τηλεόραση. Καλύτερα για ύπνο μεσημεριανό παρά αυτή η ανήθικη γελοιότητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbakiasss Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, Thresh είπε Τι φάση η Cosmote TV? Έχει διακόψει και θα συνδεθεί την νέα ώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eMike Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Αν η Φεράρι ξεκινήσει με inter τον εκλερακη θα γελάσουμε πάλι... Την είδαν την πίστα παναθεμά τους ή κοιμούνται; Βιαζεσαι νομίζω. Έχουμε πάνω από μισή ώρα και η πίστα συνεχώς αλλάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Τι φάση η Cosmote TV? 4 παρά 20, θα ξεκινήσει ξανά η εκπομπή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Macosj Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, turbakiasss είπε Έχει διακόψει και θα συνδεθεί την νέα ώρα. Μόλις τώρα, sunseeker είπε Εγώ έκλεισα την τηλεόραση. Καλύτερα για ύπνο μεσημεριανό παρά αυτή η ανήθικη γελοιότητα. Δεν σέβονται τον τηλεθεατή. Νομίζουν ότι δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε την μοναδική ημέρα που κάποιοι έχουμε ελεύθερη 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Μπορούμε κάλλιστα, να το δούμε αύριο με την ησυχία μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Κανουν τα παντα πάντως για να μας κρατήσουν το ενδιαφέρον μεχρι το τελος της σαιζόν . 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrRush Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eri77 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 11 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Αν η Φεράρι ξεκινήσει με inter τον εκλερακη θα γελάσουμε πάλι... Την είδαν την πίστα παναθεμά τους ή κοιμούνται; Νομιζω όλοι ξεκινάνε με inter.. Εκτός αν γίνει θαύμα και έχει στεγνώσει σε αυτό το μισάωρο και πάνε σε slick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 O Perez ειπε παντως οτι καλυτερα ειναι τα βροχινα. Εκτος κι αν προκειται για Mind games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Macosj Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Θα κάνουν 1-2 γύρους και μετά θα μπούνε για σλικ. Ο αγώνας έπρεπε να ξεκινήσει κανονικά, δεν εχει κανένα νόημα αυτό που γίνεται, και καμιά ομοιότητα με το περσινό Βέλγιο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eri77 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Ανοιχτό για κάθε αποτέλεσμα το σημερινό gp... Αν δεν είναι ο leclerc, μακάρι να το κερδίζει ο Alonso για μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Θέλω podium LEC-HAM-VER, fastest lap VER, καλό τερματισμό από Αλόνσο και Φέττελ, πρώτη εγκατάλειψη Μπότας, 17 τερματισμούς, τουλάχιστον 1 SC και διαφορά 1ου από τον 2ο 4.001-7.000s. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2022 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Macosj Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Εγω θα πόνταρα για χαμ σε αυτό το gp Χρόνο για φιέστες έχουν, για να τρέξουν όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Για αυτό καθυστέρησαν, χρειάζονται χρόνο και αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις