Gulik Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Πάμε για σχεδόν μιάμιση ώρα αναβολή εκκίνησης (τουλάχιστον 75 λεπτά). Άρα, υπομονή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Macosj Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 15 λεπτά πριν, liakjim είπε Ένα λεπτό σιγής παρακαλώ για το δράμα που βιώνει ο @Macosj... Μια χαρά είναι η πίστα. Αυτο είναι το ποτάμι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 4:05 formation lap 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Macosj είπε Μια χαρά είναι η πίστα. Αυτο είναι το ποτάμι? Φίλε μου, δεν ξέρω, είμαι σε έναν καναπέ, κάτι εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά και υπάρχουν εκεί άνθρωποι καταρτισμένοι, με δεδομένα, οι οποίοι πληρώνονται για να παίρνουν τις αποφάσεις αυτές. Οπότε, σκάω και εμπιστεύομαι την άποψή τους. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2022 από liakjim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Εγω δεν εκανα τπτ. Ειμαι σπιτι και απλα γελαω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dsi44 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 ας κοψουν το αυγουστατικο ρεμπελιασμα να εχουν αλλες 4 βδομαδες καλοκαιριου για racing αηδια καταντησε οποτε εχει βροχη να μην τρεχουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, GoMaR είπε Εγω δεν εκανα τπτ. Ειμαι σπιτι και απλα γελαω Καταστροφή για τη FIA αμα δε γινει ο αγώνας. Που θα βρεί λεφτά για ΤΟΣΑ F1 TV Basic να ξεπληρώσει τον κόσμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gulik Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Πάμε σίγουρα για "κομμένο" αγώνα, όπως γράψαμε και νωρίτερα. Ο τοπικός νόμος απαγορεύει διεξαγωγή αγώνων μετά τις 22:00. Τουλάχιστον ας δούμε τον μισό, έστω, αγώνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, liakjim είπε Φίλε μου, δεν ξέρω, είμαι σε έναν καναπέ, κάτι εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά και υπάρχουν εκεί άνθρωποι καταρτισμένοι, με δεδομένα, οι οποίοι πληρώνονται για να παίρνουν τις αποφάσεις αυτές. Οπότε, σκάω και εμπιστεύομαι την άποψή τους. Ακριβως. Οπως και στο Spa, μπορει απο την τηλεοραση να φαινοταν "γαμω βροχη σουπερ" αλλα μονο απο κοντα καταλαβαινες τις πραγματικες συνθηκες του καιρου. Οσο και τραγικο να ηταν σαν γεγονος(που δεν εγινε αγωνας), το ελεγα και τοτε.Αντικειμενικα ΔΕΝ ηταν συνθηκες για να τρεξουν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Μηδενικό ενδιαφέρον ετσι κ αλλιώς . Με αυτα τα καραγκιοζιλίκια υποχωρεί κατω απο το μηδέν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Σουβλάκια ήταν αυτά? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 "Conditions are ok" λέει το τρίο στο SkySports και ότι θέλουν οι οδηγοί να ξεκινήσουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Macosj Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε "Conditions are ok" λέει το τρίο στο SkySports και ότι θέλουν οι οδηγοί να ξεκινήσουν. Όχι δεν ξέρει ο masosj. Η πίστα φαίνεται εντάξει, άρα μπορούν να ξεκινήσουν. Σε λίγο θα αναβάλουν άλλες 2 ώρες μέχρι να ρίξουν κουβέρτες για να στεγνώσει. Δεν ξέρω γιατί πήρε αναβολή μια ώρα, αντί για 5-10 λεπτά Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2022 από Macosj Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Tι εγινε, εχουμε παλι τα ιδια; Εβρεξε και εδωσαν αναβολη για να μην βραχουν τα καλσον των οδηγων μεσα στο κοκπιτ;;; Ας γεμισουν την πιστα με αφυγραντηρες για να πεσει και η υγρασια γιατι κατσαρωνει το μαλλι του Σανθη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrRush Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Timed race. Δεν θα γίνει ολόκληρος ο αγώνας. Clown race director, τα λάστιχα βροχής τα έχουν για διακοσμητικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις