MrRush Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, george200-13 είπε Χμμμμ δηλαδη μαθηματικα μπορει να το παρει το πρωταθλημα ο max στην σιγκαπουρη. Μαλιστααα, τι εκστασιακη μοναδικη σεζον και φετος με τα νεα μονοθεσια😂 Δεν φταίει κανένας που η Ferrari τα έκανε θάλασσα. Θα μπορούσε άνετα να είναι close fight αλλά Ferrari shit the bed 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JailbrokenDiesel Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, george200-13 είπε Μαλιστααα, τι εκστασιακη μοναδικη σεζον και φετος με τα νεα μονοθεσια😂 μα δεν έχουν σχέση τα νέα μονοθέσια, άμα είναι κουλοί στις ομάδες με τις στρατηγικές κ τα DNF πχ.. μια χαρά βοηθάει το νέο design να ακολουθήσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gulik Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Στέφεται διπλός back-to-back πρωταθλητής ο Verstappen στον επόμενο αγώνα; "Κλειδώνει" το Κατασκευαστών και η Red Bull, τόσο σύντομα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, MrRush είπε Δεν φταίει κανένας που η Ferrari τα έκανε θάλασσα. Θα μπορούσε άνετα να είναι close fight αλλά Ferrari shit the bed Δεν έχει έρθει ο καιρός της ακόμα! Δώστης λίγα χρόνια ακόμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Macosj Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Για αυτό πέρσι ο μασι αποφάσισε να ξεκινήσει ο αγώνας για έναν γύρο. Να τερματίσει πίσω από το SC είναι πολύ βαρετό, πόσο μάλλον στο τελευταίο αγώνα και με τον νικητή που τα παίρνει όλα. Εδώ κάνετε έτσι για έναν αδιάφορο αγώνα, που αντικειμενικά ο λεκλερκ ακόμα και επανακιννηση να γινόταν δεν είχε και πολλές πιθανότητες Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2022 από Macosj 1 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrRush Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Diinekis21 είπε Δεν έχει έρθει ο καιρός της ακόμα! Δώστης λίγα χρόνια ακόμα... Χαίρομαι που δεν είμαι Ferrari fan γιατί έχουν μείνει λίγα μαλλιά ακόμα στο κεφάλι μου, δε θέλω να τα χάσω και αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, MrRush είπε Δεν φταίει κανένας που η Ferrari τα έκανε θάλασσα. Θα μπορούσε άνετα να είναι close fight αλλά Ferrari shit the bed Μα ο Μπινοττος είπε ότι δεν τους νοιάζει το πρωτάθλημα! Ο Λεκ θα μπορούσε να κάνει προσπέραση στην ευθεία με το slipstream, όπως έκανε πέρυσι ο Νόρρις στην επανεκκίνηση. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2022 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stergios74 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Το μόνο θετικό από τον σημερινό αγώνα είναι ο ντε βρης. 2 πόντους στον 1ο αγώνα του ενώ ο αλμπον έχει σύνολο 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrRush Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, stolenweapon είπε Μα ο Μπινοττος είπε ότι δεν τους νοιάζει το πρωτάθλημα! Ο Μπινότος τι να πει; Να πει ότι είναι άχρηστοι; Θα τους φάνε το λαρύγγι οι Tifosi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, MrRush είπε Χαίρομαι που δεν είμαι Ferrari fan γιατί έχουν μείνει λίγα μαλλιά ακόμα στο κεφάλι μου, δε θέλω να τα χάσω και αυτά. Εγώ που είμαι, κρατιέμαι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gulik Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Τελικά δεν βγήκε κόκκινη σημαία επειδή πήραν απόφαση για SC λόγω του ότι ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ότι η McLaren ήταν "κολλημένη" με ταχύτητα στο κιβώτιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrRush Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Gulik είπε Τελικά δεν βγήκε κόκκινη σημαία επειδή πήραν απόφαση για SC λόγω του ότι ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ότι η McLaren ήταν "κολλημένη" με ταχύτητα στο κιβώτιο. Αντιδράσεις πιο αργές και από replay. Είχαν χρόνο να αποφασίσουν να μπει μέσα το SC ή να βγει Red Flag μόλις κατάλαβαν ότι αυτό γίνεται. Μετά μέχρι και standing start θα μπορούσε να γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JailbrokenDiesel Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 χαχα κόψανε τα μικρόφωνα στη γιούχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CleanthisD Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Γιούχα και στο πόντιουμ για τον Μαξ και αμέσως κόβεται ο ήχος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrRush Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Πολύ Boo για οδηγό που δεν έχει bad blood με τον Leclerc. Ζώα σαν τους Έλληνες φανατικούς ποδοσφαίρου και οι Tifosi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις